Boxspring Rome verstelbaar met Silver Pocket Foam matras

bs-miodormio-16-rome-hopper-black-el-wit-1p
bs-miodormio-16-rome-hopper-black-el-wit-kaal-svv-1p
kleur-bs-miodormio-hopper-black-61-stof
Maattabel
Er is geen prijs bekend
Veilig betalen met

Italiaanse allure in je slaapkamer

Inclusief hoofdbord, verstelbare box en matras

comfortabel pocketveermatras

5 jaar garantie
Gratis gemonteerd

Artikelnummer 1048431
Merk Miodormio
Maatvoering Eenpersoons
Kleurgroep Zwart
Gewichtsklasse tot 100 kg

Instaphoogte 55 cm
Breedte 90 cm
Lengte 200 cm
Hoogte hoofdbord 99 cm
Diepte Hoofdbord 22.5 cm

Kleur zwart
Stofgroep Hopper
Uitvoering Elektrisch verstelbaar
Materiaal polyester
Type kern thermisch geharde pocketveer
Afdeklaag dikte polyether SG40, 2 cm
Aantal slagen per veer 5
Aantal veren per m2 (circa) 267
Comfortzones 7

Modelnaam matras Silver Pocket Foam
Type comfortlaag polyether SG25, 2,2 cm
Aantal veren per m2 Matrassen 250
Aantal slagen veer Matrassen 6.5
Matrassen - Comfortzones (value) 5
Hardheid Matrassen stevig

Modelnaam poten Conisch
Materiaal poten metaal
Kleur poten alu

Garantie 5 jaar garantie op de boxspring; 3 jaar op het matras; 2 jaar op de boxspring motor
Montage gratis gemonteerd
Onderhoud stofzuigen met een meubelmondstuk
Elektrische boxspring bij Beter Bed

Elektrisch verstelbare boxsprings

Voor wie ultiem slaapcomfort wil ervaren is dit het perfecte bed: de elektrische boxspring. Je geniet van heerlijk zacht, goed ondersteunend comfort én je zit met één druk op de knop lekker rechtop om een boek te lezen of televisie te kijken. Wie wil dat nu niet?

Kenmerken van een elektrisch verstelbare boxspring:
Comfortabele instaphoogte: je kunt gemakkelijker uit bed stappen door de hoogte van de boxspring en extra gemakkelijk wanneer je het hoofdeinde omhoog zet. Heb jij bijvoorbeeld moeite om uit bed te komen? Eén druk op de knop maakt dit een stuk eenvoudiger!
Optimale lichaamsontspanning: wanneer je het voeteneind wat omhoog zet, ontlast dit je benen en onderrug als je op je rug ligt. Het bekken wordt net iets gekanteld, waardoor er minder spanning op je onderrug staat.
Veel comfort: je kunt vanuit je bed de boxspring op elke gewenste positie instellen. Je hoeft hiervoor dus niet uit bed te komen. Ook niet wanneer je de boxspring weer op ligpositie wil hebben. Ook ideaal bij het lezen en tv kijken!
Eenvoudig schoon te maken: zet je hoofd- en voeteneind omhoog bij het schoonmaken, dan kun je er makkelijk onder het bed stofzuigen. Ook ideaal om je bed op te maken!

Veelgestelde vragen over elektrische boxsprings

Het is een van de populairste slaapsystemen van deze tijd: de boxspring. Boxsprings staan bekend om hun comfort. Waarom ligt een boxspring dan zo lekker? Bij deze matras-bedbodem combinatie liggen er als het ware twee matrassen of slaaplagen op elkaar. De bedbodem bestaat uit een gestoffeerde box met veren (pocket of bonell) die over de volledige breedte veerkracht en ondersteuning geeft. 

Het belangrijkste verschil is dat je bij een bed een apart(e) bedbodem en matras kiest. Terwijl je bij een boxspring geniet van een compleet slaapsysteem: een box met veren, daarop een matras en dáárop een topmatras. Doordat een boxspring vaak hoger is dan een bed, heb je voordelen met in- en uitstappen en meer gemak bij het opmaken. Ook zorgt een boxspring voor een luxe sfeer in je slaapkamer.

Een boxspring is een langetermijnaankoop. Als je een goede boxspring aanschaft, die goed bij jouw persoonlijke slaapwensen past, is de technische levenduur wel 25 jaar! Wij helpen je graag bij het vinden van de boxspring die past bij jouw wensen.

Een elektrische boxspring heeft veel voordelen. Kijk je graag jouw favoriete serie vanuit bed? Of geniet je van ontbijten op bed? Dan is een verstelbare boxspring echt ideaal. Daarnaast heeft een elektrische boxspring een prettige werkhoogte tijdens het verschonen en opmaken van het bed. Ben je inmiddels al wat op leeftijd? Dan heeft een elektrische boxspring een zeer comfortabele hoogte om makkelijk in- en uit bed te komen. Ook ls je last hebt van rug- of andere vervelende fysieke klachten wordt een elektrische boxspring als zeer prettig ervaren! 

 

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing