Laatste kans! Vakantiegeld Voordeel tot 50%

0 : 7 : 3
26

Bedpoten

Met een potenset houd je je bedbodem op zijn plaats. Alleen een bedbodem is niet altijd genoeg. Met een potenset onder je bodem zorg je voor extra stevigheid. Met een potenset is een ledikant of ombouw vaak niet eens meer nodig! Lees meer

Filters

4 van 4 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

Potenset Zelfdragend, zwart
Meest verkocht

Potenset Zelfdragend

(430)

Levertijd: Morgen in huis

79.-
Potenset F verhoogd, zwart
Voordeligste keuze

Potenset F verhoogd

(20)

Levertijd: 8 dagen

45.-

Potenset Zelfdragend Design

(14)

Levertijd: 8 dagen

99.-

Potenset Zelfdragend laag

(9)

Levertijd: 8 dagen

79.-

4 van 4 resultaten

Bedpoten kopen? Diverse potensets vind je bij Beter Bed!

Ben je op zoek naar een stabiele en solide basis voor je bedbodem? Een potenset zorgt ervoor dat je bedbodem stevig staat zonder dat deze extra ruimte in beslag neemt. Niet bij ieder slaapsysteem dat je koopt, zitten altijd bedpootjes bij. Heb je net een nieuwe bedbodem aangeschaft? Ook dan is een extra potenset dus zeker aan te raden in verband met extra stevigheid. De potensets die je bij ons vindt, zijn meestal zwart gespoten of metaalkleurig. Zorg ervoor dat de potenset te gebruiken is voor het type bodem dat je hebt. De potensets uit onze collectie passen meestal op zowel een lattenbodem als een schotelbodem.

Soorten bedpoten

In ons assortiment hebben we verschillende soorten potensets zodat je altijd passende poten vindt bij jouw bedbodem. Ben je op zoek naar verstelbare poten die je aan de bodem zelf vastmaakt? Geen probleem, die vind je bij Beter Bed! Ook hebben we verschillende soorten zelfdragende potensets die jouw type bedbodem perfect ondersteunen. Voor iedere soort bedbodem vind je bij ons een geschikte potenset. We hebben zelfs een potenset met wielen in onze collectie. Deze potenset bevestig je aan de onderkant van de zijleggers zodat je ledikant verrijdbaar wordt. Ideaal voor het schoonmaken onder je bed bijvoorbeeld!

Aantrekkelijke aanbiedingen op potensets

Naast het feit dat je bij ons voor ieder type bedbodem de juiste potenset vindt, ben je ook altijd verzekerd van een goede prijs. Zo betaal je bij ons nooit teveel voor je potenset. Ook hebben we diverse aantrekkelijke aanbiedingen die het hele jaar door terugkomen. Tijdens deze actieperiodes geniet je van extra hoge kortingen. Het is dan ook zeker de moeite waard om onze website goed in de gaten te houden!

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing