Vanavond 10% extra korting met code korting10

0 : 0 : 44
18

Verlichting hoofdbord boxspring

Met verlichting speciaal voor je hoofdbord maak je je boxspring helemaal compleet. Onze universele verlichtingssets bevestig je eenvoudig aan het hoofdbord. Zo creëer je het perfecte sfeerlicht in je slaapkamer!

Filters

4 van 4 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

ld-ac-verlichting-type1-mat-detail
Meest verkocht

verlichtingsset 2 stuks Universele verlichting rond

(51)

Levertijd: Morgen in huis

89.-

Vanavond 10% extra korting op héél veel

verlichtingsset 2 stuks Universele verlichting conisch

(57)

Levertijd: Morgen in huis

89.-

Vanavond 10% extra korting op héél veel

uitstapverlichting Universeel

(85)

Levertijd: 8 dagen

119.-

Vanavond 10% extra korting op héél veel

Set uitstapverlichting

Levertijd: 2 tot 4 weken

99.-

Vanavond 10% extra korting op héél veel

4 van 4 resultaten

Verlichting voor het hoofdbord van je boxspring kopen? Dat doe je bij Beter Bed!

Met de juiste verlichting voor je hoofdbord maak je je boxspring helemaal af! De verlichting zorgt voor de juiste sfeer en is daarnaast ook erg praktisch bij het lezen van bijvoorbeeld een boek. De boxspring hoofdbord verlichting in ons assortiment bestaat uit verschillende soorten verlichtingssets. Deze set verlichting voor je hoofdbord boxspring bestaat uit twee stuks verlichting, zodat je aan iedere kant van het hoofdbord een lampje kan hangen. Er zijn verschillende designs zodat jij kunt kiezen voor de verlichting die het beste bij jou boxspring en slaapkamer past. Natuurlijk hebben we ook andere verlichting in ons assortiment zoals vloerlampen en nachtlampjes.

Lamp hoofdbord boxspring in diverse soorten

Ons assortiment biedt je verschillende soorten verlichtingssets voor het hoofdbord van je boxspring. Zo kies je voor de verlichting die het beste bij jouw hoofdbord boxspring past. Onze sets zijn voorzien van een rond lampje óf ze hebben een conische vorm.

Daarnaast heb je de keuze uit verschillende uitvoeringen qua kleur. Bijvoorbeeld een aluminium kleur of een chroomkleurige variant. Naast hoofdbord verlichting hebben we ook uitstapverlichting. Dit is ook een universele set die je eenvoudig aan de onderkant of zijkant van je boxspring bevestigt. Voor welk type verlichting je ook gaat, je maakt het er voor jezelf altijd een stuk eenvoudiger mee!

Aantrekkelijke aanbiedingen op verlichting voor het hoofdbord van je boxspring

De verlichting voor het hoofdbord van een boxspring uit onze collectie is standaard goed geprijsd. Zo weet je altijd dat je nooit te veel betaalt. Ook zijn er het hele jaar door verschillende aantrekkelijke aanbiedingen waardoor je ook je verlichting voor de boxspring met hoge korting kunt aanschaffen. Zo wordt de prijs dus nóg beter!

 

Advies nodig?
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing