Vanavond 50% korting op de bezorging!

Vind de beste hoeslakens met ons hoeslaken advies

Vind de beste hoeslakens met ons hoeslaken advies

Het beste hoeslaken voor om jouw matras

Welk hoeslaken past het beste bij jouw voorkeuren? En welke past het beste om je matras? We helpen je graag bij vinden van een passend hoeslaken. We stellen je een aantal vragen in de hoeslaken keuzehulp en bepalen zo welke hoeslakens het best passen bij jouw matras en slaapwensen.
Doe de hoeslaken test

Wat is een goed hoeslaken?

Laten we bij het begin beginnen: wat is nou een goed hoeslaken? Dat hangt af van verschillende factoren. Welk hoeslaken bij jou past is heel persoonlijk. Het is afhankelijk van onder andere je slaapgewoonten, welk materiaal je fijn vindt en wat voor soort bed je hebt. Waar moet je nou op letten bij het kopen van een hoeslaken? Dat leggen we op deze pagina aan je uit.

Antraciet katoenen hoeslaken close up

Katoen

Hoeslakens van 100% katoen zijn erg populair en worden veel gebruikt. Katoen ademt perfect. Katoenen hoeslakens nemen goed vocht op, maar laten het ook snel weer verdampen. Dit maakt katoenen hoeslakens geschikt wanneer je last hebt van transpiratie. Verder is katoen erg stevig, dus gaat het lang mee.

Katoen satijnen hoeslaken oude roze close up

Katoen satijn

Katoen satijn is eveneens zacht en daardoor een fijn materiaal voor je hoeslaken. Het ademt en ventileert goed, waardoor het een goede temperatuur regulerende werking heeft. Opvallend aan deze stof is de luxe gladde uitstraling. Dat komt door de manier van weven, het zogeheten satijnweefsel. Hierdoor voelt het ook heerlijk glad aan op je huid en is het super geschikt bij allergieën.

Katoen perkal hoeslaken beige close up

Katoen perkal

Katoen perkal (of katoen percale) heeft dezelfde eigenschappen als katoen, maar is net anders geweven. Je kunt perkal zien als een luxere variant van katoen. De zogeheten perkalbinding geeft een dichtere en fijnere stof. Katoen perkal heeft een chique uitstraling, maar geen glans. Het voelt zacht, crispy en koel aan en gaat niet snel pillen.

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing