Tot 40% korting op heel veel tijdens onze decemberdeals!

Kinderkussen Beter Bed

Kinderkussen

Vooral kinderen in de groei hebben hun slaap hard nodig. Kies daarom voor een speciaal kinderkussen, zodat jouw kind heerlijk kan slapen.

Filters

3 van 3 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

ks-joepie-532421
Meest verkocht

hoofdkussen Joepi

(53)

Levertijd: Morgen in huis

19.95

hoofdkussen Mijn eerste kussen 250 gram

Levertijd: 2 tot 3 weken

25.95

hoofdkussen Mijn eerste kussen 125 gram

Levertijd: Morgen in huis

25.95

Kinderkussen kopen? Diverse varianten vind je bij Beter Bed

Natuurlijk wil je niets liever dan dat je kind ‘s nachts heerlijk doorslaapt. Dit kan alleen als jouw kind een geschikt hoofdkussen heeft. Bij Beter Bed vind je speciale anti-allergische hoofdkussens voor kinderen. Vooral kids zijn namelijk extra gevoelig voor huisstofmijt en kunnen daarom niet zonder een anti-allergisch hoofdkussen. De kinderkussens in ons assortiment zijn gevuld met een speciale vulling, zodat huisstofmijt, bacteriën en schimmels zich hier niet in kunnen nestelen. Daarnaast is het materiaal van de binnenvulling uitstekend wasbaar. Wel zo makkelijk! Laat je kind genieten van een ongestoorde nachtrust met een speciaal kinder hoofdkussen.

Zij-, buik- of rugslaper: voor iedere slaper een geschikt kinderkussen

Of jouw kind nu een zij-, buik- of rugslaper is. Bij Beter Bed vind je kinderkussens voor iedere slaper. Als jouw kind bijvoorbeeld voornamelijk een buikslaper is, kies dan voor een hoofdkussen dat extra ventilatie biedt tijdens de nachtrust. De kussenhoes (tijk) van een kinderkussen is gemaakt van 100% katoen en creëert zo het ideale slaapklimaat voor kinderen.

‘s Zomers blijft dit hoofdkussen voor kinderen lekker koel terwijl het in de winter juist zorgt voor een extra warm gevoel. Ons assortiment bestaat uit kinderkussen met een zeer hoge kwaliteit. Handig! Aangezien een kind heel wat uren slaapt en deze uren ook heel hard nodig heeft, is een kinderkussen van goede kwaliteit zeer belangrijk. Of je nu op zoekt bent naar een kwalitatief goed kinder hoofdkussen, een vrolijk kinderdekbedovertrek of een stevig kinderbed; Beter Bed heeft alles in huis voor een comfortabele nachtrust! Maak je kinderkamer helemaal af met een hoogslaper of kinderkast.

Zeer scherp geprijsde kinderkussens

Een kinderkamer inrichten kan al duur genoeg zijn, daarom geniet je bij Beter Bed altijd van interessante kortingen. Daarom is onze collectie kinderkussens het hele jaar lang zeer scherp geprijsd. Koop jouw nieuwe kinderkussen dus nu met korting bij Beter Bed. Op naar een heerlijke nachtrust voor jouw kind! Daar slaap je zelf ook lekker van!

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing