Wintersale, tot 50% korting op bijna alles!

1 : 2 : 3
0

bed Fresh 500 met Bossflex 600 vlak en Gold Pocket Foam matras

Maattabel
Er is geen prijs bekend

Strakke en tijdloze uitstraling

Hoogwaardig mdf

Inclusief bedbodem en matras

Mooi op een tienerkamer, stijlvol op je eigen slaapkamer en extra comfortabel op de seniorenkamer. Dat is Bed Fresh 500 met Bossflex 600 vlak en matras Gold Pocket Foam. Dit bed met moderne uitstraling wordt de blikvanger van je slaapkamer! Dit bed wordt geleverd inclusief bedbodem en matras. Eenvoudig uit te breiden met een hoofdbord en bijpassende nachtkastjes.

Meer over dit bed
Dit bed is gemaakt van hoogwaardig mdf en verkrijgbaar in diverse afmetingen. Het ledikant heeft een instaphoogte van 50 cm, hierdoor is instappen en opmaken een fluitje van een cent. Het bed is ook verkrijgbaar met een instaphoogte van 45 en 50 cm, hiervoor kies je Bed Fresh 450 of Bed Fresh 500.

Dit bed blinkt uit in:
• Strakke en tijdloze uitstraling
• Hoogwaardig mdf
• Verkrijgbaar in diverse kleuren
• Inclusief bedbodem en matras
• Uit te breiden met bijpassend hoofdbord en nachtkastjes

Het bed bestaat uit
Het bed wordt geleverd inclusief een lattenbodem Bossflex 600 vlak en pocketveermatras Gold Pocket Foam. Met deze lattenbodem bepaal je eenvoudig zelf waar je lichaam extra ondersteuning en veerkracht kan gebruiken. Bovenop de lattenbodem ligt het Gold Pocket Foam matras. Dit matras biedt een uitstekende ventilatie en daardoor iedere nacht weer een fris slaapklimaat. Daarnaast is de nacht doorbrengen op dit matras zeer comfortabel. Het biedt goede ondersteuning, doordat dit matras bestaat uit pocketveren die je lichaam allemaal afzonderlijk ondersteunen.

Maak je slaapkamer helemaal af
Voor welke kleur ga je? Verkrijgbaar in diverse kleuren en eenvoudig uit te breiden met een hoofdbord en bijpassende nachtkastjes.

Hoe houd je je bed langer mooi?
Het onderhoud van bed Fresh is heel gemakkelijk: afnemen met een vochtig doekje is voldoende. We adviseren om het matras regelmatig te luchten te keren. Voor een optimale bescherming van je matras gebruik je een molton en anti-slip matrasdek.

Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe bed. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

Artikelnummer 1047239
Uitvoering Inclusief matras en bedbodem
Merk Beter Bed Select

Maatvoering Tweepersoons
Breedte 180 cm
Lengte 220 cm
Instaphoogte 65 cm
Comforthoogte (hoge instap) Ja
Hoogte hoofdbord 50 cm

Kleur wit
Stijl Modern Design
Materiaal MDF

Onderhoud afnemen met een vochtig doekje
Garantie 2 jaar garantie volgens CBW voorwaarden
Montage gratis gemonteerd
Zelfbouw Nee
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing