Awards

In de loop der jaren heeft Beter Bed meerdere awards gewonnen. Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op. Daarom krijgen ze op deze pagina een plekje in onze online prijzenkast.

Retailer of the Year Award

We zijn inmiddels 5 keer verkozen voor Beste Winkelketen én 6 keer voor Beste Webshop in de categorie slapen. Een grote bevestiging dat onze klanten onze filosofie erkennen en waarderen. En een geweldige opsteker voor al onze medewerkers die dagelijks onze filosofie ‘Beter slapen, beter leven’ uitdragen en inhoud geven. Een mooier compliment bestaat er niet!

Lees het hele persbericht

 European Search Awards

We hebben zilver gewonnen op de European Search Awards van We Are Search in de categorie ‘Beste Search Advertising – E-commerce Retailers (Large)'. Een hele eer, want er waren in totaal maar liefst 12 grote internationale spelers binnen onze categorie genomineerd. We hebben experimenten gedraaid met SEA-algoritmes om de omnichannel sales te verbeteren en dat is gelukt: de experimentgroep scoorde 98% meer omnichannel intake dan de controlegroep tegen vergelijkbare ROI. Resultaten én een samenwerking met Merkle om trots op te zijn!

DDMA CRO Awards

"De aanhouder wint." Dat zei de jury van de DDMA CRO awards. Volgens de jury laat Beter Bed goed zien dat het écht oplossen van een klantprobleem lastig kan zijn en tijd kost. Maar dankzij verschillende A/B testen wisten we klanten minder te belasten met vermoeiende keuzes, met als gevolg lagere exit rates en hogere conversies. En daarmee wonnen we de CRO award. Trots!

Lees het hele persbericht 

Dutch Search Awards

Met maar liefst 3 nominaties was Beter Bed goed vertegenwoordigd bij de uitreiking van deze awards. De uitslag? Beste in-house team én beste CRO campagne. Beide prijzen voelen als erkenning voor het harde werken van alle e-commerce teams, van Digital Marketing tot CRO, UX en Development!

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing