Onze webshop is 24/7 geopend. Onze Nederlandse winkels zijn tijdelijk gesloten. In deze periode kan het voorkomen dat je bestelling iets langer onderweg is. 

Winter is here! Maak nu gebruik van 15% éxtra korting op heel veel* met de kortingscode: sale15

0 : 1 : 23
44
Bamboe kussen Beter Bed

Kapok hoofdkussens

Een kapok kussen is gevuld met de pluizen van de kapokboom. Deze vulling biedt je heel veel stevigheid, maar tegelijkertijd voelt het ook lekker zacht aan. Een perfect kussen dus met een hoog regulerend vochtgehalte, goede ventilatie en veerkrachtigheid.

Of ben je op zoek naar een ander kussen?

Filters

1 Resultaat

Wil je deze filters hergebruiken?

ks_kapok_wit_detail_2
Meest verkocht

hoofdkussen Kapok

(250)

Levertijd: Morgen in huis

44.95 22.48
percentage-50

50% korting op Select kussens

Kapok kussen kopen? Je vindt deze bij Beter Bed

Met een kapok kussen kies je voor een hoofdkussen dat is gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Het materiaal kapok biedt je dan ook ongekend veel voordelen. Zo kent een kapok hoofdkussen een goede vochtopname, heeft het een super goed ventilerend vermogen en biedt het je ondanks een goede stevigheid ook heel veel veerkracht. Het kapok heeft ook nog eens een natuurlijk waslaagje, waardoor het perfect tegen huisstofmijten werkt. Een ideaal hoofdkussen voor mensen met een allergie dus. Heb je het snel warm? Ook dan is het een goed idee om voor een kapok kussen te gaan. Als klap op de vuurpijl zal je ook nog heel veel jaren kunnen slapen op je kapok kussen, want het materiaal is zeer duurzaam. Genoeg redenen om voor een kapok hoofdkussen te gaan toch?

Verschillende soorten kapok kussens

Natuurlijk heb je, zoals bij alle soorten kussens, ook voor kapok kussens verschillende uitvoeringen. Zo kan een kapok hoofdkussen verschillen in afmetingen, hoogte en vulgewicht.

Ook kan de tijk (de hoes) van het kapok kussen van verschillende materialen zijn gemaakt. Het is fijn wanneer óók de tijk van het kussen van een natuurlijk materiaal is gemaakt, waardoor het kussen in zijn geheel een goede vochtafvoer en ventilatie heeft. Bekijk de kapok hoofdkussens uit ons assortiment en ontdek welk kapok kussen het beste bij jouw wensen in comfort past. Natuurlijk draagt ook ander beddengoed bij aan de kwaliteit van je nachtrust. Wat dacht je van een dekbed dat precies past bij jouw wensen in comfort en een kwalitatief hoeslaken of de juiste kussenslopen?

Profiteer van aantrekkelijke kapok kussen aanbiedingen

Dat je met een kapok kussen van héél veel goede eigenschappen en dus een fijne nachtrust geniet, spreekt voor zich. Net als dat het belangrijk is dat je hoofdkussen goed bij je past. Je slaapt hier immers iedere dag, voor een langere periode op! Uiteraard zijn onze kapok hoofdkussens van een goede kwaliteit, precies zoals je dat van Beter Bed gewend bent. Daarnaast zijn onze kapok hoofdkussens zeer scherp geprijsd. Houd ook eens onze website in de gaten met alle aantrekkelijke aanbiedingen. Op deze manier shop je jouw nieuwe kapok kussen natuurlijk een stuk goedkoper!

 

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing