Onze winkels zijn weer geopend, maak nu een afspraak!

Nú: Merkvoordeelweken tot wel 50% korting!

4 : 19 : 21
48
Beter leven, beter slapen, beter Bed

2021 wordt het jaar van de slaapkop! 

Slaapkoppen geven het goede voorbeeld, kunnen er de hele dag tegenaan en zijn de concurrentie voor. Kortom, het wordt tijd dat jij ook een slaapkop wordt! Met beter slapen, zorg je namelijk ook voor een beter leven. Slapen wordt tegenwoordig nog door te weinig mensen gezien als een pijler voor een gezonder en fijner leven. Hier wil Beter Bed verandering in gaan brengen. Wij gaan van slaapkop een compliment maken!

Jouw persoonlijke specialist voor de beste rust- en slaapbeleving

Beter Bed is jouw sparringpartner voor je slaap(kamer)domein. Beter Bed zoekt je op, tipt je én verrast je met aansprekend advies en inspirerende ideeën voor jouw optimale rust- en slaapbeleving.

De mensen van Beter Bed putten uit maar liefst 35 jaar ervaring vanuit het merk, maar weten zelf ook goed wat er speelt in de maatschappij en wat er leeft aan trends en ontwikkelingen. Ze zijn van nature nieuwsgierig naar die ontwikkelingen, maar ook naar jou. Om je te kunnen adviseren en te inspireren.

Jouw veelzijdige slaapkamer

Kårlsson boxspring
Van zn tweetjes naar zn drietjes
Het beste bed voor jou

Een plek van rust en ontspanning

Ons bed en de slaapkamer zijn allang niet meer alleen om in te slapen. De slaapkamer is uitgegroeid tot een veelzijdig domein. Het is dé plek waar we ons even terugtrekken uit de hectiek van de dag en bewust kiezen voor een moment van rust. Bijvoorbeeld door te relaxen met een goed boek, te griezelen bij die ene Netflix serie, te blokken voor ons tentamen, het houden van lange game- en chatsessies of door écht even goed de tijd voor elkaar te nemen. Natuurlijk is je bed ook je pronkstuk vol kussens en mooi beddengoed. Altijd bijzonder, voor jou.

Het beste bed voor JOU

Hoe dat beste bed er voor jou dan precies uitziet? Daar heeft Beter Bed maar liefst 35 jaar kennis en aandacht in gestopt. Zodat jij altijd jouw best mogelijk bed vindt. Binnen jouw wensen en budget. We denken graag met je mee. Voor elke levensfase vind je een geschikte slaapkamer en kun je bij ons terecht voor alleen het allerbeste advies.

Voor elke levensfase

Of jouw bed nu de plek is waar je urenlang blokt voor je tentamen, waar je die belangrijke meeting voor je werk voorbereidt of waar je eindeloos speelt met vriendjes en vriendinnetjes, jouw beste bed vind je bij Beter Bed. Van een hoogslaper met bureau en een elektrisch verstelbaar bed voorzien van alle comfort tot en met dat ene droombed dat is omgebouwd tot jouw eigen speelhuisje.

Deze producten zag je op tv:

Ruim 65.000 klanten gingen u voor
eKomi
Klantbeoordeling: 9.4
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing