Onze winkels zijn weer geopend, maak nu een afspraak!

Nú: Merkvoordeelweken tot wel 50% korting!

6 : 19 : 51
33

Kom nu winkelen op afspraak bij Beter Bed! 

Wij staan klaar om jou te ontvangen! 

Goed nieuws! Vanaf nu kan je bij ons winkelen op afspraak. Wij ontvangen je graag bij ons in de winkel om je te voorzien van een persoonlijk advies. Zo kan je rustig én veilig bij ons shoppen op een moment dat het voor jou goed uitkomt. Je krijgt van ons alle persoonlijke aandacht en bent altijd verzekerd van een deskundig advies. 

 

Nú met gratis textielcheque t.w.v. €25,- te verzilveren bij een minimaal aankoopbedrag van €100,-. De cheque is alleen in te leveren bij ons in de winkel en één jaar geldig. 

 

Maak een afspraak

Winkelen op afspraak eenvoudig in 3 stappen:

Stap 1: Vul het gehele afsprakenformulier in via de onderstaande gele button: ‘maak  nu een afspraak’.

Stap 2: Eén van onze slaapadviseurs neemt binnen 24 uur contact met je op en plant samen met jou een afspraak. Hiervan ontvang je een bevestiging.

Stap 3: Kom op de geplande datum en tijd naar de geselecteerde vestiging met het afgesproken aantal personen (maximaal 2).

 

Maak een afspraak

Ook dit doen we samen!

Daarom vragen we je rekening te houden met het volgende:

  • Een afspraak maak je minimaal 4 uur van tevoren
  • Draag bij je afspraak altijd een mondkapje
  • Kom zoveel mogelijk alleen
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Blijf thuis bij klachten conform de richtlijnen van het RIVM
  • In de winkel kun je zowel contant als met pin betalen

 

De meest gestelde vragen

Dat is zeker mogelijk. Laat het ons even telefonisch weten dat je je afspraak wilt wijzigen. Laat je het ons ook weten als je klachten hebt?

Nee, er komen zeker geen extra kosten bij. 

Ook voor het retourneren van een artikel maak je een afspraak in de winkel! Kijk hier voor meer informatie over retourneren of neem contact op met de klantenservice.

We hanteren de reguliere openingstijden van onze winkels met uitzondering van de koopavonden en koopzondagen. Kijk hier voor meer informatie over de openingstijden van alle Beter Bed winkels.

Ja, dit is geen probleem. De afspraak wordt altijd telefonisch tussen jou en de slaapadviseur afgestemd.

Dit is afhankelijk van de geplande afspraken bij de Beter Bed winkel van jouw keuze. Onze slaapadviseurs kiezen samen met jou een datum en tijdstip uit welke jou schikt. Hopelijk tot snel! 

Het grootste deel van ons assortiment kun je vinden in onze winkels. Zo kun je (bijna) alle bedden, boxsprings en matrassen uitproberen en bekijken. Onze slaapadviseurs zorgen ervoor dat deze artikelen bij je thuis worden bezorgd. Van textiel en beddengoed hebben we vaak wel voorraad, en deze kan je  meteen mee naar huis nemen! 

We kunnen in dit geval een normale bestelling voor je aanmaken, zodat dit product alsnog bij jou thuis bezorgd wordt! 

Onze slaapadviseurs hebben minstens 10 minuten de tijd voor je. Uiteraard nemen we de tijd voor je om samen zo uitgebreid mogelijk met jou te kijken naar jouw wensen. 

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing