Profiteer nú van 15% éxtra korting op bijna alles* met code oranje15

4 : 23 : 22
23
Terug naar het overzicht

polyether matras Bébé

2 beoordelingen

49.-

Levertijd: 5 tot 6 weken Uitleg

Goede kwaliteit tegen de laagste prijs

Anti-allergisch afgewerkt

Houdt warmte vast

Beoordelingen

5.0

2 beoordelingen

Bekijk beoordelingen

Juist voor je kind wil je elke nacht de beste nachtrust! Polyethermatras Bébé is een aantrekkelijk geprijsd matras mét een goede kwaliteit, en is daardoor erg geliefd als kindermatras. Dit matras is gemaakt van polyether, dit biedt veel stevigheid met een lange levensduur. Daarnaast houdt dit matras goed warmte vast, waardoor je kindje het niet snel koud heeft!

Hoe ligt het matras?
Dit matras ligt heerlijk voor je kind. Dit matras houdt goed warmte en vocht vast, omdat de binnenkant bestaat uit polyether. Fijn om te weten dat je kind het hierdoor niet snel te koud zal hebben in bed. Ook heeft dit matras een antiallergische werking, wat heel fijn is omdat kinderen gevoelig kunnen zijn voor (huis)stof.

Meer over de matrashoes
De tijk (matrashoes) is sterk en voelt zacht aan. Daarnaast kent het een goede ventilatie en vochtabsorptie. Erg fijn aan dit matras is dat de tijk gemakkelijk los te ritsen is om te wassen op maximaal 30°C. Elke keer een fris bedje voor je kind!

Dit matras is een uitblinker in:
• Goede kwaliteit tegen de laagste prijs
• Houdt warmte vast
• Antiallergisch
• Afritsbaar en wasbaar op 30°C

Zo houd je je matras langer mooi
Wij adviseren je om dit matras 1x per maand te draaien én te keren (weerszijden beslaapbaar). Voor een optimale bescherming van je matras gebruik je een molton.

Levering & garantie
Op het matras zit 2 jaar garantie volgens CBW voorwaarden.

Artikelnummer 512287
Merk Beter Bed Basic
Anti allergie Ja
Slaaphouding rug, zij, buik

Hoogte 8 cm
Gewichtsklasse tot 40 kg
Breedte 60 cm
Lengte 120 cm
Maatvoering Eenpersoons

Hardheid medium
Comfortzones 1
Drukverlagend 3

Type matras polyether
Weerszijde beslaapbaar Ja
Soort kern polyether SG38
Ventilatie kern door verticale ventilatie kanalen optimale ventilatie
Materiaal tijk 76% katoen, 24% polyester
Ondersteuning 3
Ventilatie en vochtregulatie 4
Vormend naar het lichaam 3

Handvatten Nee
Tijk afritsbaar Ja

Geschikt voor de volgende bedbodems lattenbodem, spiraalbodem
Geschikt voor verstelbare bedbodem Nee

Garantie 2 jaar volgens CBW voorwaarden
Duurzaamheid 5
Onderhoud tijk wasbaar op 30°C;1x per week keren en draaien;molton gebruiken
Kindermatrassen

Kindermatrassen

Een kindermatras moet aan speciale eisen voldoen. Zo is het extra van belang dat het matras stevig is. Op een stevig, iets harder matras kan je kind veilig inslapen en bestaat er minder gevaar voor verstikking. Een tweede punt waar je op moet letten bij het kopen van een kindermatras, is de wasbaarheid van de matrashoes (tijk). Een matrashoes die gewoon in de wasmachine kan, laat elk nachtelijk ongelukje als sneeuw voor de zon verdwijnen. Zo slaapt je kind veilig en fris, de hele nacht door.

Verschillende soorten kindermatrassen:

Een polyether kindermatras
Een matras van polyether is uitermate geschikt voor het kinderbed. Het is stevig, duurzaam, voordelig en kan een lichaamsgewicht tot 80 kilo dragen. Polyether houdt warmte vast, zodat je kind het niet te koud heeft. Polyether is bovendien antiallergisch, dus kinderen met een allergie voor wol hebben baat bij een polyether matras.

 

Kindermatrassen met pocketveren
Pocketveren staan bekend om hun goede ondersteunende en ventilerende eigenschappen. Een pocketveermatras is dan ook fijn naarmate je kind ouder wordt en het lichaam meer ondersteuning nodig heeft. Ook voor kinderen die het snel warm hebben, is een pocketveermatras een goede keuze.

 

Koudschuim kindermatrassen
Koudschuim betekent drukverlagend comfort en tegelijkertijd goede ventilatie. Door de open structuur van koudschuim wordt vocht uitstekend afgevoerd en stroomt de lucht er vrij doorheen. Een koudschuimmatras is zo comfortabel doordat het zich goed naar het lichaam vormt en haar oorspronkelijke vorm weer snel aanneemt. Geen kuilen dus! Heeft je kind het snel warm in bed, een hoog lichaamsgewicht en hecht je veel waarde aan comfort en drukverdeling? Ga dan voor een matras van koudschuim.

 

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing