Tot 70% korting op bijna alles! 

2 : 16 : 54
10
Terug naar het overzicht

Elektrische deken Baby fleece

3 beoordelingen

89.99

Levertijd: Morgen in huis Uitleg

Gelijkmatige warmteverdeling

Zeer zacht comfort

4 verschillende warmtestanden

Beoordelingen

4.7

3 beoordelingen

Bekijk beoordelingen

Geniet van een altijd behaaglijk warm slaapklimaat met deze elektrische onderdeken ‘Baby Fleece’. Extra lekker tijdens de koude wintermaanden! De deken is gemaakt van de zachtst denkbare vezels waardoor de deken zo zacht als een babyhuidje aanvoelt. De dikke vezels zorgen ervoor dat de warmte lang in de deken aanwezig blijft, zelfs wanneer deze al is uitgeschakeld. Heb je snel last van koude voeten? De onderdeken is voorzien van een speciale zone voor de voeten zodat deze extra verwarmd kunnen worden, heerlijk!

Unieke 4D DWF technologie
De deken is vervaardigd met de unieke 4D DWF technologie. De warmte verspreidt hierdoor gelijkmatig, grondig en snel dankzij speciale, ronde 4D openingen waartussen de warmte kan circuleren. Hierdoor heeft de deken een uitstekende, ademende werking voor nog meer comfort en wordt de warmte over een groter oppervlakte verdeeld.

Gebruik en onderhoud
De deken heeft vier verschillende warmtestanden met verschillende temperaturen. Met de ingebouwde timer laat je de deken na 120 minuten automatisch uitschakelen. De controller van de deken bedien je eenvoudig zonder enige moeite en kracht en koppel je gemakkelijk los van de deken. De onderdeken zelf is wasbaar tot 30°C.

De tweepersoons uitvoering heeft twee apart instelbare controllers zodat de temperatuur aan elke kant van het bed apart instelbaar is.

Artikelnummer 667806
Merk Wellcare

Maatvoering Eenpersoons
Breedte 80 cm
Lengte 150 cm

Aantal warmtestanden 4
Apart instelbare voetenwarmer Nee

Garantie 2 jaar garantie volgens CBW voorwaarden
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing