Goed slapen, daar wordt iedereen beter van

Hoe goed slaap jij? Kan het beter? Tijd voor actie! Want een goede nachtrust is hét sleutelwoord voor een gezonder en gelukkiger leven. Hoe? Maak je samen met ons hard voor deze missie en schrijf je in voor de gratis online nieuwsbrief 'Beter Slapen Nieuws' en leer hoe jij beter kunt slapen.

Goed slapen, daar wordt iedereen beter van

Hoe goed slaap jij? Een op de vijf Nederlanders en Vlamingen kampt met een vorm van slaapgebrek. Een enorme impact op onze gezondheid en samenleving. Slecht slapen veroorzaakt meer verkeersongevallen dan alcohol. En wie continue te weinig nachtrust krijgt, heeft tien jaar eerder kans op Alzheimer. Wij geloven én beloven dat iedereen beter kan slapen. Daarom doen we er alles aan om deze belofte waar te maken.

Beter slapen, beter leven

Deze belofte maken we mede waar door samen één belangrijke missie na te streven: het vergroten van het bewustzijn van het belang van slapen. Om dit te bereiken roepen we heel slapend Nederland en België op om ons te steunen in deze missie. Alleen dan kunnen we samen het maatschappelijke probleem van slaaptekort omzetten in een maatschappelijke kans: beter slapen is beter leven.

Tijd voor voorlichting

Iedereen bewust maken van het belang van goed slapen begint bij betere voorlichting. Daarvoor zetten wij ons met de Beter Slapen community voortdurend in via eigen platformen en merkambassadeurs én creëerden we een exclusief netwerk van specialisten, artsen en gezondheidsinstituten met onder meer arts en slaapcoach Aline Kruit en slaapwetenschapper Dr. Merijn van de Laar De verschillende kennispartners uit dit exclusieve slaapexpert netwerk helpen ons met het toevoegen van wetenschappelijke ondersteuning op het gebied van slaapkennis, innovaties, productontwikkeling en slaapadvies. Al deze kennis en inzichten delen we met iedereen die zich inschrijft voor de online nieuwsbrief ‘Beter Slapen Nieuws’ en via onze website en sociale kanalen met iedereen die meer wil weten over beter slapen en dus beter leven.

Wil jij meer weten over hoe je beter kunt slapen? Meld je dan aan voor de Beter Slapen nieuwsbrief en kijk het webinar terug met slaapwetenschapper Merijn van de Laar.

Wil jij meer weten over hoe je beter kunt slapen? Schrijf je in en leer beter slapen in 5 stappen met slaapexpert Aline Kruit.

Hoe groot is de invloed van een goede nachtrust op je rijgedrag? Extreem groot! 1 op de 5 auto-ongelukken wordt veroorzaakt door vermoeidheid.

Amerikaanse slaapgoeroe Matthew Walker

De officiële aftrap van de Beter Slapen community vond plaats in 2022 met de Amerikaanse slaapgoeroe Matthew Walker. De gerenommeerde slaapwetenschapper bracht het belang van slaap onder de aandacht via een unieke livestream talk. Daarnaast tekende hij symbolisch het Beter Slapen manifest. Hét voortouw van betere slaap als cruciale pijler voor een beter leven. 'Als 50 tot 60 procent van alle mensen meer gaat slapen, scheelt dat miljoenen
euro’s in uitgaven aan de gezondheidszorg', aldus Walker.

Een betere jij én samenleving

Hoeveel ben jij met je gezondheid bezig? De afgelopen jaren zijn we collectief al meer gaan bewegen en eten we gezonder. Hoog tijd dat we óók op het minstens zo belangrijke gebied voor onze gezondheid grote stappen gaan zetten voor de volksgezondheid: slapen. Zo kunnen we met elkaar een groot verschil maken zoals het verlagen van economische en maatschappelijke kosten dankzij minder verzuim, betere schoolprestaties en minder druk op de zorg.

Join the movement

Dus, hoe goed slaap jij? Kán het beter? Tijd voor actie, steun onze missie! Een goede nachtrust is hét sleutelwoord voor een gezonder en gelukkiger leven. Hoe? Teken het manifest, schrijf je in voor de gratis online nieuwsbrief ‘Beter Slapen Nieuws’ en leer alles over beter slapen. Dan pakken we samen het maatschappelijk probleem aan en voorkomen we dat het groter wordt.

Meld je aan

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing