Beddengoed nodig? Bestel nu en profiteer tijdelijk van gratis verzending

5 : 19 : 23
15

Stem en WIN!

Retailer of the Year 2021-2022

Beter Bed is ook dit jaar weer in de race om de felbegeerde titel 'Beste Winkelketen en Beste Webshop' te winnen. Is Beter Bed jouw favoriete slaapspecialist? Stem op ons, draag bij aan een groenere wereld én win een staatslot*!


Stem en win!

Maak kans op een staatslot én draag bij aan een groenere wereld!

Wist je dat je met jouw stem zorgt voor een groenere wereld? Voor iedere 1500 stemmen wordt er namelijk één boom gepland door Trees for All. Trees for All planten bomen en herstellen bestaande bossen in Nederland en het buitenland. Dús hoe meer stemmen, hoe meer bomen! Draag jij ook jouw steentje bij aan een beter milieu?

Én om het nog feestelijker te maken maak je ook nog eens kans op een staatslot*!

 

* De prijzen worden beschikbaar gesteld door de organisatie van Retailer Of The Year

 

Stem en win!


 

Beste Winkelketen Beter Bed

Beter Bed in 2019 voor de 4e keer Beste Winkelketen én Beste Webshop

Wat zijn wij trots! Voor de vierde keer op rij is Beter Bed gekozen tot Beste Winkelketen van Nederland in de categorie Slapen. Bovendien zijn we ook uitgeroepen tot categoriewinnaar Beste Webshop van Nederland.

Dit is op 17 september 2019 bekendgemaakt tijdens de categorie-uitreiking van ‘ABN AMRO Retailer of the Year the Netherlands’ op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam. Beter Bed heeft van het consumentenpanel de hoogste waardering gekregen en bleef andere winkelformules in de categorie Slapen voor.

Onze algemeen directeur Benelux, Ronald Voogt, is ontzettend trots dat Beter Bed beide titels in de wacht heeft gesleept:

“Deze award is een grote blijk van waardering en een mooi compliment om als retailer te ontvangen.”

 

Verkiezing Retailer of the Year

In de afgelopen zes maanden beoordeelden ruim 220.000 consumenten op basis van tien aspecten hun favoriete retailers voor deze publieksprijzen. In totaal deden ruim 500 retailers mee. Hiermee zijn deze verkiezingen de grootste consumentenverkiezingen van Nederland.

4x bekroning op ons harde werken

Dankzij de vele stemmen van onze klanten hebben we de felbegeerde titels in de wacht gesleept. Hier zijn we natuurlijk apetrots op! We vinden het een eer Beste Winkelketen van Nederland en Beste Webshop van Nederland te zijn. Het voelt als een bekroning op ons harde werken.

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing