Keuzehulp dekbedovertrekken

Samen vinden we jouw beste dekbedovertrek

Ben jij op zoek naar een nieuw dekbedovertrek, maar kun je wel wat hulp gebruiken? Wij helpen je graag!

We stellen je een aantal vragen en bepalen op basis van stijl, materiaal en maat de dekbedovertrekken die het best bij jou passen. Fijn! Zo weet jij zeker dat je de juiste keuze maakt om beter te slapen.

Welke stijl vind je mooi?

Sfeervol - Modern

Onze favoriet. De sfeervol - moderne dekbedovertrekken in ons assortiment zorgen voor een chique, maar toch sfeervolle uitstraling. Van effen dekbedovertrekken tot aan mooie dessins.

Sfeervol

Voor de gezellige en frisse slaapkamer. Je vindt in ons assortiment van sfeervolle dekbedovertrekken met name natuurlijke prints, zoals bloemen en dieren.

Klassiek

Voor de klassieke slaapkamer. Van gestreepte dekbedovertrekken tot aan stijlvolle patronen, met onze klassieke dekbedovertrekken maak je jouw slaapkamer compleet.

Naar welk kleurenpalet ben je op zoek?

Donker

Voor een slaapkamer met donkere tinten. Denk hierbij aan dekbedovertrekken in kleuren als zwart, antraciet en grijs.

Licht

Voor een frisse slaapkamer met lichte tinten. Denk hierbij aan dekbedovertrekken in kleuren als wit, off-white, beige, ecru en zilver.

Kleurrijk

Voor de vrolijke, frisse slaapkamer. Denk hierbij aan dekbedovertrekken in kleuren als rood, oranje, groen, blauw etc., maar ook in pastelkleuren en okergeel.

Natuurlijk

Voor de slaapkamer met natuurlijke tinten. Denk hierbij aan dekbedovertrekken in kleuren als groen, bruin en taupe.

Heb je het snel te warm of te koud in bed?

Snel te warm

Ben jij een kacheltje in bed? Dit is je beste keuze. Jouw beste dekbedovertrek zorgt met de juiste materialen en ventilatie voor een koeler slaapklimaat.

Snel te koud

Ben jij een koukleum in bed? Dit is je beste keuze. Jouw beste dekbedovertrek zorgt dankzij de juiste materialen en isolatie voor een warmer slaapklimaat.

Niet snel te warm of te koud

Heb je geen last van warmte of kou tijdens het slapen? Dit is je beste keuze. Voor jouw beste dekbedovertrek zijn materiaalkeuze en mate van ventilatie minder belangrijk.

Voor welke maat dekbed zoek je een dekbedovertrek?

140 x 200/220 cm

Wanneer je een dekbed van 140 cm breed hebt en 200 óf 220 cm lang, heb je ook een dekbedovertrek in deze maat nodig. Kies dan voor dit antwoord.

200 x 200/220 cm

Wanneer je een dekbed van 200 cm breed hebt en 200 óf 220 cm lang, heb je ook een dekbedovertrek in deze maat nodig. Kies dan voor dit antwoord.

240 x 200/220 cm

Wanneer je een dekbed van 240 cm breed hebt en 200 óf 220 cm lang, heb je ook een dekbedovertrek in deze maat nodig. Kies dan voor dit antwoord.

260 x 200/220 cm

Wanneer je een dekbed van 260 cm breed hebt en 200 óf 220 cm lang, heb je ook een dekbedovertrek in deze maat nodig. Kies dan voor dit antwoord.

Jouw beste dekbedovertrekken op een rijtje

Op basis van je persoonlijke input selecteerden wij speciaal voor jou onderstaande dekbedovertrekken. Deze dekbedovertrekken voldoen zo veel mogelijk aan al jouw behoeften en wensen. Zo weet je zeker dat je het juiste dekbedovertrek kiest en beter slaapt.

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing