Beddengoed nodig? Bestel nu en profiteer tijdelijk van gratis verzending

0 : 21 : 44
41
Terug naar het overzicht

babymatras Play

109.-

Levertijd: 6 tot 7 weken Uitleg

Uitstekende ventilatie en vochtregulatie

Vormt zich perfect naar het lichaam van je kind

Afritsbaar en wasbaar op 60°C

Juist voor je kindje wil je elke nacht de beste nachtrust! Babymatras Flexa Play heeft een fijne prijs en een goede kwaliteit, en is daardoor erg geliefd als kindermatras. Dit matras is gemaakt van koudschuim, dit vormt zich perfect naar het lichaam zodat de druk in het matras goed wordt verdeeld. Daarnaast biedt het een goede ventilatie dat zorgt voor een heel fijn slaapklimaat voor jouw kind!

Hoe ligt het matras?
Dit matras ligt heerlijk voor kinderen! Het matras is veerkrachtig en veert snel weer terug. Daardoor ligt je kind niet alleen erg fijn, ook het draaien in bed wordt comfortabeler. Dit matras typeert zich door de uitstekende ventilatie en vochtafvoer, omdat de binnenkant bestaat uit een koelere schuimsoort. Fijn om te weten dat je kind het hierdoor niet snel te warm zal hebben in bed. Ook heeft dit matras een antiallergische werking, wat heel fijn is omdat kinderen gevoelig kunnen zijn voor (huis)stof.

Meer over de matrashoes
De tijk (matrashoes) is sterk en behoudt goed haar vorm, dit komt doordat het gemaakt is van 100% polyester. Erg fijn aan dit matras is dat de tijk gemakkelijk los te ritsen is om te wassen op maximaal 60°C. Elke keer een fris bedje voor je kind!

Dit matras is een uitblinker in:
• Uitstekende ventilatie en vochtregulatie
• Veerkrachtig en veert snel weer terug
• Antiallergisch
• Afritsbare tijk en wasbaar op 60°C

Zo houd je je matras langer mooi
Wij adviseren je om dit matras 1x per maand te keren én te draaien.

Levering & garantie
Op het matras zit 2 jaar garantie volgens Beter Bed voorwaarden.

Artikelnummer 624355
Merk Flexa
Anti allergie Ja

Hoogte 8 cm
Gewichtsklasse tot 20 kg
Breedte 60 cm
Lengte 120 cm
Maatvoering Eenpersoons

Type matras koudschuim
Weerszijde beslaapbaar Ja
Soort kern Core Quality 8 cm Polyurethane foam white
Ventilatie kern door open celstructuur optimale ventilatie
Materiaal tijk 100% polyester

Geschikt voor de volgende bedbodems lattenbodem

Garantie 2 jaar garantie volgens CBW voorwaarden
Onderhoud 1x per maand keren en draaien;tijk wasbaar op 60°C
Kindermatrassen bij Beter Bed

Kindermatrassen

Een kindermatras moet aan speciale eisen voldoen. Zo is het extra van belang dat het matras stevig is. Op een stevig, iets harder matras kan je kind veilig inslapen en bestaat er minder gevaar voor verstikking. Een tweede punt waar je op moet letten bij het kopen van een kindermatras, is de wasbaarheid van de matrashoes (tijk). Een matrashoes die gewoon in de wasmachine kan, laat elk nachtelijk ongelukje als sneeuw voor de zon verdwijnen. Zo slaapt je kind veilig en fris, de hele nacht door.

Verschillende soorten kindermatrassen:

Een polyether kindermatras
Een matras van polyether is uitermate geschikt voor het kinderbed. Het is stevig, duurzaam, voordelig en kan een lichaamsgewicht tot 80 kilo dragen. Polyether houdt warmte vast, zodat je kind het niet te koud heeft. Polyether is bovendien antiallergisch, dus kinderen met een allergie voor wol hebben baat bij een polyether matras.

 

Kindermatrassen met pocketveren
Pocketveren staan bekend om hun goede ondersteunende en ventilerende eigenschappen. Een pocketveermatras is dan ook fijn naarmate je kind ouder wordt en het lichaam meer ondersteuning nodig heeft. Ook voor kinderen die het snel warm hebben, is een pocketveermatras een goede keuze.

 

Koudschuim kindermatrassen
Koudschuim betekent drukverlagend comfort en tegelijkertijd goede ventilatie. Door de open structuur van koudschuim wordt vocht uitstekend afgevoerd en stroomt de lucht er vrij doorheen. Een koudschuimmatras is zo comfortabel doordat het zich goed naar het lichaam vormt en haar oorspronkelijke vorm weer snel aanneemt. Geen kuilen dus! Heeft je kind het snel warm in bed, een hoog lichaamsgewicht en hecht je veel waarde aan comfort en drukverdeling? Ga dan voor een matras van koudschuim.

 

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing