Oud matras inruilen = 15% éxtra korting

5 : 5 : 22
55

Binnenkijken in de slaapkamer van Shary-An

Supermama en zangeres Shary-An (bekend van The Voice of Holland) heeft in haar leven als creatieve duizendpoot te maken met veel wisselende bedtijden en hierdoor er is weinig ruimte voor rust en ritme. Shary-An deelt haar slaapkamer en slaaptips graag met jou. 

De aftrap van onze samenwerking begon met het vinden van een nieuw bed en dat was een ware ‘experience’. We werden warm onthaald met een lekker Haags bakkie en waren hierna helemaal ready voor de Beter Slapen ID.

Beter Slapen ID

We werden vriendelijk verzocht om op het slimme matras van deze Beter Slapen ID te gaan liggen en konden toen verschillende slaaphoudingen aannemen (op rug, buik en zij). Het bed meet dan precies welk matras het best bij jou past. Wat ik hier zelf heel fijn aan vond is dat we direct een top 5 uit de computer kregen en deze in de winkel konden uitproberen. En geloof mij, voor mensen met keuzestress is dit heel fijn! Dat scheelt in ieder geval een hele hoop bedden uitproberen. Ik was op dat moment echt nét zwanger en wilde het liefst in de winkel op mijn favoriete bed blijven liggen en niet meer opstaan. Gelukkig werd dit fijne bed al heel gauw bij ons thuisbezorgd en gemonteerd.

Slaapkamer make-over

Onze slaapkamer kreeg daarmee een behoorlijke make-over, want we gingen voor een groter bed (kroelen met zijn vieren in bed is toch het allerfijnst?), nachtkastjes en voor al m’n verzamelingen kozen we ook voor extra opbergruimte onder het bed. Aangezien wij niet zo megagroot wonen, kunnen wij zo de ruimte die we hebben, zo goed mogelijk benutten. Perfect! In deze opbergruimte bewaren we pakken luiers, beddengoed, handdoeken, dikke truien en spullen waar ik nog geen afstand van kan doen...

Slaapkamer van Shary-An, bloemetjes dekbedovertrek met beige opbergbed

Alle producten op een rij

Dekbedovertrek Ophelia

Materiaal: katoen satijn |
Wasinstructies: wasbaar tot 60°C |
Type instopstrook: instopstrook over gehele breedte |
89.95

Nu we twee kinderen hebben is het slapen echt wel een belangrijk onderdeel geworden, ik wist niet dat ik met zoveel kleine tips en tricks een hoop vooruitgang kon boeken.

Nieuw kussen

Met een kleine aanpassing in de slaapkamer kan er al een hoop gebeuren, tenminste voor mij dan. Ik had bijvoorbeeld vaak last van hoofdpijn, dit bleek achteraf mede door mijn kussen te komen. In de winkel heb ik mij door een slaapadviseur laten vertellen wat hiervoor kan helpen. Ik heb een steviger kussen uitgekozen en zoveel minder last van hoofdpijn, gewoon door mijn houding en het kussen!

4-seizoenen wollen dekbed

En onze jongste dochter is ondertussen 4,5 maand, ik moet eerlijk toegeven dat ik nog steeds als een soort worm om mijn voedingskussen vastgeplakt lig, heerlijk vind ik het! Ook kon een nieuw dekbed niet achterblijven, wij kozen voor een vierseizoenen wollen dekbed dat wat zwaarder is dan de vorige die wij hadden, je ligt hier echt zo lekker stevig onder. Heerlijk!

Samenwerking 

Het afgelopen jaar was voor ons een leerzaam jaar, waarin slapen alle onze aandacht kreeg dit het verdient. En daardoor ook een jaar waarin we veel fantastiche slaapproducten mochten weggeven met winacties en kortingscodes. Een groot succes! Onze volgers gingen vol voor deze winacties! Komend jaar staan er ook weer een hoop leuke, nieuwe dingen op de planning waar jullie vast heel blij van worden. Hou daarom onze socials @beter_bed en @shary_an goed in de gaten! De slaapproducten waar wij heel blij van zijn geworden vind je onderaan.

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing