M line Slow Motion matrassen -50% laatste dag!

0 : 12 : 8
22
Over ons

Wij geloven dat iedereen beter kan slapen.

Hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger, gezonder en productiever je bent. Wij geloven dat iedereen beter kan slapen. Met een bed dat precies bij jou past. Of matras, kussen en beddengoed bijvoorbeeld. Maar dat niet alleen. We helpen je met het maken van de beste keuzes en maken je blij met onze service. En dat al sinds 1983.

Onze kracht? Dat zijn onze medewerkers. Met hun vakkennis, jarenlange ervaring, aandacht en humor staan ze klaar om iedereen beter te laten slapen. Want dát is nou precies waar wij elke dag ons bed voor uit komen.

Beter Bed. Beter slapen, beter leven.

Assortiment | Beter Bed

Ons assortiment

Van matras tot slaapkameraccessoires en van bed tot beddengoed. Met het Beter Slapen Plan adviseren we je stap voor stap over de inrichting van jouw slaapkamer.

 

Assortiment

Prijs en kwaliteit | Beter Bed

Prijs en kwaliteit

Bij Beter Bed hebben we voor elke portemonnee een passende slaapoplossing. Zo zorgen we ervoor dat ook jij beter kan slapen.

 

Aanbiedingen

Advies | Beter Bed

Slaapadvies

Wij hebben alle kennis in huis om jou te voorzien van passend slaapadvies en uitstekende service. Onze slaapadviseurs staan elke dag voor je klaar.

 

Lees ons advies

Slaaptips | Beter Bed

Slaaptips 

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op slaapgebied? Wij werken samen met slaapexperts zodat wij altijd op de hoogte zijn. En jij dus ook!

 

Bekijk onze slaaptips

Bereikbaarheid | Beter Bed

Bereikbaarheid

Wil je weten hoe jij zo comfortabel mogelijk wegdroomt? We zijn vlakbij als je vragen hebt. Er zit namelijk altijd een Beter Bed winkel bij jou in de buurt.

 

Onze winkels

Bezorging | Beter Bed

Bezorging

Passen jouw nieuwe bed en matrassen in je auto? Geen zorgen! We bezorgen alles bij je thuis en zetten het dan ook meteen in elkaar.

 

Klantenservice

 

Al 40 jaar expert in slapen

In 1983 openden we onze eerste twee beddenspeciaalzaken in Nederland. Sinds die tijd zijn wij als geen ander op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op slaapgebied. Wij geloven dus dat iedereen beter kan slapen, maar omdat we allemaal anders zijn, betekent dat ook voor iedereen wat anders.
 
We hebben oog voor ieders behoeftes en budget. We zijn er online en in de winkel om iedereen te helpen met een betere nachtrust. Hierdoor maken wij iedereen op de lange termijn gezonder, fitter en beter.

Duurzaam. Dat slaapt nóg beter

Naast dat wij geloven dat iedereen beter kan slapen en leven, geloven wij óók dat dat op een zo duurzaam mogelijke manier kan. Of eigenlijk gewoon moet. Zodat je met een goede nachtrust niet alleen goed voor jezelf zorgt, maar ook voor je omgeving. En geloof ons, dat slaapt echt nog véél beter.

Daarom is duurzaamheid een vast onderdeel van onze strategie, waar we ons iedere dag weer hard voor inzetten. Zodat we niet alleen maar hoeven te dromen over een duurzame wereld, maar er op een dag ook écht in wakker worden.

 

Lees meer over duurzaamheid

Beter Bed Holding

Beter Bed is onderdeel van Beter Bed Holding: een Europese retailorganisatie. Beter Bed is actief in Nederland en België. Naast Beter Bed is in Nederland ook de formule Beddenreus actief en valt onder de Beter Bed Holding nog de dochteronderneming DBC International met merken zoals M line.

Gestart als familiebedrijf, werkt Beter Bed Holding inmiddels als beursgenoteerd bedrijf nog altijd als één grote familie samen. Dit met één grote gezamenlijke passie: de beste rust- en slaapbeleving voor iedereen mogelijk maken.

Beter Bed Holding speelt met een betaalbaar aanbod van hoge kwaliteitsproducten dan ook perfect in op de huidige consumententrend waarbij steeds meer mensen belang hechten aan een kwalitatieve (nacht)rust.

Ruim 65.000 klanten gingen je voor
Uitstekend
Score 4,5 gebaseerd op 12.530 reviews Trustpilot logo

Slaaptips in onze blogs

Wil jij beter slapen? Lees dan hier de slaaptips van onze slaapadviseurs.

Beter Slapen blogs

Teken het manifest

Goed slapen, daar wordt iedereen beter van. Lees meer over ons manifest.

Lees meer

De Beter Slapen ID

Het slimme matras van Beter Bed. Meet gratis via de Beter Slapen ID snel en simpel welk matras het beste bij jou past.

Kom langs in de winkel

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing