21% BTW korting op héél veel bedden en boxsprings!

3 : 6 : 56
30

Kapok kussen

Een kapok kussen is gevuld met de pluizen van de kapokboom. Deze vulling biedt je heel veel stevigheid, maar tegelijkertijd voelt het ook lekker zacht aan. Een perfect kussen met een hoog vochtregulerend gehalte, goede ventilatie en veerkrachtigheid.

Filters

3 van 3 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

Is het tijd voor een nieuw kussen?

Met de keuzehulp helpen wij je hét kussen te vinden dat perfect aansluit op je slaapwensen.

8719158326451_Vrijstaand_1
Meest verkocht

Hoofdkussen Kapok

(478)

Levertijd: Morgen in huis

49.95 37.46 Je bespaart 25%
commercial

Hoofdkussen First Kapok

(1)

Levertijd: Morgen in huis

39.95

Hoofdkussen Sunda kapok

Levertijd: Morgen in huis

59.95

3 van 3 resultaten

Wat is een kapok kussen?

Een slaapkussen van kapok is gevuld met 100% zachte kapok vezels. Kapok is een natuurlijk en stevig vulmateriaal, afkomstig van de kapokboom. De zachte vezels komen uit de rijpe vruchten. Plukjes die bestaan uit haren en zaden vormen de zachte vulling. Dankzij verschillende voordelen van het materiaal, wordt kapok steeds vaker als kussenvulling gebruikt. 

 

Eigenschappen van een kapok hoofdkussen

Waarom zou je voor een kapok kussen kiezen? Deze hoofdkussens hebben de volgende voordelen:

  • 100% natuurlijk product
  • Stevig en veerkrachtig
  • Goede vochtopname
  • Sterk ventilerend vermogen
  • Uitstekende warmteregulatie

Als klap op de vuurpijl, zul je jaren kunnen genieten van een kapok kussen dankzij het duurzame materiaal. Genoeg redenen om hiervoor te gaan, toch?


Verschillende soorten kapok kussens

De kapok kussens zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Alle kapok hoofdkussens hebben een afmeting van 60x70 cm. Bekijk ons assortiment en ontdek welk kapok kussen het beste bij jouw wensen en comfort past.


Silvana kapok kussen

Van het merk Silvana verkoopt Beter Bed het Sunda kapok kussen. Dankzij de ergonomische vorm, geniet je van de juiste ondersteuning in elke slaappositie. De klassiek gevormde kapok kussens bieden dankzij de stevigheid ook voldoende ondersteuning. Super handig!


Beter Bed Select kapok kussen

Dit kapok kussen heeft een ritssluiting. Hierdoor kun jij het kussen naar wens doseren en vormen. Of vervang de kapok vulling na een jaar gebruik, zodat het kussen weer helemaal fris is. 


Cinderella kapok kussen

Het Cinderella Fado hoofdkussen van kapok biedt je een uitmuntende vocht- en warmteregulatie. Zo behoud jij altijd een fris slaapklimaat en houd je je hoofd letterlijk koel. Het kussen is geschikt voor zij- en rugslapers.

 

Kapok kussen wassen

Niet elk kapok kussen kun je wassen. Bekijk daarom aandachtig de productspecificaties. Kapok is van zichzelf een reinigend materiaal, hierdoor is wassen niet van belang. Voor de kapok kussens die niet gewassen kunnen worden, is het voldoende om het kussen regelmatig te luchten en op te kloppen.

Voor een kapok kussen dat je wel kunt wassen, raden we aan om dit met de hand te doen. Hierdoor voorkom je dat de kapokvezels beschadigen. Gebruik hierbij wasmiddel zonder chemische stoffen, zodat de vezels hun eigenschappen niet verliezen. De levensduur van een kapok kussen is gemiddeld twee jaar. 


Profiteer van aantrekkelijke kapok kussen aanbiedingen

Dat je met een kapok kussen van héél veel goede eigenschappen en dus een fijne nachtrust geniet, spreekt voor zich. Belangrijk is om een passend kussen te vinden. Je slaapt hier immers iedere dag op! Uiteraard zijn onze kapok hoofdkussens van goede kwaliteit, precies zoals je van Beter Bed gewend bent. Houd onze website in de gaten voor alle aantrekkelijke aanbiedingen. Op deze manier shop je jouw nieuwe kapok kussen natuurlijk een stuk goedkoper!

Gerelateerde pagina's

Advies nodig?
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing