Retailer of the Year

Geweldig nieuws! Ook dit jaar heeft Beter Bed de felbegeerde Retail Of The Year Award gewonnen in de categorie ‘Beste webshop’!

Hoera! voor de 6e keer beste webshop in de categorie slapen

Hoera! voor de 6e keer beste webshop in de categorie slapen
Beter Bed heeft van het consumentenpanel de hoogste waardering gekregen voor de categorie webshop en bleef hiermee andere webshops in de categorie Slapen voor.

beste winkelketen en beste webshop 2022-2023

5x Beste Winkelketen én Beste Webshop 2022-2023

Hoera! Voor de 5e keer zijn we verkozen voor Beste Winkelketen én Beste Webshop in de categorie slapen. Een grote bevestiging dat onze klanten onze filosofie erkennen en waarderen. En een geweldige opsteker voor al onze medewerkers die dagelijks onze filosofie ‘Beter slapen, beter leven’ uitdragen en inhoud geven.

Een mooier compliment bestaat er niet.

Lees het hele persbericht

Beste wehsop 2021-2022

Hoera! voor de 5e keer beste webshop in de categorie slapen

Beter Bed heeft van het consumentenpanel de hoogste waardering gekregen voor de categorie webshop en bleef hiermee andere webshops in de categorie Slapen voor.

Perijn Hoefsloot, Directeur Marketing en Customer Experience is enorm trots. “Wij zijn de slaapspecialist voor een persoonlijke slaapoplossing, die past bij ieders behoeften en portemonnee. Het behalen van deze titel is een bevestiging dat onze klanten dit herkennen en erkennen en dat we de juiste stappen zetten met de lancering van LUNEXT. Het nieuwe employer brand waaronder alle huidige en toekomstige e-commerceproposities van Beter Bed Holding verder zullen worden ontwikkeld.”

Wij willen al onze klanten bedanken voor hun stem en vertrouwen! 


 

Beste Winkelketen Beter Bed

Beter Bed in 2019 voor de 4e keer Beste Winkelketen én Beste Webshop

Wat zijn wij trots! Voor de vierde keer op rij is Beter Bed gekozen tot Beste Winkelketen van Nederland in de categorie Slapen. Bovendien zijn we ook uitgeroepen tot categoriewinnaar Beste Webshop van Nederland.

Dit is op 17 september 2019 bekendgemaakt tijdens de categorie-uitreiking van ‘ABN AMRO Retailer of the Year the Netherlands’ op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam. Beter Bed heeft van het consumentenpanel de hoogste waardering gekregen en bleef andere winkelformules in de categorie Slapen voor.

Onze algemeen directeur Benelux, Ronald Voogt, is ontzettend trots dat Beter Bed beide titels in de wacht heeft gesleept:

“Deze award is een grote blijk van waardering en een mooi compliment om als retailer te ontvangen.”

 

Verkiezing Retailer of the Year

In de afgelopen zes maanden beoordeelden ruim 220.000 consumenten op basis van tien aspecten hun favoriete retailers voor deze publieksprijzen. In totaal deden ruim 500 retailers mee. Hiermee zijn deze verkiezingen de grootste consumentenverkiezingen van Nederland.

4x bekroning op ons harde werken

Dankzij de vele stemmen van onze klanten hebben we de felbegeerde titels in de wacht gesleept. Hier zijn we natuurlijk apetrots op! We vinden het een eer Beste Winkelketen van Nederland en Beste Webshop van Nederland te zijn. Het voelt als een bekroning op ons harde werken.

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing