Profiteer nú van 10% extra korting op heel veel* Gebruik code avond10

0 : 10 : 18
59
Kindermatrassen Beter Bed

Babymatras en kindermatras

Met een babymatras of kindermatras geniet jouw kind van een ongestoorde nachtrust. Onze collectie bestaat uit kindermatrassen voor in elk kinderbed of babybed.

Wat heb je nog meer nodig voor de kinderkamer?

Filters

5 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

mt_beter-bed-basic-easy-sg40_svv_1p
Meest verkocht

polyether matras Easy SG40

(45)
Ondersteuning
Ventilatie
Drukverdeling
Hardheid
medium

Levertijd: 5 tot 6 weken

99.-
lowest-price

koudschuim matras Loes

(22)
Ondersteuning
Ventilatie
Drukverdeling
Hardheid
medium

Levertijd: 3 dagen

119.-

Vul code avond10 in en ontvang 10% extra korting

polyether matras Bébé

(2)
Ondersteuning
Ventilatie
Drukverdeling
Hardheid
medium

Levertijd: 6 - 7 weken

49.-
lowest-price

babymatras Play

Levertijd: 8 - 9 weken

85.-

Vul code avond10 in en ontvang 10% extra korting

matras Jumper

Ondersteuning
Ventilatie
Drukverdeling
Hardheid
medium

Levertijd: 3 tot 4 weken

174.-

Vul code avond10 in en ontvang 10% extra korting

Babymatras kopen? Ruim assortiment aan baby- en kindermatrassen

Een goede nachtrust is enorm belangrijk voor kinderen. Een speciaal babymatras of kindermatras zorgt voor het juiste slaapcomfort van je kind. Matrassen voor kinderen bieden de juiste ondersteuning en hebben een goede luchtdoorlatendheid. Door de wasbare hoes van een kindermatras zijn kleine ongelukjes tijdens de nacht geen probleem meer. Zo slaapt jouw kind altijd in een fris en schoon bed! Beter Bed heeft een ruime collectie kindermatrassen.

Een matras voor in elk soort ledikantje en kinderbed

Elk kind heeft andere slaapbehoeften en daarom vind je bij Beter Bed diverse babymatrassen en kindermatrassen. Onze collectie bestaat uit passende matrassen voor in elk soort kinderbed. Zo hebben wij een kindermatras in de maat 70x140, een kindermatras 70x160 of een kindermatras 60x120. En voor de allerkleinsten vind je bij ons matrassen voor in een babybed.

Helemaal handig is het meegroei matras: een matras voor een kinderbed dat je kunt uitbreiden naar een matras voor een eenpersoonsbed. Kortom: Beter Bed heeft wat je zoekt! Ons assortiment babymatrassen bestaat uit polyether matrassen en koudschuim matrassen. Voor elke slaapbehoeften hebben wij het perfecte matras. Een koudschuim matras heeft perfecte veerkracht, ventileert goed en heeft een lange levensduur. Onze polyether matrassen bieden uitstekend ligcomfort en zijn anti-allergisch. Een zeer fijne eigenschap voor kinderen die gevoelig zijn voor huisstofmijt. Combineer een kindermatras met een speciaal kinderdekbed voor het allerbeste slaapcomfort van je kind. Maak de kinderkamer helemaal af met een kinderdekbedovertrek in een stoere, kleurrijke of vrolijke print.

Mooie aanbiedingen op babymatrassen en kindermatrassen

Ons assortiment babymatrassen en kindermatrassen is altijd zeer scherp geprijsd. Handig! Voor als je kind in de groei zit en na een paar jaar alweer een groter matras nodig heeft. Ook kun je bij ons het hele jaar door genieten van mooie aanbiedingen. Koop een nieuw babymatras of kindermatras nu met korting bij Beter Bed.