Tot 40% korting op heel veel tijdens onze decemberdeals!

Boekenkast Beter Bed

Boekenkast

Met een boekenkast in huis kun je niet alleen al jouw boeken ordenen en tentoonstellen, maar ook planten en andere items een mooie plek in de woon- of slaapkamer geven. Beter Bed heeft voor iedere kamer een geschikte boekenkast!

Filters

10 van 11 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

kt-pep-eiken-antraciet-boeken
Meest verkocht

boekenkast Pep

(3)

Levertijd: 4 tot 5 weken

159.-

boekenkast Douwe

Kleur
eiken

Levertijd: 2 tot 4 weken

159.-

boekenkast Woody

(3)

Levertijd: 2 tot 4 weken

139.-

boekenkast Lagoon

Levertijd: 2 tot 4 weken

179.-

bibliotheekkast Daan

Kleur
bruin/zwart

Levertijd: 2 tot 4 weken

579.-

bibliotheekkast Amori

Levertijd: 2 tot 4 weken

589.-

boekenkast Olaf

Kleur
mint, wit

Levertijd: 4 tot 5 weken

269.- 169.-

boekenkast Finn

Kleur
wit

Levertijd: 4 tot 5 weken

339.- 239.-

boekenkast Kiddy

Kleur
wit

Levertijd: 2 tot 4 weken

259.-

bibliotheek Erik

Levertijd: 2 tot 4 weken

509.-

boekenkast Lewis

Levertijd: 2 tot 4 weken

599.-

Boekenkast kopen? Vind jouw favoriet bij Beter Bed!

De boekenkast. In ieder huis vind je er wel één. Waar ben jij naar op zoek? Een boekenkast voor de kinderkamer, slaapkamer of woonkamer? Beter Bed heeft een divers aanbod waarin je voor iedere plek een oplossing vindt. Wil je een boekenkast met veel planken of heb je juist veel ruimte tussen de planken nodig? Of misschien kun je wel wat praktische lades gebruiken om kleine spulletjes in opbergen? Voor ieder is er wat wils. De boekenkasten zijn beschikbaar in verschillende breedte- en hoogtematen waardoor je de kasten makkelijk in een hoek kwijt kunt of er juist hét pronkstuk van de kamer van kunt maken!

Een boekenkast: handig én mooi voor in huis

Een boekenkast kan zowel praktisch zijn als een mooie uitstraling hebben. En die combinatie is belangrijk! We willen natuurlijk allemaal een slaapkamer waarin onze stijl goed naar voren komt en de meubelen goed bij elkaar passen. Daarom zijn de boekenkasten van Beter Bed beschikbaar in neutrale kleuren en zijn ze aan te passen naar jouw smaak.

Voor de kinderkamer is een boekenkast met gekleurde deurtjes een gezellige oplossing om speelgoed in op te bergen. Ook zijn er kasten beschikbaar met lades of kasten met speelse vormen. In de typisch scandinavische woning kan een boekenkast met een tof design namelijk niet ontbreken. Dit model laat zien dat een boekenkast niet alleen maar praktisch hoeft te zijn! Pimp de kast met leuke woonaccessoires of zet er een gave lamp in. Zo maak je praktisch óók mooi!

Hoge kwaliteit boekenkast voor de beste prijs

Een boekenkast moet bij jouw stijl, behoeften én budget passen en daarom heeft Beter Bed kasten in verschillende stijlen en prijzen voor iedereen. Alle boekenkasten zijn gemaakt van sterk hout, zijn eenvoudig schoon te houden en bieden de ultieme prijs-kwaliteitsgarantie. Bij Beter Bed zorgen we altijd voor een aantrekkelijke prijs waardoor jij nooit teveel betaalt voor jouw favoriete boekenkast. Bestel jouw nieuwe boekenkast bij Beter Bed!  

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing