Terug naar het overzicht

Topmatras B Bright Gel

24 beoordelingen

Gel topmatras B Bright Gel
Gel topmatras B Bright Gel
Gel topmatras B Bright Gel
Gel topmatras B Bright Gel
Maattabel
tot 120 kg
379.- 227.40 Je bespaart 40%

Dit kost je omgerekend 1.90 euro per maand

Of betaal in 3 delen van 75.80, zonder rente

Levertijd: 6 dagen

Contact Persoonlijk contact

Contact onze Klantenservice

2 jaar garantie

Uitstekend aanpassingsvermogen

Minder tegendruk bij heupen en schouders

Extra comfort bovenop je matras

Type matras gel
Gewichtsklasse tot 120 kg
Weerszijde beslaapbaar Nee
Gel topmatrassen bij Beter Bed

Gel topmatrassen

Zoek je een comfortabel topmatras? Kies dan voor gel! Met een gel topmatras hoef je niet bang te zijn dat je het te warm hebt in bed. Gel werkt verkoelend en ventileerd uitstekend. Daarnaast wordt je gewicht gelijkmatig verdeeld. Erg fijn!

Kenmerken van een gel topmatras:
Drukverlagend slaapcomfort: door het drukverlagende slaapcomfort en hoge veerkracht is een gel topmatras erg geschikt voor mensen die last hebben van hun nek, rug of andere lichamelijke problemen.
Koel slaapgevoel: een topmatras van gel is perfect voor mensen die liever wat koeler slapen of die 's nachts veel transpireren.
Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding: gelschuim is relatief goedkoop, dat ervoor zorgt dat deze topmatrassen uitstekende kwaliteit bieden voor wie een beperkt budget heeft.
Groot aanpassingsvermogen: elk onderdeel van je lichaam wordt op een goede wijze ondersteund en je ervaart geen drukpunten.

Veelgestelde vragen over gel topmatrassen

Een topmatras of topper leg je bovenop je gewone matras. Het versterkt de eigenschappen van je matras. Zo creëer je verrassend en aangenaam slaapcomfort. Bovendien verleng je met een topmatras de levensduur van je matras.

Gel is een schuimsoort dat reageert op lichaamsdruk en optimaal ventileert. Het schuim wordt extra soepel en je ervaart minimale tegendruk op het lichaam. 

Het gelschuim topmatras is vergelijkbaar met een mix van koud- en viscoschuim. Het materiaal kan ook orthopedische problemen oplossen door de puntelasticiteit aan het oppervlak en de hoge veerkracht. Op een gel topmatras lig je relatief zachter. Dit in tegenstelling tot een koudschuim topmatras, waarbij juist veel steun geboden wordt.

De prijs voor Topmatras B Bright Gel (90 x 200 cm, tot 120 kg) van 379.- voor 227.40 geldt tot en met zondag 1 september 2024. In geval van vragen, neem contact op met onze klantenservice

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing