Boxspring lease

Lease je boxspring bij Beter Bed

Misschien denk je bij het woord lease aan het leasen van een auto, maar wist je dat je met de Beter Bed boxspring lease óók je nieuwe boxspring kunt leasen? Dat een goede nachtrust essentieel is voor een energieke dag hoeven we je vast niet te vertellen. Vergeet daarom ook niet het belang van een goed bed zoals een nieuwe boxspring. Jouw slaapsysteem is erg belangrijk om je geest en lichaam voldoende rust te kunnen bieden.

Vaak is een nieuwe boxspring een wat grotere investering, die financieel niet altijd even goed uitkomt. Gelukkig is er bij Beter Bed de boxspring lease. Hiermee kun je je nieuwe boxspring of bed leasen en hoef je het aankoopbedrag niet in één keer te betalen. Zo kun je dus met boxspring lease je nieuwe boxspring of bed leasen en direct genieten van onbezorgd comfort. Na de leaseperiode, wanneer het bed of de boxspring geheel is afbetaald, is deze helemaal van jou en geniet jij nog jarenlang van een heerlijke nachtrust. Beter!

Shop je boxspring  Lees ons boxspring advies

 

 


Betalen zoals het jou uitkomt met de Beter Bed betaalservice

Boxspring lease aanvragen? 

Interesse in de boxspring lease van Beter Bed? Je regelt jouw deelname direct in een van onze winkels. Zo gepiept dus, je boxspring of bed leasen! Neem wel altijd je legitimatiebewijs en bankpas mee, zodat de slaapadviseur je aanvraag direct in gang kan zetten. Wil je meer dan €1000 financieren met boxspring lease? Neem dan ook een bewijs van inkomen én van je woonlasten (hypotheek of huur) mee. Denk bijvoorbeeld aan een loonstrook, bankafschrift of gebruik je bankapp waarop je bij- en afschrijvingen zichtbaar zijn. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een bedrag tot €1.000 te financieren en de rest bijvoorbeeld direct af te rekenen.

Spreid je uitgaven en kies voor zekerheid

Met de Beter Bed Betaalservice betaal je op de manier die bij jou past. Je profiteert meteen van een betere nachtrust en betaalt in maandelijkse termijnen. Heb je nog niet genoeg gespaard voor jouw droombed? Met de Beter Bed Betaalservice spreidt je je uitgaven en kies je voor zekerheid.

Betaalservice aanvragen

Je deelname aan de Beter Bed Betaalservice regel je direct in de winkel. Neem je legitimatiebewijs en bankpas mee en onze slaapadviseur regelt jouw aanvraag ter plekke. 

Meer dan €1.000 financieren?

Dan vragen we je ook een bewijs van je inkomen en woonlasten (hypotheek of huur) mee te nemen. Denk aan een loonstrook, bankafshrift of je bankapp met daarop de bij- en afschrijvingen zichtbaar. 

Geen bewijs van inkomen en woonlasten bij je? Vraag tot €1.000 een financiering aan en betaal de rest contant. Voor meer informatie kun je altijd bij onze winkels terecht. 

Meer voordelen van een boxspring leasen bij Beter Bed

checkmark.svg In de winkel te regelen met de Beter Bed slaapadviseur
checkmark.svg Na levering start je met betalen
checkmark.svg Looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden
checkmark.svg Je boxspring wordt altijd gratis geleverd en gemonteerd
checkmark.svg Extra aflossen mag altijd en kost je niets
checkmark.svg Na de leaseperiode is het bed of boxspring jouw eigendom


Beter Bed Boxspring lease: een samenwerking met Santander

De Beter Bed boxspring lease is een niet-doorlopend goederenkrediet aanbod via Santander Consumer Finance Benelux B.V. waarbij toetsing en registratie BKR van toepassing zijn. Vraag naar de voorwaarden en het standaard informatieblad in de winkel. Beter Bed treedt bij boxspring lease op als verbonden bemiddelaar van Santander. Santander en Beter Bed geven hierin geen persoonlijk advies. Je bepaalt dan ook altijd zelf of een boxspring of bed leasen aansluit bij je wensen, behoeften en persoonlijke situatie. 

Santander calculator

De Beter Bed Betaalservice is een niet-doorlopend goederenkrediet aanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaar informatieblad in de winkel. Beter Bed treedt op als verbonden bemiddelaar van Santander. Santander en Beter Bed geven geen advies, je bepaalt zelf of het gewenste finacieel product aansluit bij ouw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Bereken hieronder of je in aanmerking komt voor deze betaalservice

De uitkomst van de calculator geeft jou een indicatie of van het te lenen bedrag. Aan dit overzicht en de uitkomst kun je geen rechten ontlenen. Vraag je verkoper in de winkel een officiële aanvraag voor je te doen bij Santander. Het maximaal aanvraagbedrag is €4999. Het minimaal aanvraagbedrag is €250.