Voor een goede boxspring lease ga je naar Beter Bed

✓ Direct genieten van ultiem slaapcomfort
✓ Geen grote uitgave in één keer
✓ Laag vast bedrag per maand
✓ Looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden
✓ Gratis levering en montage
✓ Na de leaseperiode is het bed of boxspring jouw eigendom

Misschien denk je bij het woord lease aan het leasen van een auto, maar wist je dat je met de Beter Bed boxspring lease óók je nieuwe boxspring kunt leasen? Dat een goede nachtrust essentieel is voor een energieke dag hoeven we je vast niet te vertellen. Vergeet daarom ook niet het belang van een goed bed zoals een nieuwe boxspring. Jouw slaapsysteem is erg belangrijk om je geest en lichaam voldoende rust te kunnen bieden. Vaak is een nieuwe boxspring een wat grotere investering, die financieel niet altijd even goed uitkomt. Gelukkig is er bij Beter Bed de boxspring lease. Hiermee kun je je nieuwe boxspring of bed leasen en hoef je het aankoopbedrag niet in één keer te betalen. Zo kun je dus met boxspring lease je nieuwe boxspring of bed leasen en direct genieten van onbezorgd comfort. Na de leaseperiode, wanneer het bed of de boxspring geheel is afbetaald, is deze helemaal van jou en geniet jij nog jarenlang van een heerlijke nachtrust. Beter!

De voordelen van boxspring lease op een rijtje

  • Het grootste voordeel van boxspring lease bij Beter Bed is natuurlijk dat je direct slaapt op een boxspring van topkwaliteit. Hierdoor verbeter je je nachtrust én dus je prestaties gedurende de dag. Je voelt je fitter en uitgeruster. Ook creëer je met een boxspring direct een luxe hotelsfeer in je slaapkamer.
  • Een ander voordeel van je bed leasen is dat je niet in één keer veel geld kwijt bent. Hierdoor houd je bijvoorbeeld een mooie buffer achter de hand voor onverwachte uitgaven.
  • Met een boxspring lease betaal je een vast, laag bedrag per maand en zijn er geen verborgen kosten. Wel zo overzichtelijk.
  • Je boxspring wordt altijd gratis geleverd en gemonteerd.

Met boxspring lease kan iedereen de luxe en het comfort ervaren van een boxspring!

Boxspring lease aanvragen?

Interesse in de boxspring lease van Beter Bed? Je regelt jouw deelname direct in een van onze winkels. Zo gepiept dus, je boxspring of bed leasen! Neem wel altijd je legitimatiebewijs en bankpas mee, zodat de slaapadviseur je aanvraag direct in gang kan zetten. Wil je meer dan €1000 financieren met boxspring lease? Neem dan ook een bewijs van inkomen én van je woonlasten (hypotheek of huur) mee. Denk bijvoorbeeld aan een loonstrook, bankafschrift of gebruik je bankapp waarop je bij- en afschrijvingen zichtbaar zijn. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een bedrag tot €1.000 te financieren en de rest bijvoorbeeld direct af te rekenen.

Meer over betaalservice

Met boxspring lease ook een bed of een matras leasen!

De naam boxspring lease wil niet zeggen dat je enkel boxsprings kunt leasen bij Beter Bed. Integendeel. Ook je bed leasen of zelfs je matras leasen is geen enkel probleem. Wanneer je kiest om je bed te leasen of een matras te leasen heb je uiteraard te maken met dezelfde voorwaarden als die van de boxspring lease. Voor welk slaapsysteem je dus ook kiest, met boxspring lease geniet je direct van het comfort, terwijl je geen grote uitgave in één keer hebt. Ideaal!

Shop je boxspring  Bekijk boxspring advies

 

Beter Bed Boxspring lease: een samenwerking met Santander

De Beter Bed boxspring lease is een niet-doorlopend goederenkrediet aanbod via Santander Consumer Finance Benelux B.V waarbij toetsing en registratie BKR van toepassing zijn. Vraag naar de voorwaarden en het standaard informatieblad in de winkel. Beter Bed treedt bij boxspring lease op als verbonden bemiddelaar van Santander. Santander en Beter Bed geven hierin geen persoonlijk advies. Je bepaalt dan ook altijd zelf of een boxspring of bed leasen aansluit bij je wensen, behoeften en persoonlijke situatie.