Antislip matrasonderlegger

Zowel bij een boxspring als een bed geldt: je matras moet goed blijven liggen en niet gaan schuiven als je slaapt. Daarom hebben we verschillende antislip matrasonderlegger voor je in het assortiment.

Filters

3 van 3 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

tx-matrasonderlegger-boxspring
Meest verkocht

matrasbeschermer Topnop

(276)

Levertijd: Morgen in huis

17.90

antislip Matrasonderlegger boxspring

(61)

Levertijd: Morgen in huis

14.95

antislip Matrasonderlegger boxspring

(74)

Levertijd: Morgen in huis

19.95

3 van 3 resultaten

Antislip matrasonderlegger kopen? Die vind je bij Beter Bed

Een antislip matrasonderlegger heeft meerdere functies. Op de eerste plaats zorgt de antisliplaag van het matrasdek ervoor dat je matras op zijn plek blijft en niet gaat schuiven. Dit is natuurlijk wel zo fijn. Wanneer je matras steeds verschuift doordat je bijvoorbeeld draait in bed dan kan dit je nachtrust behoorlijk verstoren. Op de tweede plaats zorgt een antislip matrasonderlegger voor de bescherming van je matras. De tijk (hoes) van het matras en uiteindelijk het matras zelf gaan hierdoor stukken langer mee.

Ontdek verschillende soorten matrasonderleggers in ons assortiment

In onze collectie vind je verschillende antislip matrasonderleggers. Zo hebben we matrasonderleggers voor boxsprings, maar ook voor normale bedden. Heb je een tweepersoonsboxspring dan heb je ook twee losse matrasonderleggers nodig. Bij een tweepersoons bed kun je eventueel ook kiezen voor een tweepersoons antislip matrasonderlegger.

Heb je een verstelbare bedbodem dan heb je sowieso wél twee losse matrasonderleggers nodig, zodat de bedbodems onafhankelijk van elkaar versteld kunnen worden. Al onze antislip matrasonderleggers zijn stofvrij en zorgen voor een goede luchtdoorstroming. Dit is natuurlijk ook van groot belang zodat je kunt blijven genieten van een goede ventilatie tijdens je nachtrust. Ben je opzoek naar een ander soort matras? Kijk dan even bij onze koudschuim matrassen, traagschuim matrassen, polyether matrassen en pocketvering matrassen.

Aantrekkelijke aanbiedingen op antislip matrasonderleggers

Een antislip matrasonderlegger is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wanneer je ook nog eens onze acties en aanbiedingen in de gaten houdt, kun je jouw matrasonderlegger voor een aantrekkelijkere prijs kopen. Tijdens diverse seizoensaanbiedingen profiteer je namelijk van heel veel extra korting bovenop de normale prijs.

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing