Beter Bed beantwoordt prangende slaapvragen

in nieuwe video- en podcastserie Beter slapen met…

Uden, 05 juli 2022 - Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je creatiever wordt. Of toch niet? De nieuwe online video- en podcastserie ‘Beter slapen met…’ van slaapexpert Beter Bed geeft antwoord op deze en andere prangende slaapvragen. Elke aflevering staat één stelling centraal. Presentator Sander Beekman zoekt samen met een bekende gast uit hoe het zit. In de eerste aflevering is dat Voice-winnares, zangeres, creatieve duizendpoot en jonge moeder Shary-An.

Met aansprekende gasten en leuke weetjes voor bij de koffieautomaat zet de nieuwe video- en podcastreeks mensen op een laagdrempelige manier aan het denken over het belang van beter slapen. Slapen is net zo belangrijk als gezond eten en voldoende bewegen. Goed slapen versterkt het immuunsysteem, verlaagt stress en verbetert de algemene vitaliteit en fitheid. Goed slapen is daarmee de basis  voor een gezond, gelukkig en productief leven. De video- en podcastreeks zijn een perfecte aanvulling op de visie ‘Beter slapen, beter leven’ waarmee Beter Bed zich al jaren focust op het verbeteren van de nachtrust.

Verdieping en tips

Het creatieve online videoformat stipt slaapthema’s kort en inspirerend aan. In de podcast volgt de verdieping met achtergrondinformatie van een Beter Bed slaapexpert en concrete tips & tricks van de gast. Gasten in de komende video’s en podcasts zijn Lienke de jong (Dear Good Morning), Jet van Nieuwkerk en Souraya Hassan (Binti Home). In de eerste aflevering waarin de vraag "ben je creatiever als je beter slaapt?" beantwoord wordt,  geeft zangeres en creatieve duizendpoot Shary-An een inkijkje in haar slaapgewoontes.

Maak meteen je bed op!

En wat is het antwoord op de stelling? Wordt Shary-An creatiever van goed slapen? “Zeker weten! Ik ben het meest creatief als ik lekker in mijn vel zit en goed slapen draagt daar absoluut aan bij. Mijn tips: leg een notitieblokje naast je bed, zodat je ideeën die ’s nachts bij je opkomen meteen kunt opschrijven en je niet blijft malen. Zet eens een (meditatie)podcast op als je niet kunt slapen, neem een warme douche en laat alle schermpjes uit. En, heel belangrijk, maak ’s morgens meteen je bed op. Dan kom je ’s avonds op je slaapkamer en ben je meteen helemaal ready om te slapen in een lekker opgemaakt bed. Tips waar Beter Bed zich zeker in kan vinden. En tijdens een tour? “Dan slaap ik natuurlijk minder en dat merk ik op een gegeven moment wel aan mijn humeur en minder energie.” Oftewel: Beter slapen, beter leven. Beter slapen met… is vanaf vandaag te bekijken en luisteren via Spotify en andere bekende platformen.

Meer informatie over de nieuwe video- en podcastreeks

Over Beter Bed

Wij geloven dat iedereen beter kan slapen. Daarom komen we al ruim 35 jaar ons bed uit om iedereen uitgeruster en gezonder te laten leven. En omdat we allemaal anders zijn én slapen, betekent dat ook voor iedereen wat anders. Daarom luisteren we naar je en hebben we oog voor je behoeftes en budget. We helpen je online en in de winkel met het vinden van jouw beste slaapoplossing. Hierdoor voel jij je op de lange termijn gezonder, fitter en beter. De collectie van Beter Bed is verkrijgbaar in ruim 100 winkels in Nederland en België en via beterbed.nl en beterbed.be.

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing