Profiteer nú van 15% éxtra korting op bijna alles* met code oranje15

5 : 14 : 2
33
Boxspring lease

Boxspring Lease

Een nieuwe boxspring is een forse eenmalige investering. Gelukkig is er bij Beter Bed de Boxspring Lease. Hiermee kun je je nieuwe boxspring of bed leasen en betaal je gemakkelijk een overzichtelijk bedrag per maand. Zo kun je dus met Boxspring Lease je  nieuwe boxspring leasen en direct genieten van onbezorgd comfort.

Kies jouw favoriete lease boxspring hier:

Meer over onze lease boxsprings:

 

Boxspring Kopenhagen

Rust heerlijk uit op deze tijdloos vormgegeven luxe boxspringcombinatie Kopenhagen. De boxspring bestaat uit twee boxen met pocketveren (gestoffeerde matras(sen) met pocketvering, een topmatras met HR koudschuim én een strak vormgegeven hoofdbord.

 • Gratis bezorgd en gemonteerd in je slaapkamer
 • Scandinavisch slapen op een boxspring van topkwaliteit 

Nú de eerste 6 maanden vanaf: €19.95 per maand
(daarna vanaf €29.95 per maand)


Lease boxspring Kopenhagen
 

Boxspring Oslo

Elke dag uitgeslapen opstaan na een nacht op boxspring Oslo. Deze set betaat uit twee boxen met pocketvering (266 veren per m2 én 7 comfortzones), gestoffeerde matrassen met pocketvering en een topmatras met HR koudschuim. Je ervaart héél veel zachtheid en veerkracht. Mooi detail: het hoofdbord is voorzien van stiknaden. 

 • Veerkrachtig en goede ondersteuning
 • Tijdloze uitstraling en luxe hoofdbord

Je betaalt: € 39.95 per maand

Lease boxspring Oslo
 
 

Boxspring Stockholm

Het slanke, innovatieve design van boxspring Stockholm maakt jouw slaapkamer helemaal af. Hippe, slanke pootjes en het zwevende hoofdbord geven een moderne twist. De set bestaat uit twee boxen met pocketveren, gestoffeerde pocketveer matrassen met HR koudschuim toplaag en een topmatras van HR koudschuim voor éxtra comfort. Eigenlijk wil je nooit meer opstaan!

 • Héél veel zachtheid en comfort
 • Modern, trendy design

Je betaalt: € 39.95 per maand

Lease boxspring Stockholm
 
 

Boxspring Helsinki

Geef je slaapkamer een luxe, rijkelijke uitstraling met boxspring Helsinki met een prachtig, gecapitonneerd hoofdbord. Deze set bestaat uit twee boxen met 7 comfortzones en 266 pocketveren per m2. Op de boxen liggen gestoffeerde pocketveermatrassen en een luxe topmatras. Geniet elke nacht van goede ondersteuning en extra zachtheid en veerkracht.

 • Inclusief textielcheque t.w.v. €150.-
 • Subliem comfort met perfecte ondersteuning
 • Luxe, gedetailleerd afgewerkt hoofdbord

Je betaalt: € 49.95 per maand

Lease boxspring Helsinki
 
 

De grootste voordelen van boxspring lease

 

Direct lekker slapen

Direct lekker slapen met boxspringlease

Het grootste voordeel van Boxspring Lease bij Beter Bed is natuurlijk dat je direct slaapt op een boxspring van topkwaliteit

Laag bedrag per maand

Laag bedrag per maand

Met een lease boxspring betaal je een vast, laag bedrag per maand. Er zijn geen verborgen kosten en je krijgt géén BKR registratie. 

Wij regelen álles voor je

 Wij regelen álles voor je

We bezorgen en monteren je boxspring in je slaapkamer. Ga je verhuizen? Dan zorgen wij voor de verhuizing van je boxspring!

Hoe werkt Boxspring Lease?

Bestel jouw boxspring in 6 simpele stappen:

 1. Ga naar de boxspring van jouw keuze
 2. Vul het aanvraag formulier in
 3. Je wordt gebeld om je aanvraag af te ronden
 4. Na goedkeuring van je aanvraag ontvang je de bezorgdatum van je boxspring
 5. We bezorgen je boxspring gratis én zetten 'm in je slaapkamer in elkaar
 6. Héérlijk en zorgeloos slapen op je boxspring! 

Samenwerking met Elbuco

Jouw gegevens worden gebruikt voor het uitvoeren van een leaseovereenkomst die wordt gesloten met Elbuco B.V. en door Beter Bed. Deze gegevens zullen daarom tussen Elbuco B.V. en Beter Bed worden uitgewisseld.Voor de maandelijkse incasso werken we samen met Elbuco b.v. Download hier de algemene huurvoorwaarden

Veelgestelde vragen:

Bekijk de boxsprings die wij aanbieden en maak je keuze. Klik op de knop <lease boxspring> en vul je persoonlijke gegevens in, wij nemen telefonisch contact met je op om je aanvraag af te ronden.

De lease periode duurt 5 jaar (60 maanden). Daarna kun je de boxspring overnemen. Je kunt ook een nieuw contract aangaan. In dat geval ontvang je een nieuwe boxspring van ons. Na 5 jaar voeren wij de boxspring op verantwoorde wijze af.

Nee, je betaalt een vast bedrag per maand. Er zijn dus geen bijkomende kosten. Je nieuwe boxspring wordt gratis bezorgd en geleverd.

Je hebt gedurende de hele periode van 5 jaar garantie. Gaat er bij normaal gebruik onverhoopt toch iets kapot, dan komen wij het kosteloos repareren of vervangen. Ga je verhuizen? Geen probleem! We komen je bed gratis uit elkaar halen, verhuizen met je mee en zetten hem in je nieuwe woning weer net zo gratis in elkaar.

Als je al 5 jaar heerlijk op je boxspring slaapt, heb je de volgende mogelijkheden:

1. Je neemt de boxspring over voor een restbedrag.
2. Je kunt ook een nieuwe contract afsluiten en een nieuwe boxspring uitzoeken.
3. Wij voeren je oude boxspring op verantwoorde wijze af.

Er zijn een paar voorwaarden om een boxspring te kunnen leasen, namelijk:

1. Je kunt je identificeren met een geldig legitimatiebewijs
2. Je bent in het bezit van een Nederlandse bankrekening op je naam
3. Je staat niet onder bewind of curatele
4. Je hebt een positieve creditscore

De leasetermijnen worden automatisch geïncasseerd door Elbuco B.V. De incassodatum wordt na de levering van de boxspring vastgesteld. Elbuco B.V. zal contact met je opnemen bij een mislukte incasso. Er wordt dan gezamenlijk gekeken naar een passende oplossing.

Nee, het is niet mogelijk om de overeenkomst tussendoor op te zeggen.

Is de boxspring beschadigd? Heel vervelend! Laat Elbuco B.V. dit direct weten. Neem hiervoor contact op met de klantenservice van Elbuco B.V. Zij zijn bereikbaar per mail via [email protected]

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing