Shop nu met 15% éxtra korting, gebruik de code herfst15

14 : 15 : 37
51

Boxspring met opbergruimte

Een boxspring met opbergruimte is een slimme keuze, omdat je geniet van twee grote voordelen. Je slaapt op een heerlijk comfortabel bed én je hebt tegelijkertijd héél veel extra opbergruimte in je slaapkamer. Bekijk snel onze boxspring met opbergruimte.

Filters

4 van 4 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

obb_miodormio_florence_opberg_hopper_anthracite _tpmtrs_sfeer_open_lade_svv
Meest verkocht

opbergboxspring Florence vlak met gestoffeerd matras

(23)

Levertijd: 6 tot 7 weken

1599.-

Nú 15% éxtra korting op dit artikel met code herfst15

opbergboxspring Florence vlak met Bianco matras

(2)

Levertijd: 6 tot 7 weken

974.50

Nú 15% éxtra korting op dit artikel met code herfst15

Benieuwd welke boxspring het best bij jou past?

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste boxspring voor jouw slaapcomfort.

opbergboxspring Florence vlak met Bianco matras

(3)

Levertijd: 8 tot 9 weken

1399.-

Nú 15% éxtra korting op dit artikel met code herfst15

opbergboxspring Florence vlak met gestoffeerd matras

Levertijd: 6 tot 7 weken

1074.50

Nú 15% éxtra korting op dit artikel met code herfst15

Een boxspring met opbergruimte kopen? Je vindt ze bij Beter Bed 

Wil je graag genieten van het slaapcomfort van een boxspring, maar kun je tegelijkertijd ook wel wat extra opbergruimte gebruiken? Een boxspring met opbergruimte is voor jou de ideale oplossing! Zo’n boxspring biedt je onder het slaapgedeelte namelijk verrassend veel opbergruimte, waar je heel veel spullen handig in opbergt. Wat dacht je bijvoorbeeld van extra dekens, hoofdkussens, kleding of schoenen? Spullen die normaal vaak los in je slaapkamer rondslingeren en zorgen voor een rommelig geheel zijn op deze manier netjes opgeruimd. Gelukkig lever je niets in op comfort en geniet je ook op een boxspring met opbergruimte iedere nacht van voortreffelijk slaapgenot!

Boxspring met opbergruimte in verschillende kleuren en maten

De boxspring met opbergruimte is in verschillende kleuren beschikbaar. Zo past deze altijd in ieder type slaapkamerinterieur. Ook is deze boxspring verkrijgbaar in diverse afmetingen. De kleinste afmeting voor een boxspring met opbergruimte is de eenpersoons maat 120x200 ook wel twijfelaar genoemd. Deze boxspring is samen met de 140x200 boxspring ideaal wanneer je een kleinere slaapkamer hebt waar geen extra kast in past.

Zo geniet je ondanks weinig ruimte toch van het comfort van een boxspring én heb je tegelijkertijd ook heel veel opbergruimte. Toch geen opbergruimte nodig? We hebben ook normale en elektrisch verstelbare boxsprings, eenpersoons boxsprings, twijfelaar boxsprings, boxsprings van 140x200 tot aan 180x220.

Koop je boxspring met opbergruimte voor een altijd scherpe prijs

Onze boxspring met opbergruimte heeft standaard een zeer aantrekkelijke prijs. Dat betekent dat je voor weinig geld geniet van het comfort en de looks van een boxspring én tegelijkertijd ook heel veel opbergruimte in je slaapkamer haalt. Ook is het zeer de moeite waard om op onze site de speciale acties in de gaten te houden, omdat je daarmee van nóg meer korting geniet! Of bekijk eventjes onze goedkope boxsprings! Met al die extra korting is het natuurlijk wel héél aantrekkelijk om een boxspring met opbergruimte te kopen. Beter!

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing