In deze periode kan het voorkomen dat je pakketje iets langer onderweg is.

btwcadeau
Terug naar het overzicht

hoofdkussen Energy pillow II

8 beoordelingen

89.-

Levertijd: Morgen in huis Uitleg

Geeft stevige ondersteuning

Uitstekende ventilatie

Vorm en hoogte aanpasbaar aan persoonlijke voorkeur

Beoordelingen

Toon alle beoordelingen

Ben je op op zoek naar een stevig kussen dat je ook nog eens aan kunt passen aan je persoonlijke voorkeur? Dan is dit M line Energy Pillow II perfect voor jou! Met dit kussen neem je gegarandeerd een correcte houding aan tijdens het slapen. Hierdoor ervaar je een heerlijke nachtrust en word je iedere dag uitgerust wakker.

Eenvoudig aanpasbare vorm
Het zijn de vorm en de hoogte van een hoofdkussen die de spanning van je rug- en nekwervels tijdens het slapen bepalen. Dankzij de aanpasbare vorm en de hoogte van de Energy Pillow II vorm je dit kussen eenvoudig precies zoals jij dat prettig vindt. De Air-Based maak je eenvoudig open door middel van een rits zodat jij de vulling eenvoudig afstemt op jouw wensen. Heeft het kussen de voor jou juiste hoogte? Dan ervaar jij ook een optimale drukverdeling

Uitstekende ventilatie
Het kussen is gevuld met bijzondere vlokken gemaakt van visco-elastisch materiaal. Deze visco-elastische vlokken worden gecombineerd met comforel. Het resultaat is een unieke combinatie dat onder andere zorgt voor aanzienlijke ventilatie. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van comforel ervoor dat de vlokken niet aan elkaar plakken.

Twee varianten
Er zijn twee varianten beschikbaar van de M line Energy Pillow, namelijk de Energy Pillow I en de Energy Pillow II. Het verschil tussen de twee kussens is het type vulling dat is gebruikt. Beide M line Energy Pillows zijn wat de vorm betreft eenvoudig aan te passen. Alleen heeft de Energy Pillow II een meer stevige vulling in verhouding met de andere kussen. Wanneer je liever op een zacht kussen slaapt, dan is de Energy Pillow I de betere optie voor jou.

Beide Energy Pillows zijn verkrijgbaar in verschillende maten: 40 x 60 centimeter en 50 x 60 centimeter.

Artikelnummer 543443
Merk Mline

Breedte 40 cm
Lengte 60 cm

Vulling drukverlagende visco-elastische schuimvlokken/comforel vulling
Materiaal vulling traagschuim

Anti huisstofmijt Nee
Slaaphouding rug, zij, buik
Neksteun Nee

Wasbaar Ja
Overige tijk voorzien van ritssluiting
Kussen navulbaar Nee
Wasinstructies wasbaar tot 60°C
Drooginstructies niet drogen in de droger

Garantie 3 jaar volgens M Line voorwaarden

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive