Tot 70% korting op bijna alles! 

3 : 18 : 30
8

dekbed Daunfill 4-seizoenen

Maattabel
Er is geen prijs bekend

Anti-allergeen

Heerlijk licht comfort

Geschikt voor het hele seizoen

Heb jij het liefst een dekbed dat je een licht comfort biedt, maar profiteer je ook graag van de voordelen van een kunstvezel? Dit Daunfill vierseizoenen dekbed is precies wat jij nodig hebt! Het dekbed is gevuld met 100% Daunfeel synthetische vulling en voelt aan als een donzen dekbed, maar tegelijktijd is het dekbed anti-allergeen en was je deze heel eenvoudig zelf in de wasmachine. Ideaal! De tijk (hoes van het dekbed) is gemaakt van heerlijk comfortabel perkal katoen.

Warmteklasse
Dit vierseizoenen dekbed kent alle warmteklassen en bestaat dan ook uit een lichter deel (150 gr/ m2) met warmteklasse 4 en een wat zwaarder deel (250 gr/ m2) met warmteklasse 3. Samengevoegd ontstaat een lekker dik winter dekbed met warmteklasse 1. Zo heb jij altijd het geschikte dekbed, het hele jaar door.

Onderhoud
Wij adviseren je om het dekbed regelmatig even op te kloppen. Het dekbed kun je eenvoudig zelf in de wasmachine wassen op maximaal 40°C

Artikelnummer 1032687
Merk Beter Bed Select

Breedte 240 cm
Lengte 220 cm

Seizoen 4-seizoenen
Vulgewicht 150/250
Koppelbaar Ja

Type dekbed Synthetisch
Materiaal vulling synthetisch
Materiaal tijk katoen

Onderhoud regelmatig luchten
Wasbaar Ja
Wasinstructies wasbaar tot 40°C

Garantie 1 jaar volgens CBW voorwaarden
4-seizoenendekbed bij Beter Bed

Vierseizoenen dekbed

Een vierseizoenen dekbed is perfect wanneer je een dekbed zoekt dat zowel in de zomer als in de winter geschikt is. Vierseizoenen dekbedden zijn namelijk voor het héle jaar geschikt. Het dekbed bestaat uit 2 losse delen die je afstemt op de verschillende seizoenen. Ideaal!

Gelaagdheid van een bed

Kenmerken van een vierseizoenen dekbed:

Geschikt voor alle seizoenen
Met een voor- /najaarsdeel en een zomerdeel in één, geniet je het hele jaar door van het juiste slaapklimaat.

Twee losse dekbedden
Een vierseizoenendekbed bestaat uit een voor-/ najaarsdeel (warmteklasse 2 of 3) en een zomerdeel (warmteklasse 4). Wanneer je deze twee losse dekbedden eenvoudig aan elkaar klikt, geniet je van een lekker warm dekbed met warmteklasse 1. 

Perfecte temperatuurregulatie
Vierseizoenendekbedden houden je warm in de winter en koeler in de zomer. 

Eenvoudig te wisselen
Het grootste voordeel van een vierseizoenen dekbed is natuurlijk dat je heel makkelijk kunt wisselen tussen de verschillende dekbed delen.

Geschikt voor strenge winters
Wanneer de echt koude winternachten in aantocht zijn, of als je het snel koud hebt, kun je beide delen aan elkaar bevestigen. Op deze manier ontstaat een extra warm winterdekbed.

Veelgestelde vragen over 4-seizoenen dekbedden

Wil je het hele jaar door gegarandeerd comfortabel liggen? Kies dan slim voor een vierseizoenen dekbed. Zo heb je met één aankoop alle warmteklassen tot je beschikking.

Een vierseizoenendekbed bestaat uit een voor-/ najaarsdekbed (warmteklasse 2 of 3) en een zomerdekbed (warmteklasse 4). Wanneer je deze twee losse dekbedden eenvoudig aan elkaar klikt, geniet je van een lekker warm dekbed met warmteklasse 1. In tegenstelling tot een vierseizoenendekbed bestaat een zomerdekbed uit één dekbed van warmteklasse 4.

Een vierseizoenen dekbed bestaat uit:

  • Zomerdekbed (warmteklasse 4)
  • Lente-/herfstdekbed (warmteklasse 3)
  • Winterdekbed (warmteklasse 1)
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing