Beddengoed nodig? Bestel nu en profiteer tijdelijk van gratis verzending

1 : 22 : 54
12
Terug naar het overzicht

lattenbodem Emma Click & Sleep x3 elektrisch verstelbaar

Maattabel

Maattabel

Eenpersoons

70 x 200/210/220 cm
80 x 200/210/220 cm
90 x 200/210/220 cm
100 x 200/210/220 cm

Twijfelaar

120 x 200/210/220 cm

Tweepersoons

Combineer 2 eenpersoons bodems

899.- 674.25

Levertijd: Morgen in huis Uitleg

Pas het gewenste comfort zelf aan met een paar eenvoudige klikken

Uitstekende elasticiteit en duurzaamheid

Gegroefd lattenoppervlak voor ventilatie en grip

Goed slapen is zo geregeld met een Emma Click&Sleep bedbodem! Je koopt 1 bedbodem en kiest hiermee voor maar liefst 3 verschillende niveau’s in slaapcomfort. Deze bedbodem geeft je dus altijd precies die ondersteuning die bij jouw lichaam en wensen past. Je past dit comfort heel eenvoudig aan van soft, naar medium of hard door de fiberglas latten in de juiste volgorde te klikken. Even klikken en slapen maar!

Deze elektrisch verstelbare variant is ook verkrijgbaar in een vlakke (niet verstelbare) uitvoering: Emma Click&Sleep X1

Meer over de bedbodem
De lattenbodem koop je altijd met een standaardindeling ‘Medium’ die gemaakt is van gele, blauwe en groene latten. Door de gekleurde latten in een andere kleur volgorde in elkaar te klikken, pas je het comfort van de bodem heel eenvoudig zelf en zonder gereedschap aan. Houd je van stevige ondersteuning, dan kies je bijvoorbeeld voor de blauwe latten in het midden, de gele onderin en de groene bovenin. Ideaal!

De latten zelf zijn gemaakt van fiberglas en door de gegroefde structuur van de latten kan het matras zoveel mogelijk ademen. De gegroefde structuur werkt ook nog eens antislip. De buitenste liggers zijn gemaakt van gelamineerd berkenhout. De dwarsbalken van massief beukenhout. De bodem is geschikt voor personen met een gewicht tot 200 kilo (Kies hiervoor voor de indeling met ‘Hard’ comfort).

Deze bedbodem blinkt uit in:
• Gegroefd lattenoppervlak voor ventilatie en grip
• Zeer flexibel
• Ultralicht en hygiënisch glasfiber
• Goede ondersteuning van je hele lichaam
• Uitstekende elasticiteit en duurzaamheid
• Gemaakt van recyclebare materialen

Hoe houd je je bedbodem langer mooi?
Neem de bedbodem af en toe af met een vochtig doekje zodat deze stofvrij blijft.

Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe bedbodem. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

Artikelnummer 1053685
Merk Emma

Breedte 90 cm
Lengte 200 cm
Hoogte 10 cm

Uitvoering Elektrisch verstelbaar
Vering gehele ligoppervlakte Ja
Geschikt voor de volgende matrassen pocketveer, traagschuim, polyether, aerospring, latex, HR-schuim
Aantal latten 14

Materiaal latten fiber glas
Materiaal lattenhouder rubber

Zelfbouw Ja
Materiaal latten fiber glas
Vering gehele ligoppervlakte Ja

Garantie 2 jaar volgens Emma voorwaarden

Elektrisch verstelbare bedbodems


Een elektrisch verstelbare bedbodem geeft je ultieme luxe en gemak. Met één druk op de knop rechtop in bed zitten of je benen even omhoog doen, wie wil dat nu niet? Daarnaast is een elektrische bedbodem ideaal voor mensen met nek- of rugklachten.

Gelaagdheid van een bed

Kenmerken van een elektrisch verstelbare bedbodem:

Eenvoudig elektrisch verstelbaar vanuit je bed
Met een elektrisch verstelbare bedbodem hoef je zelf niets meer te doen, behalve op het knopje drukken. Je stapt moeiteloos in en uit en geniet van optimaal comfort en gemak. Ook heerlijk om ontspannen te lezen of vanuit bed je favoriete serie te kijken! 

Uitstekende ondersteuning
Doordat het hoofd- en voeteneinde onafhankelijk van elkaar te verstellen zijn en de bodems een neksteun een knieknik hebben, ervaar je gedetailleerde ondersteuning.

Geschikt voor alle matrassen
Elektrisch verstelbare bodems zijn geschikt voor de meeste typen matrassen. Kies wel altijd voor twee losse 1-persoonsmatrassen, zodat de bodems onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen bij een tweepersoonsbed. 

Altijd de beste slaaphouding
Heb je fysieke klachten als rugpijn of nekpijn? Of switch je vaak van houding in bed en wil je dit moeiteloos kunnen doen? Dan is een elektrisch verstelbare bedbodem erg geschikt!

Veelgestelde vragen over elektrisch verstelbare bedbodems

Met een elektrisch verstelbare bodem hoef je zelf niets meer te doen, behalve op het knopje drukken. Je stapt moeiteloos in en uit en geniet van optimaal comfort en gemak. Met een handverstelbare bodem dien je het hoofd- en voeteneinde zelf omhoog en omlaag te brengen.

Bij Beter Bed hebben we een zeer ruim assortiment met elektrische bedbodems. Zo kun je kiezen voor een elektrische lattenbodem, maar ook voor een elektrische pocketvering bodem of elektrische schotelbodem.

Elke soort heeft zijn eigen, specifieke kenmerken. Zo zorgt een lattenbodem voor veerkracht en stevigheid en profiteer je bij een schotelbodem van optimale drukverdeling. De keuze voor de juiste elektrische bedbodem is zeer persoonlijk. Laat je dus door een van onze slaapadviseurs informeren over de verschillende soorten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Nee, je hebt twee losse 1-persoonsmatrassen nodig om je verstelbare hoofd- en voeteneind afzonderlijk van elkaar te kunnen bewegen.

Met een elektrische bedbodem van Beter Bed ervaar je topkwaliteit, luxe en gemak allemaal in één. Alle elektrische bedbodems in onze collectie zijn voorzien van een neksteun en een knieknik. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je dus met één druk op de knop recht op in bed zitten en/of je knieën omhoog doen. Handig toch? Voor mensen die slecht ter been zijn of nek- of rugklachten hebben is een elektrische bedbodem ook ideaal. Het maakt namelijk het in- en uitstappen van het bed een stuk gemakkelijker en een stuk minder pijnlijk.

Om de bedbodem stevig neer te kunnen zetten, adviseert Beter Bed je een universele, zelfdragende potenset. Met deze potenset heb je eigenlijk geen bed meer nodig. Maar ook met een bed is het verstandig de bedbodem te monteren op een zelfdragende potenset. Dit geeft extra stevigheid en voorkomt kraken en piepen. Tevens zorgt een potenset voor een langere levensduur van het bed en de bedbodem. De universele, zelfdragende potenset is te vinden onder de rubriek Bedbodems - Potensets.

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing