Laatste kans! M line + Beter Slapen Deals tot -50%

2 : 15 : 8
15

Opbergboxspring 90x200

Een boxspring met opbergruimte 90x200 is perfect voor iedereen die alleen slaapt of als logeerbed of zelfs als alternatief voor een tienerbed. Die extra opbergruimte komt in ieder geval altijd wel van pas!

Filters

3 van 3 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

Opbergboxspring Pearl vlak met gestoffeerd matras, natural
Meest verkocht

Opbergboxspring Pearl vlak met gestoffeerd matras

(29)
Uitvoering: Vlak met opbergruimte |
Gewichtsklasse: tot 140 kg |
Type matras: pocketvering |

Levertijd: 6 tot 7 weken

1259.50 1134.50 Je bespaart 10%

Opbergbox Ruby vlak met gestoffeerde matras

Uitvoering: Vlak met opbergruimte |
Gewichtsklasse: tot 140 kg |
Type matras: pocketvering |

Levertijd: 6 tot 7 weken

1349.50 1224.50 Je bespaart 9%
commercial
Opbergbox Citrine met gestoffeerd matras, hazel
Voordeligste keuze

Opbergbox Citrine met gestoffeerd matras

(1)
Uitvoering: Vlak met opbergruimte |
Gewichtsklasse: tot 100 kg |
Type matras: pocketvering |

Levertijd: 6 tot 7 weken

1249.50 1124.50 Je bespaart 10%

3 van 3 resultaten

Koop jouw 90x200 opbergboxspring bij Beter Bed

Ben je op zoek naar een boxspring die weinig ruimte in beslag neemt? Dan past een 90x200 opbergboxspring waarschijnlijk bij jou! Dit veelzijdige boxspring ontwerp is bedacht met comfort en functionaliteit in gedachte. Daarom worden deze boxsprings ook steeds populairder. Wie weet staat er binnenkort wel een in jouw slaapkamer.

De voordelen van een 90x200 boxspring met opbergruimte

Wanneer je kiest voor een opbergboxspring 90x200, brengt dit een aantal voordelen met zich mee. En ja, deze gaan verder dan alleen de opbergruimte onder je matras! Ontdek wat een opbergboxspring jou kan bieden.

Alles in één

Net als bij elke boxspring, koop je een opbergboxspring als compleet pakket. Je krijgt alles wat je nodig hebt, van onderstel en poten tot matrassen en de topper. Wanneer je zou kiezen voor een bed met opbergruimte, moet je naast het bedframe ook nog op zoek naar de juiste bedbodems en matrassen. Wanneer je een boxspring met opbergruimte bestelt, bespaar jij jezelf dus een hoop tijd en moeite.

Perfect om ruimte te besparen

Een 90x200 boxspring met opbergruimte valt onder de eenpersoons boxsprings. Dit is een veelvoorkomende en compacte maat, waardoor deze perfect zijn voor kleine ruimtes en personen die alleen slapen. Denk bijvoorbeeld aan studentenkamers, logeerkamers en tienerkamers. Daar komt ook nog eens bij dat je er veel opbergruimte op nahoudt. Hierdoor kun je seizoensgebonden kleding, beddengoed of andere spullen makkelijk een onopvallende plek geven. Opgeruimd staat netjes!

Verkrijgbaar in verschillende stijlen

Iedereen is anders. Daarom heeft iedereen andere voorkeuren. Misschien voel je meer neutrale kleuren zoals antraciet, grijs of beige. Of kies je juist voor unieke kleuren zoals blauw, groen of roze? Wat je ook kiest, in ons assortiment heb je altijd voldoende keuze in stijlen en kleuren.

Ben je verliefd geworden op een van de 90x200 boxsprings met opbergruimte, maar zoek je toch naar een andere kleur of stof? Geen probleem! Online is het helaas niet mogelijk om een andere combinatie samen te stellen, maar je bent van harte welkom in een van onze Beter Bed winkels. Onze slaapadviseurs helpen jou graag verder bij het samenstellen en personaliseren van jouw ideale boxspring.

Gerelateerde pagina's

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing