Wat voor soort matras heb je?

Een hoeslaken moet goed aansluiten wanneer je deze om je matras doet. Heb jij een gewoon matras of een topmatras mét of zonder een split?

Gewoon matras

Gewone matrassen zijn meestal rond 20 cm dik. Het hoeslaken moet in de hoeken hoog genoeg zijn om goed om het matras te blijven zitten.

Een topmatras

Een topmatras wordt vaak gebruikt als dunne laag bovenop een boxspring.

Een topmatras met split

Splittopmatrassen zijn aan het hoofdeind en/of aan het voeteneind gescheiden. Hierdoor zijn ze geschikt voor verstelbare bedden en boxsprings.

Heb je het snel te warm of te koud in bed?

Snel te warm

Ben jij een kacheltje in bed? Dit is je beste keuze. Jouw beste hoeslaken zorgt met de juiste materialen en ventilatie voor een koeler slaapklimaat.

Snel te koud

Ben jij een koukleum in bed? Dit is je beste keuze. Jouw beste hoeslaken zorgt dankzij de juiste materialen en isolatie voor een warmer slaapklimaat.

Niet snel te warm of te koud

Heb je geen last van warmte of kou tijdens het slapen? Dit is je beste keuze. Voor jouw beste hoeslaken zijn materiaalkeuze en mate van ventilatie minder belangrijk.

We hebben de volgende geschikte hoeslakens gevonden

We hebben op basis van jouw antwoorden een selectie van geschikte hoeslakens gevonden. De sluiten zowel aan op jouw wensen, als op jouw matras.

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing