Gel matrassen

Heb je last van lichamelijke pijntjes en problemen? Dan is een gel matras misschien wel iets voor jou! We hebben bij Beter Bed gel matrassen met pocketveer en koudschuim. De gel laag zorgt voor een optimale drukverlaging op je lichaam. Dat wordt heerlijk slapen!


Kenmerken van een gelmatras:

Ondersteunend en drukverlagend

Het matras voelt soepel aan en biedt hierdoor zachte, elastische, maar zeker ook stabiele ondersteuning. Het gelschuim wordt meestal gecombineerd met andere materialen in de kern, zoals koud- of traagschuim. Dankzij een drukverlagende werking van het materiaal is een gelmatras ook zeer geschikt voor mensen met rug- of nekpijn of problemen met de bloedsomloop.

Zorgt voor een perfecte aansluiting

Het matras kan zich perfect aan het lichaam aanpassen, waardoor je geen durkpunten ervaart. Het materiaal keert hierna ook weer snel in zijn oorspronkelijke vorm terug. Dit zorgt ervoor dat een gelmatras goed zijn vorm blijft behouden.

Koel ligcomfort

Doordat het materiaal warmte goed kan absorberen, wordt overtollige warmte sneller afgevoerd. Een groot voordeel hiervan is dat een gelmatras koeler aanvoelt. Dit is wel afhankelijk van de dikte van het matras en de materialen waarmee het gel gecombineerd is. 

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing