Beddengoed nodig? Bestel nu en profiteer tijdelijk van gratis verzending

4 : 8 : 43
26
Terug naar het overzicht

polyether matras Azur

Er is geen prijs bekend

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Veerkrachtig en duurzaam

Ideaal voor logés en kinderen

Aantrekkelijk geprijsd polyether matras. Prima geschikt voor tijdelijk gebruik, bijvoorbeeld op een logeerbed dat maar af en toe wordt gebruikt. Ook geschikt voor kinderen, mede dankzij anti-allergisch materiaalgebruik.

Artikelnummer 529495
Merk Beter Bed Basic
Anti allergie Ja
Slaaphouding rug, zij, buik

Hoogte 10 cm
Gewichtsklasse tot 60 kg
Breedte 90 cm
Lengte 200 cm
Maatvoering Eenpersoons

Hardheid stevig
Comfortzones 1
Drukverlagend 2

Type matras polyether
Weerszijde beslaapbaar Ja
Soort kern polyether SG25
Materiaal tijk 50% katoen, 50% polyester

Handvatten Nee
Tijk afritsbaar Nee

Geschikt voor de volgende bedbodems lattenbodem
Geschikt voor verstelbare bedbodem Nee

Garantie 1 jaar volgens CBW voorwaarden
Onderhoud 1x per maand keren en draaien
Kindermatrassen bij Beter Bed

Kindermatrassen

Een kindermatras moet aan speciale eisen voldoen. Zo is het extra van belang dat het matras stevig is. Op een stevig, iets harder matras kan je kind veilig inslapen en bestaat er minder gevaar voor verstikking. Een tweede punt waar je op moet letten bij het kopen van een kindermatras, is de wasbaarheid van de matrashoes (tijk). Een matrashoes die gewoon in de wasmachine kan, laat elk nachtelijk ongelukje als sneeuw voor de zon verdwijnen. Zo slaapt je kind veilig en fris, de hele nacht door.

Verschillende soorten kindermatrassen:

Een polyether kindermatras
Een matras van polyether is uitermate geschikt voor het kinderbed. Het is stevig, duurzaam, voordelig en kan een lichaamsgewicht tot 80 kilo dragen. Polyether houdt warmte vast, zodat je kind het niet te koud heeft. Polyether is bovendien antiallergisch, dus kinderen met een allergie voor wol hebben baat bij een polyether matras.

 

Kindermatrassen met pocketveren
Pocketveren staan bekend om hun goede ondersteunende en ventilerende eigenschappen. Een pocketveermatras is dan ook fijn naarmate je kind ouder wordt en het lichaam meer ondersteuning nodig heeft. Ook voor kinderen die het snel warm hebben, is een pocketveermatras een goede keuze.

 

Koudschuim kindermatrassen
Koudschuim betekent drukverlagend comfort en tegelijkertijd goede ventilatie. Door de open structuur van koudschuim wordt vocht uitstekend afgevoerd en stroomt de lucht er vrij doorheen. Een koudschuimmatras is zo comfortabel doordat het zich goed naar het lichaam vormt en haar oorspronkelijke vorm weer snel aanneemt. Geen kuilen dus! Heeft je kind het snel warm in bed, een hoog lichaamsgewicht en hecht je veel waarde aan comfort en drukverdeling? Ga dan voor een matras van koudschuim.

 

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing