Wij trakteren! Tot 50% korting

4 : 7 : 12
16

Beter Slapen? Kies voor de juiste bedbodem

Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar de juiste bedbodem helpt je om nóg beter te slapen. Een bedbodem biedt namelijk extra ondersteuning en versterkt de eigenschappen van het matras. Ben jij toe aan extra comfort? Dat is zo geregeld met een verstelbare bodem. Met het hoofdeinde omhoog kun je heerlijk lezen of maximaal genieten van een uitgebreid ontbijt. Welke bodem past het best bij jou? Daar helpen we je graag bij.

We stellen je een aantal vragen en bepalen op basis van jouw persoonlijke behoeftes welke bedbodems het best bij jou passen. Fijn! Zo weet jij zeker dat je de juiste keuze maakt om beter te slapen.

Hoe breed is jouw bed?

De breedte van je bed bepaalt de breedte van je bedbodem(s). Bij een tweepersoonsbed combineer je altijd twee losse bodems.

70 of 140 cm

Heb je een eenpersoonsbed van 70 cm breed? Kies een bodem van 70 cm breed. Heb je een tweepersoonsbed van 140 cm breed? Combineer twee bodems van 70 cm breed.

80 of 160 cm

Heb je een eenpersoonsbed van 80 cm breed? Kies een bodem van 80 cm breed. Heb je een tweepersoonsbed van 160 cm breed? Combineer twee bodems van 80 cm breed.

90 of 180 cm

Heb je een eenpersoonsbed van 90 cm breed? Kies een bodem van 90 cm breed. Heb je een tweepersoonsbed van 180 cm breed? Combineer twee bodems van 90 cm breed.

120 cm (twijfelaar)

Heb je een twijfelaar bed van 120 cm breed? Dan kies je een bodem van 120 cm breed.

Hoe lang is jouw bed?

Net als het bed en matras is ook een bedbodem in verschillende lengtes beschikbaar. Houd voor de lengte van je bedbodem altijd de lengte van je (nieuwe) bed aan. Tip: de beste lengte voor je bed is je eigen lichaamslengte + 15 cm.

200 cm

Is je bed 200 cm lang? Kies dan ook een bedbodem van 200 cm lang. Bedden van 200 cm lang zijn het best geschikt wanneer je tot 1,85 m lang bent.

210 cm

Is je bed 210 cm lang? Kies dan ook een bedbodem van 210 cm lang. Bedden van 210 cm lang zijn het best geschikt wanneer je tot ongeveer 1,90 m lang bent.

220 cm

Is je bed 220 cm lang? Kies dan ook een bedbodem van 220 cm lang. Bedden van 220 cm lang zijn het best geschikt wanneer je tot ongeveer 2 m lang of langer bent.

Welke ondersteuning wens je van de bedbodem?

Hoe intensief wordt de bodem belast en welke eisen heb je aan ondersteuning en comfort?

Basis

Voor licht gebruik zoals voor een kinderbed of logeerbed

Goed

Voor regulier gebruik

Extra

Voor optimaal comfort of bij klachten

Wil je een verstelbare bodem?

Lees je graag in bed of kijk je veel tv vanuit bed? Kies dan voor extra comfort met een verstelbare bodem. Hiermee kun je het hoofd- en voeteneinde in hoogte verstellen. Dit kan met de hand of automatisch met een afstandsbediening. Goed om rekening mee te houden: een (elektrisch) verstelbare bedbodem is over het algemeen wat duurder dan een niet verstelbare bedbodem.

Nee, niet verstelbaar

Wanneer je geen behoefte hebt aan het verstellen van je hoofd- en/of voeteneinde, is dit je beste keuze. Een niet-verstelbare bodem wordt ook wel een vlakke bodem genoemd.

Ja, handverstelbaar

Lijkt het je fijn om je hoofd- en/of voeteneinde te verstellen, maar is het prima om dit met de hand te doen? Dan is dit je beste keuze. Een handverstelbare bodem verstel je zelf handmatig in hoogte voordat je in bed stapt.

Ja, elektrisch verstelbaar

Wil je graag je hoofd- en/of voeteneinde automatisch kunnen verstellen, zodat je gewoon in bed kan blijven liggen? Dan is dit je beste keuze. Met een afstandsbediening zet je vanuit je bed het hoofd- en voeteneinde met gemak in de gewenste stand.

Jouw beste bedbodems op een rijtje

Op basis van je persoonlijke input selecteerden wij speciaal voor jou onderstaande bedbodems. Deze bedbodems voldoen zoveel mogelijk aan al jouw behoeften en wensen. Zo weet je zeker dat je de juist bedbodem kiest en beter slaapt.

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing