Profiteer nú van 15% éxtra korting op bijna alles* met code oranje15

4 : 23 : 45
39
Ledikanten

Bed 220 lang

Als je lang bent zijn bedden en dekens vaak een probleem. Niemand wil natuurlijk met zijn voeten over de rand van het bed liggen. Daarom hebben we in deze categorie alle bedden die 220 lang zijn, verzameld. Zo kies jij eenvoudig voor het juiste, lange bed.

Misschien ook op zoek naar:

Filters

0 van 0 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de selectie

Zoek je een bed 220 lang? Shop het direct bij Beter Bed

Elk lange persoon heeft dezelfde problemen. Te korte bedden. Heel vervelend als je op vakantie gaat of ergens blijft logeren. Gelukkig zorg je er samen met Beter Bed voor dat je in ieder geval thuis wél het juiste bed hebt. We hebben alle bedden voor je verzameld die we in de extra lange maat 220 cm hebben. Handig toch? Bedden met een lengte van 220 cm hebben we  onder andere in de categorieën: eenpersoons bedden, tweepersoons bedden, slaapbanken. Weet je even niet meer welk bed voor jou de beste is? Laat je dan informeren door één van onze slaapadviseurs. Die kunnen je precies vertellen welk bed jij nodig hebt. Natuurlijk houden ze daarbij rekening met jouw persoonlijke wensen als het gaat om slaapcomfort.

Grote collectie bedden 220 lang

Je kunt bij ons helemaal zelf beslissen welk bed 220 lang je neemt. Daarnaast is het vaak ook nog eens mogelijk om een speciaal 220 cm matras te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een bed in de maat 180x220. Dit is een heerlijk groot tweepersoonsbed met net dat extra stukje bed dat lange personen nodig hebben. Met dit bed lig jij nooit meer met je voeten over de rand maar heerlijk op een zacht matras.

Elk bed 220 lang, aantrekkelijk geprijsd

Alle bedden in de categorie 220 lang zijn mooi afgewerkt en van hoge kwaliteit. Precies zoals je van Beter Bed gewend bent. Naast hoogwaardige kwaliteit hanteren we ook nog eens scherpe prijzen. Zo hoef jij niet te veel te betalen voor je bed. Dat is fijn van Beter Bed!

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing