Kinderkussen

Vooral kinderen in de groei hebben hun slaap hard nodig. Kies daarom voor een speciaal kinderkussen, zodat jouw kind heerlijk kan slapen. Lees meer

Filters

4 van 4 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

Hoofdkussen Mijn eerste kussen 250 gram
Meest verkocht

Hoofdkussen Mijn eerste kussen 250 gram

(2)

Levertijd: Morgen in huis

29.95
Hoofdkussen Joepi
Veel beoordeeld

Hoofdkussen Joepi

(60)

Levertijd: Morgen in huis

23.95

Hoofdkussen Mijn eerste kussen 125 gram

Levertijd: Morgen in huis

29.95
Kinderkussen Charly
Voordeligste keuze

Kinderkussen Charly

Levertijd: Morgen in huis

21.95

4 van 4 resultaten

Kinderkussen kopen? Diverse varianten vind je bij Beter Bed

Natuurlijk wil je niets liever dan dat je kind ‘s nachts heerlijk doorslaapt. Dit kan alleen als jouw kind een geschikt hoofdkussen heeft. Laat je kind genieten van een ongestoorde nachtrust met een speciaal kinder hoofdkussen. Bij Beter Bed hebben we kussens met eigenschappen die voldoen aan de behoeftes en wensen van jouw kind.

 

Vanaf welke leeftijd een kussen?

Een kussen voor je peuter is niet van belang. Er is dan ook geen specifiek peuterkussen te vinden. Het kan tevens soms onverstandig zijn om je peuter een kussen te geven. Peuters hebben namelijk nog geen ondersteuning nodig. Wanneer ze wel op een verhoogd kussen slapen, kan dit zorgen voor nekklachten. Daarnaast is er een gevaar op verstikking wanneer je kind zijn hoofd nog niet goed genoeg zelf kan draaien. 

Maar wanneer geef je dan wel een kussen aan jouw kind? Het begint vaak bij de behoefte van je kind zelf. Dit kan je kind zelf vragen of je kan het zien aan de manier waarop wordt geslapen. Wanneer je kind bijvoorbeeld een knuffel of een arm gebruikt onder het hoofdje, kan er hiervoor in de plaats een kinder kussen de juiste ondersteuning bieden. Je ziet vaak dat een kussen voor kinderen vanaf een leeftijd van 2-3 jaar wordt gebruikt. 

 

Waar op moet je letten bij een kinderkussen?

Het gebruik van een kussen voor je kind is een grote stap. Dit kan voor jou als ouder ook spannend zijn. Belangrijke punten waar je op moet letten bij het kopen van het eerste kinderhoofdkussen zijn:

  • Goede ondersteuning: voor hoofd en nek. Kinderkussens zijn lager en platter dan kussens voor volwassenen. Met een kussen dat past bij de lichaamsbouw, ervaart je kind een goede ondersteuning.
  • Gemakkelijk te wassen: kussen voor de kliederaars. Het is onvermijdelijk dat je kind het kussen op een manier vies zal maken. Daarom is het belangrijk om een kussen te kopen dat gemakkelijk te wassen is.
  • Een veilig kussen: wat anti-allergisch en luchtig is. Anti-allergische hoofdkussens zijn van belang, omdat kinderen gevoelig zijn voor huisstofmijt. Daarnaast moet een kussen luchtig en goed ventilerend zijn, dit om verstikking te voorkomen.

Bij Beter Bed vind je speciale anti-allergische hoofdkussens voor kinderen. De kinderkussens in ons assortiment zijn gevuld met een speciale vulling, zodat huisstofmijt, bacteriën en schimmels zich hier niet in kunnen nestelen. Daarnaast is het materiaal van de binnenvulling uitstekend wasbaar. Wel zo makkelijk! 

 

Voor iedere slaper een geschikt kinderkussen

Of jouw kind nu een zij-, buik- of rugslaper is, bij Beter Bed vind je kinderkussens voor iedere slaper. Het ‘Silvana mijn eerste kinderkussen’ is uitermate geschikt voor als jouw kind voornamelijk een buikslaper is. Dit hoofdkussen biedt extra ventilatie tijdens de nachtrust. 

De kussenhoes (tijk) van een kinderkussen is gemaakt van 100% katoen en creëert zo het ideale slaapklimaat voor kinderen. Een ander populair kussen is het ‘Joepi airflow kinderkussen’. Deze biedt een optimale ventilatie en vochtregulatie en is daarbij anti-allergisch en gemakkelijk te wassen. ‘s Zomers blijft dit hoofdkussen voor kinderen lekker koel terwijl het in de winter juist zorgt voor een extra warm gevoel. 

Ons assortiment bestaat uit kinderkussen met een zeer hoge kwaliteit. Handig! Aangezien een kind heel wat uren slaapt en deze uren ook heel hard nodig heeft, is een kinderkussen van goede kwaliteit zeer belangrijk. 


Zeer scherp geprijsde kinderkussens

Een kinderkamer inrichten kan al duur genoeg zijn, daarom geniet je bij Beter Bed altijd van interessante kortingen. Daarom is onze collectie kinderkussens het hele jaar lang zeer scherp geprijsd. Koop jouw nieuwe kinderkussen in de aanbieding bij Beter Bed. Op naar een heerlijke nachtrust voor jouw kind! Daar slaap je zelf ook lekker van!

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing