Onze webshop is 24/7 geopend. Onze Nederlandse winkels zijn tijdelijk gesloten. In deze periode kan het voorkomen dat je bestelling iets langer onderweg is. 

Winter is here! Maak nu gebruik van 10% éxtra korting op heel veel* met de kortingscode: sale10

Bamboe kussen Beter Bed

Veren kussen

Geniet met een veren kussen van de juiste ondersteuning voor je hoofd, nek en schouders. Ga je voor een heerlijk zacht exemplaar waar je helemaal in wegzakt of een wat stevigere? Er bestaan diverse soorten veren kussens. Bekijk snel onze ruime collectie!

Of ben je op zoek naar een ander kussen?

Filters

5 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

ks-half-dons-eend-112448
Meest verkocht

hoofdkussen Half dons

(41)

Levertijd: 4 dagen

49.95 24.98
percentage-50

50% korting op Select kussens

hoofdkussen Eendenveer

(20)

Levertijd: 4 dagen

34.95
lowest-price

Is het tijd voor een nieuw kussen?

Wij helpen je graag hét kussen te vinden dat perfect aansluit op je slaapwensen

hoofdkussen Silver

(14)

Levertijd: 4 dagen

69.-

Ontvang 10% éxtra korting met de kortingscode Sale10

hoofdkussen Gold

(41)

Levertijd: 4 dagen

129.-

Ontvang 10% éxtra korting met de kortingscode Sale10

hoofdkussen Lunta dons 15%

Levertijd: 3 dagen

34.95

Ontvang 10% éxtra korting met de kortingscode Sale10

Je vindt jouw favoriete veren kussen bij Beter Bed

Een goede nachtrust is de basis voor je gezondheid. Na een goede nacht kun je de dag vol frisse moed tegemoet! Bedenk je maar eens hoe je je al voelt na één slechte nacht. Juist: niet zo alert, moe en je concentreren gaat een stuk lastiger. Zorg er dus voor dat je er alles aan doet om die nachtrust zo goed mogelijk te laten verlopen. Dat begint natuurlijk met een lekker bed of een fijne boxspring, maar een passend dekbed, het juiste hoeslaken en een ondersteunend kussen zijn minstens zo belangrijk. Met een veren kussen geniet je van een lekker zacht kussen dat, ondanks de zachtheid, toch de gewenste ondersteuning aan je nek, hoofd en schouders biedt. Een veren kussen is vaak gevuld met eendenveren of ganzenveren of een combinatie van beiden. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment en ontdek welk veren kussen het beste bij jou past. 

Héél veel verschillende veren hoofdkussens

Het slapen op een veren kussen kiezen biedt je verschillende voordelen. Zo neemt het kussen snel de juiste vorm aan, maar heeft het materiaal ook eigenschappen die je in ieder seizoen precies datgene biedt dat je nodig hebt.

Zo voelen de veren in de koudere maanden heerlijk warm aan, maar zorgen ze in de warmere maanden voor een uitstekende ventilatie. Zo heb je het niet snel te koud of te warm. Wanneer je ons aanbod aan veren kussen bekijkt, merk je al snel dat je een ruime keuze hebt. Het verschil in de verschillende kussens kan zitten in de exacte vulling, de hoogte, de stevigheid van het kussen, het vulgewicht en het materiaal waarvan de hoes is gemaakt. Fijn! Zo vind je altijd het veren kussen dat het beste aansluit op jouw wensen. Voor welk veren kussen je uiteindelijk ook kiest, het is belangrijk dat je je nieuwe kussen iedere dag even kort opklopt en lucht. Zo behoudt de vulling zo lang mogelijk zijn kwaliteit en blijft je kussen ook lekker fris!

Veren kussens altijd scherp geprijsd

Een kussen is een aankoop die je maakt voor een langere termijn. Ook maak je iedere dag gebruik van je kussen. Het kan dan ook zeker geen kwaad om wat tijd te investeren in het vinden van het voor jou juiste kussen. Zie de aanschaf van je veren kussen dan ook zeker als een lange termijn investering waar je nog heel veel plezier van zult beleven. Wist je dat je bij Beter Bed, naast een goede kwaliteit, ook altijd kunt rekenen op een scherpe prijs voor veren kussens? Beter, zo weet je dat je nooit teveel betaalt! Natuurlijk is extra korting altijd mooi meegenomen. 

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing