Laatste kans! M line + Beter Slapen Deals tot -50%

2 : 4 : 22
46

Ontdek onze Slaap Experience

met de laatste innovaties en producten op slaapgebied!

Deze winkelformule is gebaseerd op twee sferen - Dag en Nacht - zodat jij een complete slaapomgeving kunt ervaren. Daarnaast maak je kennis met de allerlaatste technologieën die, samen met onze slaapadviseurs, zorgen voor een gepersonaliseerd slaapadvies. Kom je binnenkort ook even langs?

Beter Bed Experience

Yes! We hebben inmiddels drie Slaap Experience winkels geopend. Beter Bed Experience vind je aan het Sontplein in Groningen, op woonboulevard Ekkersrijt in Eindhoven en op bedrijventerrein de Noordschil in Baarn. 

 

Groningen Experience store - Beter Bed

Slapen is persoonlijk

Slapen is persoonlijk

Met de Beter Bed Experience zetten we een volgende stap om onze belofte ‘Beter slapen, beter leven’ persoonlijk en tastbaar te maken. In de Slaap Experience ervaar je een complete slaapomgeving door een intieme, sfeervolle nachtsfeer én een frisse, vitale ochtendsfeer. Ontdek wat een goede nachtrust voor jou persoonlijk betekent. Wij helpen je graag met het vinden van jouw beste slaapoplossing.

Meten voor persoonlijk advies

Beter Slapen ID

Naast de kennis van onze slaapadviseurs passen we ook data toe om jou de beste keuze te laten maken. Dankzij de Beter Slapen ID - die met sensoren jouw lichaam meet - ontvang je een persoonlijk slaapprofiel inclusief matrasadvies. Het gebruik van data en metingen zorgt ervoor dat je een objectief en op maat gemaakt advies krijgt over het matras of het kussen dat perfect bij jou past. 

Een interactief slaapadvies

Het Beter Slapen Plan

Je zoekt niet een bed. Je zoek jouw bed. Waar je heerlijk slaapt. Waar je ’s ochtend weer uitgerust wakker wordt. Een persoonlijke combinatie van bed, matras, dekens en kussens. Met textiel dat sfeer brengt en fijn aan voelt. Jouw bed is persoonlijk. Volg daarom nu het Beter Slapen Plan en maak zo je persoonlijk profiel, zodat we je advies op maat kunnen geven. Het Beter Slapen Plan is een (digitaal) stappenplan die interactief helpt om aan jouw slaapbehoeften te voldoen en leidt tot een geweldige ervaring. 

Betaalbaar, comfortabel en duurzaam slapen

Paperbed

Duurzamer dan Paper Bed wordt het niet. In de Slaap Experience vind je een 100% gerecycled kartonnen bed dat comfortabel en duurzaam slapen mogelijk maakt voor een toegankelijke prijs. Als je er toch bent, bekijk dan ook de andere kartonnen producten zoals nachtkastjes, bedlampen en kledingkasten.

Zorgeloos slapen voor een vast maandbedrag

Leazzzy het slaapabonnement

Een nieuwe boxspring is een forse eenmalige investering. Kom en ontdek bij ons de Boxspring Lease van Leazzzy. Met Leazzzy slaap je zorgeloos voor een vast bedrag per maand. Zó lig jij nooit meer wakker van je bed! Leazzzy biedt een maandelijkse betaling, net zoals je abonnement op Netflix of Spotify. En dat in vijf hele gemakkelijke stappen!

Gadgets voor een goede nachtrust

Slimme slaapkamer van Philips Hue

Beter slapen en fris ontwaken? Dat kan met diverse innovaties op slaapgebied, zoals sleeptracker van Withings of slimme verlichting van Philips. De Philips Wake-up Light bootst bijvoorbeeld zonsondergang en -opkomst na, zodat jij volgens je natuurlijke slaap-waakritme in slaap valt en wakker wordt. Dat betekent vol energie en zonder moeite!

De uitgebreidste kussencollectie van Nederland 

Een interactieve kussenwand

Wij zijn jouw kussenkoning met een uitgebreid assortiment aan kussens. De interactieve kussenwand helpt je met het maken van de beste keuze. Aan de hand van een video vertellen we alles over het door jou gekozen kussen. Zo kom jij gemakkelijk tot een juiste selectie voor het proefliggen, waarmee je het kussen nog even kunt uitproberen. 

Een van de grootste led-schermen van Europa

M line scherm

Onze Slaap Experience communiceert direct met jou op basis van jouw behoefte. Maar hoe dan? We hebben hiervoor een nieuwe unieke beleving gecreëerd. Een spectaculair led-scherm van bijna 12 meter breed die het verhaal vertelt van onze M line matrassen. Zodra je binnen de juiste afstand van het matras komt, laat het scherm specifieke informatie zien over dat matras. Super handig dus! De grootte van het scherm en de visuele uitingen zorgen voor een unieke en persoonlijke beleving.  

Het slimme matras dat werkt terwijl jij slaapt 

Emma Motion

Ervaar Europa's eerste slimme matras exclusief bij Beter Bed Experience. Het matras wordt aangestuurd door Artificial Intelligence (AI). Tijdens je slaap kunnen je spieren en ruggengraat zich ontspannen en herstellen. Hoe beter je slaaphouding, hoe beter dit proces verloopt. Het Emma Motion matras helpt je de juiste slaaphouding te vinden door zich direct aan te passen zodra je van houding verandert. Slaap zacht. En word fris en uitgerust wakker. 

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing