Onze webshop is 24/7 geopend. Onze Nederlandse winkels zijn tijdelijk gesloten. In deze periode kan het voorkomen dat je bestelling iets langer onderweg is. 

Winter is here! Maak nu gebruik van 15% éxtra korting op heel veel* met de kortingscode: sale15

0 : 21 : 13
35
Terug naar het overzicht

kussen Dauna soft basic

16.95

Levertijd: 5 dagen Uitleg

Wasbaar hoofdkussen

Navulbaar

Zachte ondersteuning

Dit Dauna Soft Basic hoofdkussen heeft een vulling van 700 gram gesiliconiseerde holle polyestervezels en biedt je hierdoor net wat meer comfort dan de budget variant. Dit type vezel kent een licht gewicht, is zacht en luchtdoorlatend. Het kussen biedt je een zachte mate van ondersteuning en is hierdoor geschikt voor de buikslaper, maar ook voor de rug- en zijslaper.

Dit hoofdkussen is voorzien van hetNomite enDownafresh® Greenlinelabel. Het Nomite label betekent dat het kussen geschikt is voor mensen met een allergie voor huisstofmijt dankzij een zeer dichtgeweven tijk. Het Downafresh® Greenline label garandeert dat het vulmateriaal voldoet aan de hygienische eisen en er geen agressieve middelen zijn gebruikt zodat het na de gebruiksperiode biologisch afbreekbaar is.

Onderhoud
We adviseren je om het kussen regelmatig even op te schudden. Vind je het kussen te zacht worden? Geen probleem want dit kussen is navulbaar. Met een rits aan de zijkant open je het kussen en pas je de vulling eenvoudig naar wens aan. Het hoofdkussen is goed wasbaar.

Artikelnummer 675172
Merk Dauna Soft

Breedte 60 cm
Lengte 70 cm

Vulling synthetisch
Materiaal tijk katoen

Anti huisstofmijt Ja
Vulgewicht 700
Anti allergie Ja
Slaaphouding rug, zij, buik
Neksteun Nee

Onderhoud Dagelijks opschudden;regelmatig luchten
Kussen navulbaar Ja

Garantie 1 jaar volgens CBW voorwaarden

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing