Kasten en accessoires

Kasten en accesoires

Kleed je slaapkamer aan en maak hem compleet

De slaapkamer is vooral de plek waar je slaapt. Daar kunnen we kort en helder over zijn. Maar zeg nou zelf, je doet veel meer in deze ruimte van je huis. Opbergen, aankleden en optutten bijvoorbeeld. Tv kijken, lezen, uitrusten en studeren. Ook je gezinsleven speelt zich deels af in de slaapkamer. De zondagochtenden met ontbijt op bed en stoeipartijtjes met je kinderen zijn goud waard. Om je slaapkamer aan te laten sluiten op al je eisen en wensen, hebben we bij Beter Bed niet alleen bedden, maar ook een breed assortiment slaapkamermeubelen en accessoires voor je slaapkamer.

Opbergmeubelen: van kledingkast tot nachtkastjes

Om te beginnen heb je een goede kledingkast nodig, die past in de ruimte en bij de stijl van je slaapkamerinterieur. De kast moet plaats hebben voor al je kleding en als het even kan ook voor je handdoeken, beddengoed en schoenen. Naast kledingkasten in diverse modellen en maten, vind je bij Beter Bed een collectie commodes en nachtkasten. Alles wat je niet in je kledingkast opbergt, past hierin. Stem je kast en bijmeubelen af op de stijl van je boxspring of bed en laat de montage fijn over aan onze monteurs!

Soorten kledingkasten

Een kast is een blikvanger in je slaapkamer. Bij Beter Bed vind je kasten met fronten van hout, glas of spiegel, uitgevoerd in hoogglans wit, een mooie kleur of stijlvol eiken bijvoorbeeld. Passend bij je boxspring of ledikant en in elke slaapkamer, kinderkamer, seniorenkamer en logeerkamer. Heb je genoeg ruimte in je slaapkamer of kleedkamer? Dan zal een kledingkast met draaideuren prima passen. Is er weinig plek tussen je kast en het bed (of het bureau, nachtkast of …) dan is een kast met schuifdeuren een beter idee.

Van kledingkast tot nachtkast

Je kast volledig inrichten naar wens

Wil je veel vakken en lades? Legplanken of juist hangruimte? Je bepaalt en richt je kast zó in, dat al je kleding, schoenen, beddengoed, handdoeken, sjaals, riemen en stropdassen erin passen. En natuurlijk denk je ook aan handige en stijlvolle accessoires, zoals kastverlichting, spiegels, mandjes en schoenenrekken. Onze kastinrichtingen en accessoires maken je kast praktisch en helemaal af. Zodat je niet alleen je kleding, maar werkelijk alles wat je wenst erin kunt opbergen. In de stijl en sfeer van je slaapkamer uiteraard.

Bekijk alle kasten

Kast accessoires

Het zijn de kleine dingen

Bij Beter Bed hebben we, net als jij, oog voor detail. Zaken als verlichting en decoratieve items bepalen voor een groot deel de sfeer in je slaapkamer. Welke nachtlampjes passen het best op je nachtkastje? Heb je al een fijne spiegel in de kamer en wat denk je van een badjas, sprei of plaid in de stijl van je slaapkamerinterieur?  Met een warm vloerkleed op de grond heb je meteen warme voeten als je uit bed stapt. Met de juiste aankleding is jouw slaapkamer een sfeervol geheel.

Bekijk alle accessoires

Sfeer in de slaapkamer

Speciale collecties voor jong en oud

Kinderen stellen andere eisen aan hun slaapkamermeubelen dan volwassenen. Jonge mensen hebben andere slaapwensen dan senioren. Of je nu een bureau nodig hebt om aan te studeren, blij wordt van een speeltent of glijbaan aan het bed of juist baat hebt bij een commode of nachtkastje op comforthoogte; bij Beter Bed vind je bijmeubelen afgestemd op je levensfase. Die qua stijl perfect passen bij die gave hoogslaper of dat comfortabele seniorenbed.

Meubels voor jong en oud

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing