Matraswig

Met een matraswig laat je eenvoudig die vervelende middennaad tussen twee matrassen in verdwijnen. Zo slaap je alleen óf samen weer heerlijk comfortabel! Bekijk hier al onze matraswiggen.

Filters

1 van 1 Resultaat

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

matraswig Universele matraswig
Meest verkocht

Matraswig universeel

(76)

Levertijd: 3 dagen

40.-

1 van 1 Resultaat

Matraswig kopen? Je vindt jouw matraswig bij Beter Bed

Heb je thuis twee losse matrassen in een tweepersoonsbed liggen? Herken je dan ook die vervelende naad die in het midden ontstaat? Wij hebben de oplossing! Met een matraswig, ook wel ‘tussenstuk matras’ of met een mooi Frans woord ‘pont d’amour’ genoemd, is deze naad verleden tijd! Zo heb je geen last meer van de naad tussen de twee matrassen wanneer je gezellig wat dichter bij je (bed)partner kruipt. Of wanneer je in je eentje lekker languit in het midden van je bed wilt liggen natuurlijk! Met een matraswig maak je van twee losse matrassen ook perfect één groot matras dat je dan ook met tweepersoons beddengoed op kunt maken. Een praktischere en goedkopere oplossing voor comfortabeler slaapgenot bestaat er niet!

Een matraswig vind je bij ons in een universele maat

Met onze universele matraswig met een lengte van 200 cm geniet je van heel veel voordeel. De Fransen noemen het niet voor niets een pont d’amour. Letterlijk betekent dit: liefdesbrug. Een matraswig overbrugt dus letterlijk de liefde met die van je (bed)partner. Romantisch toch?! In ieder geval wel heel herkenbaar wanneer je thuis twee losse matrassen hebt. Want wanneer je met een matraswig lekker dicht naar je lief toe kruipt lig je niet meer precies in het tussenstuk tussen de twee matrassen in. De matraswig uit onze collectie is te gebruiken voor alle matrassen met verschillende breedtematen. De breedtemaat heeft immers geen invloed op de ruimte tussen de twee matrassen in. Met een lengte van 200 cm is de matraswig prima geschikt voor veel verschillende matrassen met lengtematen rond de 200 cm. Dus ook voor matrassen van 210 of 220 cm of 180 of 190 cm. Handig!

Shop jouw matraswig voor een aantrekkelijke prijs

Bestel jouw matraswig online bij Beter Bed en je ontvangt deze al binnen twee dagen thuis! De matraswig wordt ook nog eens gratis thuisbezorgd. Hij is aantrekkelijk geprijsd waardoor je met een kleine investering al groot plezier hebt: nooit meer last van die vervelende middennaad! Ook geniet je bij ons het hele jaar door van aantrekkelijke aanbiedingen en seizoensacties waardoor je op je matraswig ook nog eens van extra korting profiteert. Niet slecht! Het is dus zeker de moeite waard om onze website met de verschillende aanbiedingen goed in de gaten te houden. Slaap lekker!

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing