Antislip matrasonderlegger

Zowel bij een boxspring als bij een bed geldt: je matras moet goed blijven liggen en niet gaan schuiven als je slaapt. Daarom hebben we verschillende antislip matrasonderleggers voor je in het assortiment.

Filters

3 van 3 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

Matrasbeschermer Topnop
Meest verkocht

Matrasbeschermer Topnop

(421)

Levertijd: Morgen in huis

17.90

Antislip Matrasonderlegger boxspring

(75)

Levertijd: Morgen in huis

19.95

Antislip Matrasonderlegger boxspring

(114)

Levertijd: Morgen in huis

19.95

3 van 3 resultaten

Antislip matrasonderlegger kopen? Die vind je voor elk matras bij Beter Bed!

Een antislip matrasonderlegger heeft meerdere functies. Op de eerste plaats zorgt de antisliplaag van het matrasdek ervoor dat je matras op zijn plek blijft en niet gaat schuiven. Dit is natuurlijk wel zo fijn. Wanneer je matras steeds verschuift doordat je bijvoorbeeld draait in bed, dan kan dit je nachtrust behoorlijk verstoren. Op de tweede plaats zorgt een antislip matrasonderlegger voor bescherming van je matras. De tijk (hoes) van het matras en uiteindelijk het matras zelf, gaan hierdoor stukken langer mee.

Ontdek verschillende soorten matrasonderleggers in ons assortiment

In onze collectie vind je verschillende antislip matrasonderleggers. Zo hebben we matrasonderleggers voor boxsprings, maar ook voor normale bedden. Heb je een tweepersoonsboxspring? Dan heb je twee losse matrasonderleggers nodig. Bij een tweepersoonsbed kun je eventueel ook kiezen voor een tweepersoons antislip matrasonderlegger.

Als je een verstelbare bedbodem hebt, heb je ook twee losse matrasonderleggers nodig. Hierdoor kunnen de bedbodems onafhankelijk van elkaar versteld worden. Al onze antislip matrasonderleggers zijn stofvrij en zorgen voor een goede luchtdoorstroming. Dit is natuurlijk ook van groot belang zodat je kunt blijven genieten van een goede ventilatie tijdens je nachtrust. Ben je op zoek naar een ander soort matras? Kijk dan even bij onze koudschuim matrassen, traagschuim matrassen, polyether matrassen en pocketvering matrassen.


Welke maat matrasonderlegger heb ik nodig?

Een matrasonderlegger hoeft niet dezelfde afmeting als de bodem van je bed te hebben. Je wil natuurlijk niet dat de matrasonderlegger onder het randje van het bed uitsteekt. Bij een bed van 160x200 cm kun je bijvoorbeeld een antislip matrasonderlegger van 140x200 gebruiken. Kies dus een matrasonderlegger van ongeveer 20 cm kleiner om er zeker van te zijn dat je de juiste maat kiest. 


Aantrekkelijke aanbiedingen op antislip matrasonderleggers

Een antislip matrasonderlegger is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wanneer je ook nog eens onze acties en aanbiedingen in de gaten houdt, kun je jouw matrasonderlegger voor een aantrekkelijke prijs kopen. Tijdens diverse seizoensaanbiedingen profiteer je namelijk van hoge kortingen.

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing