10% éxtra korting op heel veel* met code slapen10

0 : 9 : 14
29
Terug naar het overzicht

elektrische deken Cosy fleece

Er is geen prijs bekend

Gelijkmatige warmteverdeling

4 verschillende warmtestanden

Warmtezone voor de voeten

Met deze elektrische onderdeken ‘Cosy Fleece’ geniet je altijd van een behaaglijk warm slaapklimaat. Geen overbodige luxe tijdens de koude wintermaanden! Heb je snel last van koude voeten? Met de extra warmtezone is dit verleden tijd. Dankzij speciaal ontworpen verwarmingsdraden die zorgvuldig in de deken zijn verwerkt en streng geselecteerde, zachte vezels geniet je naast een aangename warmte van heel veel zachtheid en comfort.

Unieke 4D DWF technologie
De deken is vervaardigd met de unieke 4D DWF technologie. De warmte verspreidt hierdoor gelijkmatig, grondig en snel dankzij speciale, ronde 4D openingen waartussen de warmte kan circuleren. Hierdoor heeft de deken een uitstekende, ademende werking voor nog meer comfort en wordt de warmte over een groter oppervlakte verdeeld.

Gebruik en onderhoud
De deken is in vier verschillende warmtestanden instelbaar. Stel de deken in met de timer, zodat deze na 120 minuten automatisch uitschakelt, handig! De controller van de deken bedien je eenvoudig zonder enige moeite en kracht en koppel je gemakkelijk los van de deken. De onderdeken zelf is wasbaar tot 30°C.

De tweepersoons uitvoering heeft twee apart instelbare controllers zodat de temperatuur aan elke kant van het bed apart te regelen is.

Artikelnummer 667807
Merk Wellcare

Breedte 140 cm
Lengte 150 cm

Kleur wit

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing