Iedere avond gratis bezorging t/m 19 juni

Wij geloven dat iedereen beter kan slapen

Hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger, gezonder en productiever je bent. Wat beter slapen voor jóu betekent? Dat is voor iedereen anders. Het begint met een bed dat precies bij jou past. Ook je matras, kussen en beddengoed spelen hierbij een rol.

We helpen je graag met het maken van de beste keuzes en maken je blij met onze service. De Beter Slapen ID helpt ons hierbij: een slim matras dat  binnen enkele minuten op basis van je voorkeuren, metingen en enkele slaapvragen van de slaapadviseur een selectie matrassen geeft die precies bij jou passen. Zo vind jij in onze winkel binnen no-time het perfecte matras.

Onze kracht? Dat zijn onze medewerkers. Met hun vakkennis, jarenlange ervaring, aandacht en humor staan ze dagelijks klaar om iedereen beter te laten slapen. Dat is waar wij al sinds 1983 elke dag ons bed voor uit komen.

Meer over Beter Bed

Beter slapen, beter leven

Slecht slapen is van invloed op de gezondheid. Maar liefst één op de vijf Nederlanders kampt met slaapproblemen. We roepen heel slapend Nederland op om ons te steunen in de missie over het belang van goede slapen. Jij kan ons steunen in deze missie. Wij voorzien je van de laatste informatie rondom slapen. Zo leer je hoe goed slapen zorgt voor een beter leven.

Verantwoordelijkheid

Naast dat wij geloven dat iedereen beter kan slapen en leven, geloven wij óók dat dat op een zo duurzaam mogelijke manier kan. Zodat je met een goede nachtrust niet alleen goed voor jezelf zorgt, maar ook voor je omgeving. En geloof ons, dat slaapt nog véél beter. Daarom is duurzaamheid een gegeven binnen Beter Bed. We doen alles met aandacht voor mens en milieu.

Samenwerken en pers

Bij Beter Bed werken we graag samen om onze missie ‘Beter slapen, beter leven voor iedereen’ zo krachtig mogelijk onder de aandacht te brengen. Voor interviewverzoeken, persuitleen van onze productcategorieën en andere samenwerkingen kun je daarom altijd contact met ons opnemen. Op zoek naar rechtenvrije persfoto’s? Die vind je hieronder.

Awards

We zijn al vijf keer verkozen tot Beste Winkelketen en Beste webshop in de categorie slapen. Een grote bevestiging dat onze klanten onze filosofie erkennen en waarderen. 

  • 5x Beste winkelketen
  • 6x Beste webshop
  • European Search Awards
  • Dutch Search Awards
  • DDMA CRO awards

Bekijk alle awards

awards

Join the family!

Werken bij Beter Bed? Dat betekent, ondanks dat we inmiddels beursgenoteerd zijn, werken bij een gezellig familiebedrijf. Of het nu gaat om ons hoofdkantoor, de winkels, het magazijn of onze vrachtwagens. De sfeer zit er overal goed in!
Iedereen die bij Beter Bed komt werken wordt binnen no-time aangestoken met onze gedeelde passie: De beste slaap mogelijk maken. Voor iedereen. Dat is precies waar wij iedere dag ons bed voor uit komen.

Word onderdeel van de Beter Bed familie en bouw dagelijks mee aan onze succesformule. Er is volop ruimte voor jouw initiatieven en ideeën met aandacht voor je ontwikkeling. En natuurlijk: heel veel gezelligheid.

Bekijk onze vacatures

Hoe het begon

In 1983 openden we onze eerste twee beddenspeciaalzaken in Nederland. Sindsdien zijn wij als geen ander op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op slaapgebied.

Gestart als familiebedrijf, werkt Beter Bed nog altijd als één grote familie samen. Dit met één grote gezamenlijke passie: de beste rust- en slaapbeleving voor iedereen mogelijk maken.

Meer over de geschiedenis 

BBH

De BBH is van oorsprong een familiebedrijf. We werken samen als één grote familie. Met een gedeelde passie: de beste slaapbeleving voor iedereen mogelijk maken. Want dát is nou precies waar wij elke dag ons bed voor uit komen. Naast Beter Bed is in Nederland ook de formule Beddenreus actief en valt onder de BBH nog de dochteronderneming DBC International met merken zoals M line.

Ga naar de site

Ruim 65.000 klanten gingen je voor
Uitstekend
Score 4,5 gebaseerd op 21.431 reviews Trustpilot logo

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing