Onze webshop is 24/7 geopend. Onze Nederlandse winkels zijn tijdelijk gesloten. In deze periode kan het voorkomen dat je bestelling iets langer onderweg is. 

Winter is here! Maak nu gebruik van 10% éxtra korting op heel veel* met de kortingscode: sale10

Terug naar het overzicht

lattenbodem Bossflex 400 handverstelbaar

17 beoordelingen

Maattabel

Maattabel

Eenpersoons

70 x 200/210/220 cm
80 x 200/210/220 cm
90 x 200/210/220 cm
100 x 200/210/220 cm

Twijfelaar

120 x 200/210/220 cm

Tweepersoons

Combineer 2 eenpersoons bodems

259.- 129.50

Dit kost je omgerekend 1.08 euro per maand Uitleg

Levertijd: 5 dagen Uitleg

Hoofd- en voeteneind apart verstelbaar

Met extra neksteun

Extra ondersteuning en comfort in de heup- en schouderzone

Beoordelingen

Toon alle beoordelingen

Met lattenbodem Bossflex 400 handverstelbaar van het eigen merk Beter Bed Basic kies je voor een solide, beukenhouten lattenbodem. Deze lattenbodem verzekert je van een heerlijk ligcomfort. In vergelijking met lattenbodem Bossflex 200 handverstelbaar kun je eenvoudig met het schuif-mechanisme de hardheid van de bodem naar eigen wens aanpassen. Doordat je zelf kunt bepalen waar je extra steun en veerkracht wenst, biedt de bodem je extra veel ligcomfort.

De Bossflex 400 is tevens verkrijgbaar in een vlakke variant. Wil je dagelijks je bed verstellen en hiervoor niet je bed uit te hoeven? Kies dan voor lattenbodem Bossflex 400 elektrisch verstelbaar.

Meer over de bedbodem
Met deze handverstelbare uitvoering verstel je eenvoudig je hoofd- en voeteneind waardoor je heerlijk kunt ontspannen met een boek of je lievelingsserie. Laat je benen lekker rusten en verminder eventuele druk op je rug.

Deze lattenbodem is geschikt voor pocketveer, traagschuim, poleyther, aerospring, latex en HR-schuim matrassen. Met deze lattenbodem, met 26 latten, ervaar je een vering over het gehele ligoppervlak. De comfortzones zorgen voor extra ondersteuning bij de heup- en schouderzone. Daarnaast kun je eenvoudig met het schuif-mechanisme de hardheid van de bodem naar eigen wens aanpassen. Doordat je zelf kunt bepalen waar je extra steun en veerkracht wenst, biedt de bodem je extra veel ligcomfort. De bodem is geschikt voor alle matrassoorten en draagt personen met een gewicht tot 120 kilo. Ben je wat zwaarder? Kies dan voor de Bossflex 600.

Deze bedbodem blinkt uit in:
• Hoofd- en voeteneind apart verstelbaar
• Met extra neksteun
• Extra ondersteuning en comfort in de heup- en schouderzone

Hoe houd je je bedbodem langer mooi?
Neem de bedbodem af en toe af met een vochtig doekje zodat deze stofvrij blijft.

Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe lattenbodem. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’. Om de bedbodem stevig neer te kunnen zetten, adviseert Beter Bed een universele, zelfdragende potenset. Met deze potenset heb je eigenlijk geen ledikant meer nodig. Maar ook met een ledikant is het verstandig de bedbodem te monteren op een zelfdragende potenset. Dit geeft extra stevigheid en voorkomt kraken en piepen. Het geeft tevens een langere levensduur van het ledikant en de bedbodem. De universele, zelfdragende potenset is te vinden onder de rubriek Bedbodems - Potensets.

Artikelnummer 389404
Merk Beter Bed Select

Breedte 90 cm
Lengte 200 cm
Hoogte 6 cm

Materiaal frame beuken
Materiaal latten beuken
Materiaal lattenhouder rubber

Uitvoering Handverstelbaar
Comfortzones heup- & schouderzone
Vering gehele ligoppervlakte Nee
Schuif-mechanisme Ja
Geschikt voor de volgende matrassen pocketveer, traagschuim, aerospring, latex, HR-schuim
Gewichtsklasse tot 120 kg
Aantal latten 28

Zelfbouw Ja
Hoofd- en voeteneind onafhankelijk verstelbaar Ja
Neksteun Ja
Hoofdeind verstelbaar Ja
Materiaal latten beuken
Schuif-mechanisme Ja
Vering gehele ligoppervlakte Nee
Voeteneind verstelbaar Ja

Onderhoud afnemen met een vochtig doekje
Garantie 2 jaar volgens CBW voorwaarden
Montage montage niet inbegrepen
Overige Om de bedbodem stevig neer te kunnen zetten, adviseert Beter Bed u een universele, zelfdragende potenset. Met deze potenset heeft u eigenlijk geen ledikant meer nodig. Maar ook met ledikant is het verstandig de bedbodem te monteren op een zelfdragende potenset. Dit geeft extra stevigheid en voorkomt kraken en piepen. Het geeft tevens een langere levensduur van het ledikant en de bedbodem. De universele, zelfdragende potenset is te vinden onder de rubriek Bedbodems - Potensets.

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing