Beter Slapen nieuwsbrief

Wil jij alles weten over beter slapen?

Hoe goed slaap jij? Kan het beter? Tijd voor actie! Want een goede nachtrust is hét sleutelwoord voor een gezonder en gelukkiger leven. Hoe? Schrijf je in voor de gratis Beter Slapen nieuwsbrief en leer hoe jij beter kunt slapen.

Beter slapen, dat kan iedereen.

Beter slapen is beter leven. En beter slapen, dat kan iedereen. Ook jij! Zelfs als je nu bijna iedere nacht ligt te woelen in je bed. Zelfs als je voor je gevoel wel 150 keer per nacht wakker wordt. En wij gaan je helpen. Wil je weten hoe jij beter slaapt? Schrijf je in voor de Beter Slapen Nieuwsbrief en ontvang maandelijks een gezonde dosis slaaptips, advies en weetjes in je mailbox.

Waarom jij je wil aanmelden voor de Beter Slapen Nieuwsbrief

De Beter Slapen Nieuwsbrief geeft jou meer inzicht in alle factoren die jouw slaapkwaliteit beïnvloeden. En nog belangrijker: je leert óók hoe je jouw slaapkwaliteit kan verbeteren. Je ontvangt maandelijks interessante en nuttige informatie over slaap. Zo raak jij meer dan gemotiveerd én geïnspireerd om stappen te ondernemen die jouw slaapkwaliteit verhogen. Slapen wordt beter dan ooit. En jouw dagen? Gezonder, energieker en gelukkiger.

Alles over beter slapen komt aan bod. Hoe slaap je nou beter? Wat gebeurt er als je slaapkwaliteit niet gezond is en vooral: wát moet je dan doen? Denk aan onderwerpen als ‘ik heb moeite met in slaap vallen’,  ‘ik voel me overdag vermoeid, hoeveel slaap heb ik nodig’, ‘beter slapen met stress of angst’, ‘de beste slaapomgeving’, ‘de invloed van slecht slapen je gezondheid’ en nog véél meer.

Deze nieuwsbrief is voor jou als je:
Beter wil slapen en leven
Wil weten hoeveel slaap gezond is
Beter wil leren slapen
Moeite hebt met in slaap vallen
Niet goed kunt doorslapen
Wil weten wat een gezond slaapritme is
Alles wil leren over slapen
Wil weten wat goed slapen je oplevert
Wil weten welke impact slapen heeft op je gezondheid

Wil jij meer weten over hoe je beter kunt slapen? Meld je dan aan voor de Beter Slapen nieuwsbrief en kijk het webinar terug met slaapwetenschapper Merijn van de Laar.

Wil jij meer weten over hoe je beter kunt slapen? Schrijf je in en leer beter slapen in 5 stappen met slaapexpert Aline Kruit.

Hoe groot is de invloed van een goede nachtrust op je rijgedrag? Extreem groot! 1 op de 5 auto-ongelukken wordt veroorzaakt door vermoeidheid.

Goed slapen, daar wordt iedereen beter van.

Als je een nachtje slecht hebt geslapen, merk je de volgende dag gelijk het verschil in hoe je je voelt, qua humeur en hoe scherp je bent. Slecht slapen is van invloed op de gezondheid en maar liefst één op de vijf Nederlanders kampt met een vorm van slaapgebrek. Dat kan beter. Moet beter. Wij geloven én beloven dat iedereen beter kan slapen. We roepen dan ook heel slapend Nederland op om ons te steunen in de missie om het belang van goede slaap op de kaart te zetten. Zo kunnen we samen een maatschappelijk probleem omzetten in een maatschappelijke kans. Want beter slapen is beter leven.

Join the movement. Steun ons in de missie om het belang van een betere nachtrust op de kaart te zetten. Wij zullen je voorzien van alle laatste informatie rondom slapen, om samen dit maatschappelijke probleem aan te pakken. Je ontvangt: 30 dagen slaapchallenge, informatieve blogs, diverse slaapupdates en alle laatste ins en outs op het gebied van slapen!

Waarom jij mee wil doen

Wij Nederlanders zijn steeds meer bezig met onze gezondheid. Zo zijn we de afgelopen jaren collectief meer gaan bewegen en eten we gezonder.

Toch is er een gebied waarop de volksgezondheid nog grote stappen kan zetten. Een dagelijkse activiteit die we vaak over het hoofd zien, maar die minstens zo belangrijk is voor onze gezondheid: slapen. Maar liefst een derde van ons leven brengen we slapend door.

Als je een nachtje slecht hebt geslapen, merk je de volgende dag gelijk het verschil in hoe je je voelt, qua humeur en hoe scherp je bent. Laat staan na een langere periode van weinig of slechte nachtrust.

Slecht slapen is van invloed op de gezondheid. Zo kan te kort of juist te lang slapen bij volwassenen het risico op ziektes als obesitas, diabetes, depressie en beroerte verhogen en het dagelijks functioneren belemmeren. Wat weer kan leiden tot economische en maatschappelijke kosten, bijvoorbeeld door verzuim, verminderde schoolprestaties en druk op de zorg*.

*Strategische verkenning 'Slechte slaap: een probleem voor de volksgezondheid?' van het Trimbos-instituut, het RIVM en de Hersenstichting. https://www.rivm.nl/nieuws/slechte-slaap-en-gezondheid-meer-aandacht-voor-preventie-van-belang

Matthew Walker tekent Manifest

Internationaal slaapexpert Matthew Walker tekent het manifest

Matthew Walker en John Kruijssen tekenen manifest

Slaapgoeroe Matthew Walker en CEO John Kruijssen zetten zich in voor het manifest

Maar liefst één op de vijf Nederlanders kampt met een vorm van slaapgebrek. En meer dan de helft van de mensen is niet tevreden met de eigen slaapkwaliteit. Je kunt gerust spreken van een maatschappelijk probleem.

Toch is er in Nederland nog relatief weinig aandacht voor de preventie van slaapproblemen. *

Dat kan beter. Moet beter. Beter Bed gelooft én belooft dat iedereen beter kan slapen.

We gaan er alles aan doen om die belofte waar te maken. Door ons in te zetten voor het vergroten van het bewustzijn van het belang van slaap. En zetten een stapje extra als het gaat om het geven van vakkundige voorlichting en expert slaapadvies.

Natuurlijk kunnen we dat niet alleen. Zo werken we al samen met artsen, specialisten en gezondheidsinstituten. Maar daarmee zijn we er nog niet.

We roepen dan ook heel slapend Nederland op om ons te steunen in de missie om het belang van goede slaap op de kaart te zetten. Zo kunnen we samen een maatschappelijk probleem omzetten in een maatschappelijke kans. Want beter slapen is beter leven.

 

Wil jij beter slapen? Lees dan hier de slaaptips van onze slaapadviseurs.

Beter slapen blogs

Wil jij beter slapen? Lees dan hier de slaaptips van onze slaapadviseurs.

Inspiratie blogs

Met deze producten zorg jij voor een betere nachtrust.

Slaapproducten blogs

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing