Laatste kans! M line + Beter Slapen Deals tot -50%

2 : 5 : 59
51
Beste Webshop 2023-2024 Beter Bed

Beter Bed voor de 6e keer Beste Webshop van Nederland

 Uden, 21 september 2023 – Beter Bed heeft zojuist de prestigieuze Retail of the Year Award gewonnen. Op het hoofdkantoor van ABN Amro in Amsterdam won Beter Bed de ‘Beste Webshop’ award in de categorie ‘Slapen’. Van 11 mei t/m 27 juli brachten 162.000 consumenten hun stem uit op hun favoriete webwinkel en/of winkelketen. Het is de zesde keer dat Beter Bed als beste webshop uit de bus komt.

Thijs Nootenboom, bij Beter Bed verantwoordelijk voor e-commerce: “Het winnen van de ‘Beste Webshop Award’ door Beter Bed is wat ons betreft een bevestiging dat wij onze visie ‘Beter slapen, beter leven’ ook online inhoud weten te geven. Met een steeds persoonlijkere benadering weten we de klant ook online te voorzien van het beste advies.

Beter Bed voor de 6e keer Beste Webshop van Nederland

Uitreiking overall awards

Na het winnen van deze award is er voor Beter Bed nog meer eer te behalen. Op 2 november vindt namelijk de uitreiking plaats van de overall ABN AMRO retail award Beste Webshop.

Over de verkiezing

De verkiezing ‘Retailer of the Year’ is een initiatief van retailexpert Q&A Insights & Consultancy met als hoofdsponsor ABN Amro. Consumenten beoordelen hun favoriete (web)winkels op zaken als prijs, assortiment, deskundigheid, informatievoorziening en service. Aan de competitie doen (web)winkels uit zeer uiteenlopende sectoren mee. Deelname geeft interessante inzichten in de beoordelingen van consumenten.

Over Beter Bed

Wij geloven dat iedereen beter kan slapen. Daarom komen we al ruim 40 jaar ons bed uit om iedereen uitgeslapen en gezonder te laten leven. En omdat we allemaal anders zijn én slapen, betekent dat ook voor iedereen wat anders. Daarom luisteren we naar je en hebben we oog voor je behoeftes en budget. We helpen je online en in de winkel met het vinden van jouw beste slaapoplossing. Hierdoor voel jij je op de lange termijn gezonder, fitter en beter. De collectie van Beter Bed is verkrijgbaar in ruim 100 winkels in Nederland en België en via beterbed.nl en beterbed.be.

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing