Over Beter Bed

Al ruim 35 jaar een expert in slapen

Beter Bed is begin jaren '80 opgericht met de opening van twee slaapspeciaalzaken. Onze succesvolle formule kenmerkt zich door een zeer uitgebreid assortiment, kwaliteitsproducten en verregaande service. Door de grootschalige inkoop voor de ruim 1000 winkels in Europa en het inkoopvoordeel dat we daardoor behalen, profiteer je altijd van scherpe prijzen. Deze beste prijs-kwaliteitgarantie is één van onze 7 Grote Geruststellingen; 7 zekerheden waar elke klant van profiteert. Beter Bed is sinds 1996 beursgenoteerd en is dé marktleider in Nederland op het gebied van slaapkamers en aanverwante artikelen. Uiteraard zijn wij aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW).

 

Onze formule

In ruim tachtig winkels verspreid over heel Nederland kun je kiezen uit een brede en actuele collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel tegen concurrerende prijzen. Uiteraard in iedere denkbare stijl. Naast losse artikelen, vind je in onze winkels ook de unieke package-deals: een complete slaapkamer (ombouw, bedbodems en matrassen) voor een speciale eenheidsprijs. In de winkels staan deskundige slaapadviseurs klaar om je te voorzien van een persoonlijk en uitgebreid advies.

En dankzij de vele stemmen van onze klanten, zijn we al 4 keer op rij gekozen tot Beste Winkelketen van Nederland in de categorie Slapen. Bovendien zijn we ook uitgeroepen tot categoriewinnaar Beste Webshop van Nederland. Hier zijn we natuurlijk apetrots op! Het voelt écht als een bekroning op ons harde werken.

Landelijke dekking

Het grootste gedeelte van onze winkels is gevestigd op een meubelboulevard. Vanwege de spreiding over heel Nederland is Beter Bed altijd bij u in de buurt. Vanuit drie distributiecentra worden de gekochte producten in de meeste gevallen gratis bij u bezorgd én gemonteerd. Met een uitgebreid wagenpark van vrachtwagens en bestelbussen is Beter Bed een veel geziene vervoerder op de Nederlandse wegen. Op dit moment stellen bijna zevenhonderd enthousiaste mensen alles in het werk om ervoor te zorgen dat Nederland gezond en voordelig slaapt. Doordat we onze goede service ook na uw aankoop voortzetten, kunt u erop vertrouwen dat uw eventuele problemen of vragen naar tevredenheid worden opgelost. Onze Customer Service staat u graag te woord!

Beter Bed is onderdeel van de beursgenoteerde Beter Bed Holding.
Voor meer informatie over Beter Bed Holding, kijk op www.beterbedholding.nl

Beter Bed in België

Sinds oktober 2011 is Beter Bed met diverse winkels ook in België gevestigd. Nu kan België voortaan ook lekker slapen. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze sfeervolle winkels in Olen, Oostende, Genk, Aartselaar, Roeselare, Sint Niklaas, Sint Stevens Woluwe, Merksem of Dendermonde. Of op www.beterbed.be.

Aangesloten bij Navem

Beter Bed kent gunstige garantievoorwaarden en is aangesloten bij Navem. Dit houdt in dat we verkoopvoorwaarden hanteren die u als consument extra goed beschermen. Dit vinden wij belangrijk, want Beter Bed staat voor tevreden klanten.