Beter Slapen App

Beter slapen? Krijg inzicht in jouw slaap én persoonlijk slaapadvies met de Beter Slapen App

Ga bewuster en actiever met jouw slaap aan de slag dankzij de nieuwe slaapinzichten die deze app jou, in combinatie met een Withings Sleep Analyzer, biedt. Ontdek alles over je slaappatronen aan de hand van slaapdata, leg verbanden, pas gewoontes aan en slaap beter.

Naast jouw persoonlijke ‘Mijn Slaapdata', vind je in de Beter Slapen App een compleet overzicht van jouw Beter Bed bestellingen, kun je in de app terecht voor uitgebreide service- en garantievragen of verzoeken, bekijk je jouw persoonlijk SleepID én vind je alles wat jij wil weten over slapen, slaapkamers, slaapproducten, slaaptrends en meer via inspirerende (blog)content.

Nieuwsgierig geworden?

Download via onderstaande link

Wat vind ik in de Beter Slapen App?
Bestellingen: de Beter Slapen App geeft je een compleet overzicht van je bestellingen. Wat is de status van je bestelling? Bekijk je bestelhistorie, check je bezorgdatum of de volgorde van het complete bestelproces. 
Mijn afspraak, service & garantie: heb je een vraag? Wil je een bestelling of een product annuleren, heb je een klacht of wil je graag aan afspraak maken met een slaapadviseur in een van onze winkels? Ook dit regel je eenvoudig en snel met de Beter Slapen App van Beter Bed. 
Mijn slaapdata: koppel de Sleep Analyzer en bekijk thuis jouw persoonlijke slaapdata. Ben jij een diepe of een lichte slaper? En snurk je? Bekijk het in de app!
Inspiratie & blog: oneindig veel inspiratie, slaaptips en alles wat jij wil weten rondom slapen zoals beter slapen slaapkamers, slaapproducten en slaaptrends.

Bekijk je persoonlijke slaapdata

Snurk ik? Hoe lang duurt het gemiddeld voordat ik in slaap val? Hoeveel tijd ben ik per nacht wakker? Hoe lang duren mijn slaapfasen (lichte, diepe of REM-slaap). Voorbeelden van vragen waar de Beter Slapen App je met de professionele metingen van jouw Withings Sleep Analyzer antwoord op geeft.

Zodra je wakker bent, bekijk je je gegevens in de app. De gegevens worden geanalyseerd en geven jouw nacht een slaapscore. Bekijk de gegevens per dag, week of maand in het dashboard en zie in één oogopslag welke nachten je minder goed geslapen hebt en krijg inzicht in je slaappatroon.

Ontdek jouw aandachtspunten, bekijk de slaaptips, pas ze toe en slaap beter. Je slaapscore wordt onder andere bepaald door de volgende inzichten die de Beter Slapen app je biedt.

Nieuwsgierig geworden?

Download via onderstaande link

Veelgestelde vragen

Dat gaat heel gemakkelijk! Je download de app via de Appstore of Playstore

Met de Beter Slapen App kan je niet alleen je bestelling volgen en oneindig veel slaapinspiratie opdoen, maar je gebruikt de app ook om je persoonlijke slaapdata te bekijken. Koppel je Sleep Analyzer aan de Beter Slapen App en krijg inzicht in al jouw persoonlijke slaapdata.

Door inzicht te krijgen in jouw persoonlijke slaapdata. Hoe ziet jouw nachtrust eruit? Misschien kom je er wel achter dat je minder goed slaapt dan dat je voorheen dacht of ben je een luide snurker. Door inzicht te krijgen in je slaapgedrag kan je daar actie op ondernemen. Misschien heb jij wel een nieuw matras nodig of een ander kussen? Daarnaast helpen onze blogs met daarin allerlei slaaptips jou beter slapen. 

Jouw privacy is een serieuze zaak. Omdat wij persoonsgegevens van je opvragen, bijvoorbeeld wanneer je een aankoop doet in onze (web)winkel, vinden wij het belangrijk om je te laten weten wat er met die gegevens gebeurt. Kijk daarvoor op deze pagina

Je kunt de volgende functies vinden in de app:

  • Bestellingen: De Beter Slapen App geeft je een compleet overzicht van je bestellingen. Wat is de status van je bestelling? Bekijk je bestelhistorie, check je bezorgdatum of de volgorde van het complete bestelproces.
  • Mijn afspraak, service & garantie: Heb je een vraag? Wil je een bestelling of een product annuleren, heb je een klacht of wil je graag aan afspraak maken met een slaapadviseur in een van onze winkels? Ook dit regel je eenvoudig en snel met de Beter Slapen App van Beter Bed.
  • Mijn slaapdata: Koppel de Sleep Analyzer en bekijk thuis jouw persoonlijke slaapdata. Ben jij een diepe of een lichte slaper? En snurk je? Bekijk het in de app!
  • Inspiratie & blog: Oneindig veel inspiratie, slaaptips en alles wat jij wil weten rondom slapen zoals beter slapen slaapkamers, slaapproducten en slaaptrends.

Privacyverklaring Beter Slapen App


De privacyverklaring van de Beter Slapen App vindt je hierOf bekijk het assortiment

Sleep Analyzer onder matras

Track je slaapdata

Donkerblauwe boxspring B Bright

Boxsprings op maat

Matrassen TEMPUR®

Goed slapen begint bij een goed matras

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing