Onze webshop is 24/7 geopend. Onze Nederlandse winkels zijn tijdelijk gesloten. In deze periode kan het voorkomen dat je bestelling iets langer onderweg is. 

Winter is here! Maak nu gebruik van 10% éxtra korting op heel veel* met de kortingscode: sale10

Boxspring verlichting van Beter Bed

Verlichting hoofdbord boxspring

Met verlichting speciaal voor je hoofdbord maak je je boxspring helemaal compleet. Onze universele verlichtingssets bevestig je eenvoudig aan het hoofdbord. Zo creëer je het perfecte sfeerlicht in je slaapkamer!

Kies je boxspring accessoires

Filters

4 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

bs-ac-karlsson-uitstapverlichting-universeel
Meest verkocht

uitstapverlichting Universeel

(58)

Levertijd: 4 dagen

99.-

Ontvang 10% éxtra korting met de kortingscode Sale10

verlichtingsset 2 stuks Universele verlichting conisch

(43)

Levertijd: 4 dagen

89.-

Ontvang 10% éxtra korting met de kortingscode Sale10

verlichtingsset 2 stuks Universele verlichting rond

(32)

Levertijd: 4 dagen

89.-

Ontvang 10% éxtra korting met de kortingscode Sale10

voetbord MioDormio voetbord rond

Levertijd: 2 tot 4 weken

179.-

Verlichting voor het hoofdbord van je boxspring kopen? Dat doe je bij Beter Bed!

Met de juiste verlichting voor je hoofdbord maak je je boxspring helemaal af! De verlichting zorgt voor de juiste sfeer en is daarnaast ook erg praktisch bij het lezen van bijvoorbeeld een boek. De boxspring hoofdbord verlichting in ons assortiment bestaat uit verschillende soorten verlichtingssets. Deze set verlichting voor je hoofdbord boxspring bestaat uit twee stuks verlichting, zodat je aan iedere kant van het hoofdbord een lampje kan hangen. Er zijn verschillende designs zodat jij kunt kiezen voor de verlichting die het beste bij jou boxspring en slaapkamer past. Natuurlijk hebben we ook andere verlichting in ons assortiment zoals vloerlampen en nachtlampjes.

Lamp hoofdbord boxspring in diverse soorten

Ons assortiment biedt je verschillende soorten verlichtingssets voor het hoofdbord van je boxspring. Zo kies je voor de verlichting die het beste bij jouw hoofdbord boxspring past. Onze sets zijn voorzien van een rond lampje óf ze hebben een conische vorm.

Daarnaast heb je de keuze uit verschillende uitvoeringen qua kleur. Bijvoorbeeld een aluminium kleur of een chroomkleurige variant. Naast hoofdbord verlichting hebben we ook uitstapverlichting. Dit is ook een universele set die je eenvoudig aan de onderkant of zijkant van je boxspring bevestigt. Voor welk type verlichting je ook gaat, je maakt het er voor jezelf altijd een stuk eenvoudiger mee!

Aantrekkelijke aanbiedingen op verlichting voor het hoofdbord van je boxspring

De verlichting voor het hoofdbord van een boxspring uit onze collectie is standaard goed geprijsd. Zo weet je altijd dat je nooit te veel betaalt. Ook zijn er het hele jaar door verschillende aantrekkelijke aanbiedingen waardoor je ook je verlichting voor de boxspring met hoge korting kunt aanschaffen. Zo wordt de prijs dus nóg beter!

 

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing