Vloerbedden

Ontdek de veilige wereld van vloerbedden. Laag bij de grond bieden ze een veilige slaapomgeving, terwijl ze kinderen zelfstandiger maken. Breng de magie van spelen naar de slaapkamer met onze huis- en tipi-vloerbedden voor kinderen. Lees meer

Filters

3 van 3 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

Bed Cabane, wit
Meest verkocht

Bed Cabane

(2)

Levertijd: 2 tot 4 weken

139.-

Gratis bezorging op alles van Vipack & Flexa

Bed Tipi, wit
Voordeligste keuze

Bed Tipi

(1)

Levertijd: 2 tot 4 weken

119.-

Gratis bezorging op alles van Vipack & Flexa

Huisbed Flexa

Levertijd: 5 tot 6 weken

459.-

Gratis bezorging op alles van Vipack & Flexa

3 van 3 resultaten

Grondbedden: veilig voor kinderen

Een vloerbed, ook wel een grondbed of laag bed genoemd, is een speciaal bed ontworpen voor kinderen. Het staat dicht bij de grond, wat betekent dat het niet hoog is zoals normale bedden. Dit maakt grondbedden veiliger voor kinderen, vooral voor de kleintjes die nog leren lopen of 's nachts vaak uit bed komen. Door de lage hoogte kunnen kinderen gemakkelijk in en uit bed stappen, wat hen een gevoel van zelfstandigheid geeft. Bovendien biedt een vloerbed een knusse en gezellige slaapomgeving waarin kinderen zich comfortabel voelen.

Huis en tipi vloerbedden

Onze vloerbedden, van het populaire merk Vipack, komen in leuke en fantasierijke vormen zoals een gezellig huisje, een avontuurlijke tipi en een knusse cabane. Je kunt kiezen uit twee maten: 70x140 en 90x200. Dit betekent dat we lage bedden hebben die perfect zijn voor peuters en kleuters, maar ook grotere grondbedden die geschikt zijn voor oudere kinderen en tieners. Zo kunnen kinderen van verschillende leeftijden genieten van het comfort en de speelse uitstraling van onze vloerbedden.

Spelen en slapen in een laag bed

Met onze grondbedden kunnen kinderen hun eigen speciale plekje creëren om te spelen, te lezen en te slapen. Het huisje, de tipi of cabane vormen een gezellige omgeving waarin ze hun verbeelding kunnen laten spreken. Of ze nu een geheim clubhuis creëren, een avontuurlijke reis maken in een tipi of zichzelf verstoppen in een cabane, onze vloerbedden stimuleren fantasierijk spel. De lage bedden zijn niet alleen praktisch, maar ook een leuke toevoeging aan elke kinderkamer.

Gerelateerde pagina's

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing