Iedere avond gratis bezorging t/m 19 juni

Logo's

Benefietwedstrijd Beter Bed en UDI '19 voor Prinses Máxima Centrum

Op 30 september organiseren slaapspecialist Beter Bed en voetbalclub UDI’19 een benefietwedstrijd waarvan de volledige opbrengst naar het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht gaat. De benefietwedstrijd is slechts één van de activiteiten die medewerkers van Beter Bed in de maand september organiseren om geld op te halen in het kader van ‘de maand van kinderkanker’. In Nederland wordt jaarlijks bij ongeveer 600 kinderen de diagnose kanker gesteld en op dit moment overlijdt nog steeds 1 op de 4 van deze kinderen aan deze ziekte.  Beter Bed is al sinds 2017 verbonden aan het Prinses Máxima Centrum.

UDI'19 en Beter Bed

De slaapspecialist is daarnaast al jarenlang sponsor van de Udense voetbalvereniging UDI’19. Beide partners slaan nu de handen ineen om het Prinses Máxima Centrum een mooi bedrag te kunnen overhandigen als afsluiting van de maand van kinderkanker. Een team van medewerkers van Beter Bed speelt tegen oud-kampioenen van UDI’19 in de jaren ’98, ’99 en ’01. De benefietwedstrijd vindt plaats op zaterdag 30 september, om 16.30 uur op Sportpark Parkzicht. Deze bijzondere wedstrijd vindt plaats voorafgaand aan de kampioensreünie van UDI ’19 en de reguliere competitiewedstrijd die om 18.00 uur begint. Uiteraard is iedereen van harte welkom om de teams aan te moedigen én een donatie te doen.

Wim Scheen, voorzitter UDI’19: “Beter Bed is nu 25 jaar sponsor van UDI’19. Het bedrijf is altijd al verbonden geweest met de club. Zo zijn er veel medewerkers van Beter Bed die bij UDI’19 spelen, dat was vroeger al zo. Toen Beter Bed met het idee voor een benefietwedstrijd kwam hebben we dan ook geen seconde getwijfeld. We vinden het geweldig om hieraan mee te werken.”

Naast de voetbalwedstrijd zijn tal van andere acties opgezet door enthousiaste medewerkers van Beter Bed. Zoals een inzamelingsactie van statiegeldflessen en -blikjes, 2,5 km zwemmen in het Zwolse 50m bad, hardlopen tijdens de Bredase Singelloop, een grabbelton met leuke prijzen en veilingen en nog veel meer.

Nienke Beek, Prinses Máxima Centrum Foundation: “Beter Bed is vanaf het begin een betrokken partner van het Máxima. Zowel op het gebied van producten en kennis delen als het betrekken van klanten en medewerkers. Ouders geven regelmatig aan hoe fijn het is dat ze dicht bij hun kinderen kunnen slapen in de Ouderkindkamers. Dat maakt ons trots en dankbaar voor deze jarenlange samenwerking, die zich steeds blijft ontwikkelen.”

Doneer ook!

Jij steunt het Prinses Máxima Centrum toch ook? Doneren doe je eenvoudig via de actiepagina. 

Prinses Máxima Centrum

Het Prinses Máxima Centrum heeft één ambitie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Al vanaf 2017 is Beter Bed verbonden aan het Prinses Máxima Centrum. Als slaapexpert weten wij als geen ander hoe belangrijk (nacht)rust is en hoe groot de impact hiervan is op onze mentale en fysieke gezondheid. 

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing