Laatste kans! M line + Beter Slapen Deals tot -50%

2 : 5 : 40
4

Ducky Dons dekbed

Je slaapt niet alleen heerlijk onder de dekbedden van Ducky Dons, maar je bent ook verzekerd van kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Natuurlijk vind je Ducky Dons dekbedden ook bij Beter Bed!

Filters

1 van 1 Resultaat

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

Dekbed katoen zomer
Meest verkocht

Dekbed katoen zomer

(2)
Type dekbed: Katoen |
Warmteklasse: klasse 4 (minst warm) |
Seizoen: zomer |
Wasbaar: Ja |
Anti huisstofmijt: Nee |

Levertijd: 4 dagen

49.95

1 van 1 Resultaat

Dekbedden van Ducky Dons bij Beter Bed

Ducky Dons is een van de bekendste dekbed merken. Deze merkbekendheid hebben zij verdiend dankzij hun focus op kwaliteit, optimaal comfort en duurzaamheid. Ducky Dons dekbedden worden in Nederland gemaakt op verantwoorde wijze, waardoor deze voldoen aan de Europese normen. Daarom zijn comfort en kwaliteit gegarandeerd wanneer je ervoor kiest om een dekbed van Ducky Dons te kopen.

Verschillende soorten Ducky Dons dekbedden

Bij Beter Bed vind je verschillende soorten dekbedden van Ducky Dons waaronder een 4-seizoenen dekbed én een zomerdekbed. Zo slaap je in elk seizoen heerlijk onder een Ducky Dons dekbed. 

Ducky Dons Taurus 4-seizoenen dekbed

Het dekbed Taurus is een 4-seizoenen dekbed gemaakt van 90% ganzendons, waardoor het dekbed licht maar toch lekker warm is! Zoals elk 4-seizoenen dekbed bestaat één deel uit een zomerdekbed van warmteklasse 4 en een lente-/herfstdekbed van warmteklasse 3. Door middel van knoopjes koppel je deze twee dekens eenvoudig aan elkaar tot een winterdekbed met warmteklasse 1. 

Ducky Dons zomerdekbed van katoen

Ducky Dons maakt niet alleen dekbedden van dons, maar ook van katoen. Dit materiaal is namelijk erg fijn voor mensen met allergieën en gevoeligheden voor bepaalde materialen en vullingen. Het zomerdekbed van Ducky Dons is gemaakt van 100% katoen waardoor zweterig wakker worden verleden tijd is. 

Gerelateerde pagina's

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing