Beter Bed Hazerswoude, Rijndijk 8, 2394AH Hazerswoude

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Contact

T: (071) 341 61 59

E: hazerswoude@beterbed.nl

Parkeren

Je kunt parkeren op het parkeerterrein bij de winkel.

Meer informatie

Hulp of advies nodig voor de beste nachtrust? Wij staan op afstand voor je klaar!

We begrijpen dat je in deze tijd van de coronacrisis geen enkel risico wilt lopen en fysiek contact met anderen zoveel mogelijk vermijdt. Maar je kunt toch behoefte hebben aan slaapadvies voor een goede nachtrust. Daarom staan onze slaapadviseurs op afstand voor je klaar. Je kunt een telefonische afspraak aanvragen via de onderstaande knop. 

Bel mij voor advies

 

Winkel bezoeken op afspraak

Onze winkels zijn open voor publiek. Je kunt de winkel dus gewoon bezoeken tijdens openingstijden. We hanteren extra veiligheidsvoorwaarden. Zo houden we 1,5 meter afstand, gelden er extra hygiëne maatregelen en verzoeken we klanten om contactloos betalen. Daarnaast laten we een gelimiteerd aantal bezoekers gelijktijdig toe in de winkel.

Zeker zijn van een veilig winkelbezoek en beschikbaarheid van een adviseur? Door op afspraak te werken kunnen we besmettingsrisico's beperken en ben je verzekerd van een beschikbare medewerker. 

Plan een afspraak in de winkel

 

Uitgebreid assortiment bij Beter Bed Hazerswoude

Optimaal slaapcomfort is voor iedereen anders. Daarom heeft Beter Bed Hazerswoude zo goed als het gehele assortiment bedden, boxsprings, ledikanten, nachtkastjes, hockers en andere meubels en accessoires in de winkel staan. Ons team is op de hoogte van alle ontwikkelingen en trends op slaapgebied en heeft daardoor een uitgebreide productkennis. In onze nette en verzorgde winkel vind je naast onze eigen merken als Beter Bed Basic, Beter Bed Select, Kårlsson, MioDormio en Alpine Plus ook de bekende merken zoals M line.

Jouw beddenwinkel in Hazerswoude

Ben je op zoek naar een luxe boxspring, een heerlijk zacht en ondersteunend matras, of een trendy kledingkast? Bij onze beddenwinkel in Hazerswoude ben je aan het juiste adres. Ons assortiment is namelijk eindeloos. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie helpt één van de slaapadviseurs in Hazerswoude je graag met het creëren van de perfecte slaapkamer. Tot ziens bij één van de mooiste beddenwinkels van Zuid-Holland!

Daarom ga je naar Beter Bed Hazerswoude

  • Beter Bed Hazerswoude vind je op Woonboulevard Rijneke nabij de A4.
  • Parkeren is gratis en kan bij ons voor de deur.
  • De koffie staat altijd voor je klaar.