Slaapkamer Chateau

Shop nu

Kledingkasten

Voor elke slaapkamer

Heb je veel of weinig ruimte voor je garderobekast? Wil je veel legruimte of juist meer hangruimte? Planken of laden? Aan jou de keuze.

Wat voor kast zoek je?

Kies je ideale kast

  1. Beter Bed heeft een groot aanbod draaideurkasten en schuifdeurkasten, passend bij jouwboxspring of bed.
  2. Een draaideurkast is ideaal als je genoeg ruimte hebt in je slaapkamer. Is dat niet het geval en wil je toch een bed én een kast in de ruimte plaatsen? Dan is een kast met schuifdeuren een ruimtebesparende uitkomst.
  3. Onze kasten zijn volledig naar eigen wens in te richten, dankzij onze uitgebreide collectie van kastinrichting en accessoires. Denk aan kledingroedes, stropdashouders, spiegels, verlichting, inzetlades, kastvakverdeling en nog veel meer.
  4. Ook de afmetingen, kleur en materiaalkeuze voor het front (hout, glas of spiegel) bepaalt u zelf.
  5. Er zijn kasten in alle prijsklassen, geschikt voor alle leeftijden of specifiek voor bijvoorbeeld senioren of kinderen. Er is altijd een kast die matcht met jouw budget, stijl en hoeveelheid kleding!

Van kinder- en tienerkasten tot kasten bij uw seniorenbed

  • In de kindercollectie vind je kledingkasten die perfect passen bij de kinderbedden, tienerbedden en andere kindermeubelen, zoals bureaus en boekenkasten.
  • Kleuters worden tieners en tieners worden volwassen. Naarmate je groeit, verandert ook het formaat van je kleding en schoenen. Kies voor een kledingkast met een neutrale look en pas eventueel de kastindeling eens aan. Zo kun je jaren vooruit!
  • Ook voor onze seniorencollectie geldt dat de comfortbedden uit te breiden zijn met bijpassende kledingkasten. Zo is je hele slaapkamer in stijl.
  • Je ziet het. Bij Beter Bed kies je precies die kast die bij jouw situatie, leeftijd en levensstijl past.

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing