Nú of nooit: 1+1 gratis op het Emma O2 matras!

0 : 2 : 18
15
Terug naar het overzicht

matras Jumper

202.-

Levertijd: 2 tot 3 weken Uitleg

Perfect meegroei matras

Ligt stevig en comfortabel

Goede ventilatie

Overdag lekker actief, ‘s nachts een goede nachtrust, de perfecte balans voor kinderen! En daar hoort een perfect matras bij. Matras Jumper is speciaal ontworpen om kinderen mee te laten groeien. Je ontvangt twéé matrassen in één! Zolang je kind klein is, is de juniormaat geschikt (90 x 140 cm). Verleng de juniormaat met het tweede matrasdeel (90 x 60 cm) tot een volwaardig eenpersoonsbed (90 x 200 cm). Dit matras is gemaakt van koudschuim, dit vormt zich naar het lichaam, zodat de druk in het matras goed wordt verdeeld. Daarnaast biedt het een goede ventilatie dat zorgt voor een heel fijn slaapklimaat voor jouw kind!

Hoe ligt het matras?
Dit matras biedt een goede stevigheid en geeft het lichaam van je kindje daardoor de perfecte ondersteuning. Ook voor draaikonten! Dit matras typeert zich door de uitstekende ventilatie en vochtafvoer, omdat de binnenkant bestaat uit een koelere schuimsoort. Fijn om te weten dat je kind het hierdoor niet snel te warm zal hebben in bed. Ook heeft dit matras een antiallergische werking, wat heel fijn is omdat kinderen gevoelig kunnen zijn voor (huis)stof.

Meer over de matrashoes
De tijk (matrashoes) voelt zacht aan. Erg fijn aan dit matras is dat de tijk gemakkelijk los te ritsen is om te wassen in de wasmachine. Elke keer een fris bedje voor je kind!

Dit matras is een uitblinker in:
• Perfect meegroei matras
• Ligt stevig en comfortabel
• Antiallergisch
• Afritsbaar en wasbaar

Zo houd je je matras langer mooi
Wij adviseren je om dit matras 1x per maand te keren én te draaien.

Levering & garantie
Op het matras zit 2 jaar garantie volgens Beter Bed voorwaarden.

Artikelnummer 623099
Merk Vipack
Anti allergie Ja
Slaaphouding rug, zij, buik

Hoogte 15 cm
Gewichtsklasse tot 100 kg
Breedte 90 cm
Lengte 060 cm
Maatvoering Eenpersoons

Hardheid medium
Drukverlagend 3

Type matras koudschuim
Weerszijde beslaapbaar Ja
Soort kern Foam SG26
Materiaal tijk 59% polyesther / 41% polypropeen
Ondersteuning 3
Ventilatie en vochtregulatie 2

Handvatten Nee
Tijk afritsbaar Ja

Geschikt voor de volgende bedbodems inzetboxsprings, boxspring, schotelbodem, lattenbodem, spiraalbodem
Geschikt voor verstelbare bedbodem Ja

Garantie 2 jaar volgens CBW voorwaarden
Onderhoud 1x per maand keren en draaien
Kindermatrassen bij Beter Bed

Kindermatrassen

Een kindermatras moet aan speciale eisen voldoen. Zo is het extra van belang dat het matras stevig is. Op een stevig, iets harder matras kan je kind veilig inslapen en bestaat er minder gevaar voor verstikking. Een tweede punt waar je op moet letten bij het kopen van een kindermatras, is de wasbaarheid van de matrashoes (tijk). Een matrashoes die gewoon in de wasmachine kan, laat elk nachtelijk ongelukje als sneeuw voor de zon verdwijnen. Zo slaapt je kind veilig en fris, de hele nacht door.

Verschillende soorten kindermatrassen:

Een polyether kindermatras
Een matras van polyether is uitermate geschikt voor het kinderbed. Het is stevig, duurzaam, voordelig en kan een lichaamsgewicht tot 80 kilo dragen. Polyether houdt warmte vast, zodat je kind het niet te koud heeft. Polyether is bovendien antiallergisch, dus kinderen met een allergie voor wol hebben baat bij een polyether matras.

 

Kindermatrassen met pocketveren
Pocketveren staan bekend om hun goede ondersteunende en ventilerende eigenschappen. Een pocketveermatras is dan ook fijn naarmate je kind ouder wordt en het lichaam meer ondersteuning nodig heeft. Ook voor kinderen die het snel warm hebben, is een pocketveermatras een goede keuze.

 

Koudschuim kindermatrassen
Koudschuim betekent drukverlagend comfort en tegelijkertijd goede ventilatie. Door de open structuur van koudschuim wordt vocht uitstekend afgevoerd en stroomt de lucht er vrij doorheen. Een koudschuimmatras is zo comfortabel doordat het zich goed naar het lichaam vormt en haar oorspronkelijke vorm weer snel aanneemt. Geen kuilen dus! Heeft je kind het snel warm in bed, een hoog lichaamsgewicht en hecht je veel waarde aan comfort en drukverdeling? Ga dan voor een matras van koudschuim.

 

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing