Halfhoogslapers

Net als in een hoogslaper is slapen in een kinderbed halfhoogslaper héél speciaal! Een halfhoogslaper is namelijk net iets lager dan een hoogslaper, maar hoger dan een normaal bed. Je kind geniet van een overzichtelijk uitzicht en onder het bed is veel speelruimte of opbergruimte. Bekijk ons ruime aanbod halfhoogslapers: met glijbaan of met opbergruimte.

Filters

10 van 11 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

Stel de leukste kinderkamer samen

Bekijk de kindercollectie. Slapen was nog nooit zó leuk!

hsl_vipack_noah_hoogslaper_wit_sfeer
Meest verkocht

halfhoogslaper Noah

(2)

Levertijd: 5 dagen

592.- 444.- Je bespaart 25%

Halfhoogslaper Pino met glijbaan

Levertijd: 7 tot 8 weken

379.-

halfhoogslaper Jip

(14)

Levertijd: 5 dagen

499.-
hsl_vipack_hoogslaper_kiddy_wit_sfeer
Hoogste korting

halfhoogslaper Kiddy

Levertijd: 2 tot 4 weken

625.- 468.75 Je bespaart 25%

halfhoogslaper Puck

(3)

Levertijd: 5 dagen

499.-
5420070239080_sfeer_1
Voordeligste keuze

Halfhoogslaper Pino

Levertijd: 2 tot 4 weken

299.-

halfhoogslaper Jip met uitschuifbureau

(2)

Levertijd: 6 tot 7 weken

674.-

halfhoogslaper Freja

Levertijd: 6 tot 7 weken

1099.-
webonly-deal

halfhoogslaper Kris

(1)

Levertijd: 5 dagen

499.-

Halfhoogslaper Oliver

Levertijd: 2 tot 4 weken

699.-

Halfhoogslaper Popsicle

Levertijd: 6 tot 7 weken

1169.-
webonly-deal

10 van 11 resultaten

Een halfhoogslaper kopen? Bij Beter Bed vind je een ruim aanbod!

Net als een hoogslaper is het voor jouw kind een feest om lekker hoog te mogen liggen. Een halfhoogslaper is ideaal voor kinderen vanaf een leeftijd van zes jaar. Ze hoeven niet heel hoog te klimmen, maar hebben wel het stoere gevoel van hoog slapen. Het heeft namelijk altijd wel iets spannends en tegelijkertijd biedt de hoogte van een halfhoogslaper je kind een veilig en vertrouwd gevoel. Het verschil met een hoogslaper is puur de hoogte van het bed. Een hoogslaper is namelijk nog een stukje hoger dan een halfhoogslaper. Ook onder een halfhoogslaper blijft er genoeg ruimte over om heerlijk te kunnen spelen. Bouw een speelhuisje met speciale speelgordijnen om de ruimte af te kunnen sluiten, maak er een gezellig zitje van met sierkussens of gebruik de ruimte als extra slaapplek voor onverwachte logés.

Halfhoogslaper met bureau of glijbaan

Onder een halfhoogslaper is niet alleen genoeg ruimte om lekker te kunnen spelen. Voor de oudere kinderen is een halfhoogslaper met bureau een handige optie. Aan het bureau kan je kind lekker tekenen of knutselen. Op zoek naar de ultieme halfhoogslaper voor je kind? Er is een halfhoogslaper met glijbaar in ons assortiment: hoe leuk is dat?!

Halfhoogslapers in verschillende stijlen

Bij Beter Bed vind je verschillende soorten halfhoogslapers. Zo zijn er meerdere functionaliteiten voor de halfhoogslaper verkrijgbaar in verschillende stijlen. Past een strakke, witte halfhoogslaper het beste in de slaapkamer of ben je toch op zoek naar een zachtroze kleur voor op de prinsessenkamer? Wat voor een halfhoogslaper je ook wenst, je gaat deze in ons uitgebreide assortiment zeker vinden!

Geniet van aantrekkelijke halfhoogslaper aanbiedingen

Wij vinden het als vanzelfsprekend dat de halfhoogslaper die je bij ons koopt een uitstekende kwaliteit heeft waar je jarenlang mee vooruit kunt. Ook geniet je standaard van een goede prijs waardoor je nooit teveel betaalt. Er zijn halfhoogslapers in diverse prijscategorieën waardoor deze óók qua budget altijd perfect past. Op zoek naar een goedkope halfhoogslaper? Houd dan onze aanbiedingenpagina in de gaten! Wat zal je kind blij zijn met zijn of haar nieuwe kinderbedje!

Advies nodig?
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing